- تشکرهای دریافت شده: 52
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 1 ماه قبل #8036
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره
ثواب داره
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8043
توسط Omid MJLover
سینا تو کجای قضیه هستی اصلا تو یه فاز دیگه ای ما بریم این همه عکسو با هزار بدبختی از اونجا برداریم بعد آپلود کنیم بزاریم اینجا ؟
یکم به حرفی که میزنی فکر کن ما دنبال یه راه خوب هستیم که همه بتونن به عکس ها دسترسی داشته باشن که بهترین راهش هم همین خود سایت MJphotosCollectors.com هست
منتها اگه دوستان میخوان بدون دردسر عکس ها رو دانلود کنن به نظرم همون چیزی که M.vMJJ گفت نظر خوبی داد که هرکس یک بخشی رو به عهده بگیره عکس هاش رو Save کنه البته خیلی دقیق و با حوصله
چون در آخر برای اطمینان تمامی عکس ها بخش به بخش از طریق خود سایت شمارش میشن هر کس با جمع کردن عکس ها و آپلودشون تو Mediafire.com برای سهولت در دسترسی به عکس های مایکل جکسون موافقه نظر خودشو بگه که هرکسی رو برای جمع آوری هر یکی از بخش ها استخدام کنیم
جدی بگیرید لطفا
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
sinalovermj نوشته: هر كي ثبت نام كرد و عكس هارو گرفت لطف كنه عكس هارو اينجا بزاره تاا بقيه هم فيض ببرند
ثواب داره
سینا تو کجای قضیه هستی اصلا تو یه فاز دیگه ای ما بریم این همه عکسو با هزار بدبختی از اونجا برداریم بعد آپلود کنیم بزاریم اینجا ؟

یکم به حرفی که میزنی فکر کن ما دنبال یه راه خوب هستیم که همه بتونن به عکس ها دسترسی داشته باشن که بهترین راهش هم همین خود سایت MJphotosCollectors.com هست
منتها اگه دوستان میخوان بدون دردسر عکس ها رو دانلود کنن به نظرم همون چیزی که M.vMJJ گفت نظر خوبی داد که هرکس یک بخشی رو به عهده بگیره عکس هاش رو Save کنه البته خیلی دقیق و با حوصله
چون در آخر برای اطمینان تمامی عکس ها بخش به بخش از طریق خود سایت شمارش میشن هر کس با جمع کردن عکس ها و آپلودشون تو Mediafire.com برای سهولت در دسترسی به عکس های مایکل جکسون موافقه نظر خودشو بگه که هرکسی رو برای جمع آوری هر یکی از بخش ها استخدام کنیم

جدی بگیرید لطفا
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8047
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
راستش من تو یک بخشش رفتم سه دونه عکس داشت همونا رو سیو کردم میخواین براتون بزارم
من حاضرم برم بخشش رو ببینم خودم انتخاب کنم

من حاضرم برم بخشش رو ببینم خودم انتخاب کنم
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by FeanoR.
14 سال 1 ماه قبل #8050
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
فکر کنم تعدادمون باید زیادتر باشه
اونطوری که من نگا کردم 8تا بخش داره دیگه نمی دونم تعداد عکس هر بخش دقیق چقدره اما حتما باید 8نفرو باشیم
من
وحید
امید
محمد
دیگه؟
اونطوری که من نگا کردم 8تا بخش داره دیگه نمی دونم تعداد عکس هر بخش دقیق چقدره اما حتما باید 8نفرو باشیم

من
وحید
امید
محمد
دیگه؟
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 1 ماه قبل #8051
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
اقا امید من همونطور که قبلا گفتم پایم .
یه سوال .
من الان ثبت نام کردم . ولی این پوشه هایی که میگی گجاست . از کجا باید برم تو پوشه ها .

یه سوال .

www.fullmjj.ir
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 52
14 سال 1 ماه قبل #8052
توسط Omid MJLover
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
دوستان آماده به همکاری هستن یا نه ؟
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 0.983 ثانیه