Skip to main content

وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون

• یک مهمان
  • بازديد كننده
  • بازديد كننده
14 سال 1 ماه قبل #8036 توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8043 توسط Omid MJLover

sinalovermj نوشته: هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره

سینا تو کجای قضیه هستی اصلا تو یه فاز دیگه ای ما بریم این همه عکسو با هزار بدبختی از اونجا برداریم بعد آپلود کنیم بزاریم اینجا ؟ :D
یکم به حرفی که میزنی فکر کن ما دنبال یه راه خوب هستیم که همه بتونن به عکس ها دسترسی داشته باشن که بهترین راهش هم همین خود سایت MJphotosCollectors.com هست
منتها اگه دوستان میخوان بدون دردسر عکس ها رو دانلود کنن به نظرم همون چیزی که M.vMJJ گفت نظر خوبی داد که هرکس یک بخشی رو به عهده بگیره عکس هاش رو Save کنه البته خیلی دقیق و با حوصله
چون در آخر برای اطمینان تمامی عکس ها بخش به بخش از طریق خود سایت شمارش میشن هر کس با جمع کردن عکس ها و آپلودشون تو Mediafire.com برای سهولت در دسترسی به عکس های مایکل جکسون موافقه نظر خودشو بگه که هرکسی رو برای جمع آوری هر یکی از بخش ها استخدام کنیم :D

جدی بگیرید لطفا

It's All For Love L . O . V . E[/size]
[IMG

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8047 توسط FeanoR
راستش من تو یک بخشش رفتم سه دونه عکس داشت همونا رو سیو کردم میخواین براتون بزارم:D

من حاضرم برم بخشش رو ببینم خودم انتخاب کنم
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8050 توسط Farnaz
فکر کنم تعدادمون باید زیادتر باشه
اونطوری که من نگا کردم 8تا بخش داره دیگه نمی دونم تعداد عکس هر بخش دقیق چقدره اما حتما باید 8نفرو باشیم:D
من
وحید
امید
محمد
دیگه؟

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8051 توسط mohammad
اقا امید من همونطور که قبلا گفتم پایم .:-bd
یه سوال .:-/ من الان ثبت نام کردم . ولی این پوشه هایی که میگی گجاست . از کجا باید برم تو پوشه ها .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8052 توسط Omid MJLover
دوستان آماده به همکاری هستن یا نه ؟

It's All For Love L . O . V . E[/size]
[IMG

مدیران انجمن: FeanoRکوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 0.983 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا