ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
هرچی باشه اونا با عشق این کارو میکنن و بهش علاقه دارن

بین همین اعضای ام جی هم هستن کسانی که کار ترجمه مینن
اگه کمکی از منم برمیاد بگید

دوستان ترجمه ی موزیک ویدیو ها رو اینجا بذارید بعد وقتی ما زیر نویس رو از اونا دریافت کردیم اول به ترجمه ها نگاه میکنیم و جاهایی که کلمات با معنی متفاوت از موضوع معنی شدند رو درست میکنیم و بعد برای دانلود روی سایت قرار میدیم
چطوره؟
دوستان اگه میتونید خودتون ترجمه کنید و یا اگر از قبل هست بذارید اینجا
ممنون از همکاری تون

www.FullMJJ.IR [/size]
- تشکرهای دریافت شده: 408
من بالاخره نفهمیدم قضیه چیه !hbmj2 نوشته: ویدئو های زیرنویس شده ، به شرط ترجمه و زیر نویس درست + تصویر اچ دی ، در سایت برای دانلود قرار داده خواهند شد .
از یه طرف که میگید نمیتونید ویدئو های مایکل رو برای دانلود بذارید . لینک هم که ما باید تا جایی که میتونیم رعایت کنیم و نذاریم .
سرور سایت هم که چندین بار چند جا گفتی نمیتونه بیش از بکشه . ( همون قضیه نوار چت )
بالاخره میخواد چی کار کنید !

www.fullmjj.ir
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
یعنی ما الان اگه ترجمه داریم همین جا بزاریم
من خیلی دارم فقط باید دوباره تایپشون کنم بهم ریختن
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
www.amjh.blogfa.com
کلی ترجمه ی اهنگ های مایکل رو داره
مرسی اتفاقا چند تاشو می شناسم که خیلی می تونن تو این کار بدردمون بخورن....به نظر من بد نیست از کسانی هم که تو وبلاگوشون و سایتاشون آهنگ هارو ترجمه میکنن کمک بگیرید
هرچی باشه اونا با عشق این کارو میکنن و بهش علاقه دارن
بین همین اعضای ام جی هم هستن کسانی که کار ترجمه مینن
اگه کمکی از منم برمیاد بگید

اگه بشه می خوایم یه گروه ترجمه از بین همین بچه های سایت جمع کنیم

عالیه مرسیخوب میتونیم یه کاری کنیم
دوستان ترجمه ی موزیک ویدیو ها رو اینجا بذارید بعد وقتی ما زیر نویس رو از اونا دریافت کردیم اول به ترجمه ها نگاه میکنیم و جاهایی که کلمات با معنی متفاوت از موضوع معنی شدند رو درست میکنیم و بعد برای دانلود روی سایت قرار میدیم
چطوره؟
دوستان اگه میتونید خودتون ترجمه کنید و یا اگر از قبل هست بذارید اینجا
ممنون از همکاری تون

نکته ی خیلی خوبیه ها...من بالاخره نفهمیدم قضیه چیه !
از یه طرف که میگید نمیتونید ویدئو های مایکل رو برای دانلود بذارید . لینک هم که ما باید تا جایی که میتونیم رعایت کنیم و نذاریم .
سرور سایت هم که چندین بار چند جا گفتی نمیتونه بیش از بکشه . ( همون قضیه نوار چت )
بالاخره میخواد چی کار کنید !
اگه این کار رو بکنیم خیلی خوبه منم یه سری ترجمه دارم ....ولی فکر کنم بهتره هممون سر یکسری آهنگ برای شروع توافق کنیم که بتونیم کارها رو برنامه پیش ببریم اینطوری می تونیم سر اصطلاحات موجود در آهنگ ها هم با هم صحبت کنیم و اینکه شاید هممون یه سری آهنگ رو به صورت مشترک تا حالا ترجمه کردیم که برامون طبیعتا راحتتره که روی اونا کار کنیممنم نفهمیدم
یعنی ما الان اگه ترجمه داریم همین جا بزاریم
من خیلی دارم فقط باید دوباره تایپشون کنم بهم ریختن
نمی دونم حالا پیشنهاد بر چیه .... اگه موافق باشین می تونیم از بچه ها یی که الان تو این تاپیک هستن نظر خواهی مونو تا مثلا روز یکشنبه قطعی کنیم که ببینیم از چه آهنگی شروع کنیم که مورد پسند همه مون باشه
آره این خیلی وب سایت کاملیه مرسیاگر به ترجمه احتیاج داریم به نظرم این وب کاملیه:
www.amjh.blogfa.com
کلی ترجمه ی اهنگ های مایکل رو داره