- تشکرهای دریافت شده: 408
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #8292
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: درخواست نفر برای سهولت در دسترسی به کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
حتما .
بعد از این که همه رو اپ کردم و همینطور دیگران در یک پست لینک ها رو بهتون میدیم .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 52
13 سال 11 ماه قبل #8301
توسط Omid MJLover
راستی بیا Username و Password مدیافایر که ساختی و خالیه بده به من تا پوشه بندیش کنم .
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: درخواست نفر برای سهولت در دسترسی به کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
m.yMJJ تو هم دلت خوشه ها من گفتم هر پوشه رو که Save کردی بلافاصله آپلود کن که لینکش دست همه برسه نه که تمام آرشیو رو ذخیره کنیم بعد تازه بخوایم آپلود کنیم این کار برای سرعت های خیلی بالاست که سرعت ها تو مگابایته ولی برای ما که سرعت هامون در اون حد نیست باید پوشه به پوشه آپلود کنیمm.yMJJ نوشته: حتما .
بعد از این که همه رو اپ کردم و همینطور دیگران در یک پست لینک ها رو بهتون میدیم .
راستی بیا Username و Password مدیافایر که ساختی و خالیه بده به من تا پوشه بندیش کنم .
13 سال 11 ماه قبل #8313
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: درخواست نفر برای سهولت در دسترسی به کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
اخه امید جان اینطوری که شما میگی هر پوشه رو بذاره بهم ریخته میشه حداقل هر بخشو بذارین بهتره به نظر من
حجم هر پوشه چقدره؟
حجم هر پوشه چقدره؟
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #8315
توسط Omid MJLover
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: درخواست نفر برای سهولت در دسترسی به کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
نه بهم نمیریزه من مدیافایر رو طبق دسته ها و پوشه ها پوشه بندی میکنم مشکلی پیش نمیاد این رو هم باید متذکر بشم که این سایت هر روز داره بهش عکس اضافه میشه
میخواهید بیخیالش بشیم ؟
میخواهید بیخیالش بشیم ؟

Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Omid MJLover.
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #8327
توسط Omid MJLover
سلام
من در پیامی ضربتی میخوام بگم که از ادامه دریافت عکس ها منصرف شدم دوستان شما هم بیخیال بشید همین .
من در پیامی ضربتی میخوام بگم که از ادامه دریافت عکس ها منصرف شدم دوستان شما هم بیخیال بشید همین .
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 11 ماه قبل #8346
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
چی
یعنی من دیوونم رفتم کلی دانلود کردم . بعد میگی بیخیال شیم .
میخوای دانلود نکنی بقیه بچه ها رو چرا نا امید میکنی .
آخه چرا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی من دیوونم رفتم کلی دانلود کردم . بعد میگی بیخیال شیم .
میخوای دانلود نکنی بقیه بچه ها رو چرا نا امید میکنی .
آخه چرا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 1.991 ثانیه