Skip to main content

بحث و بررسی اخبار مایکلی

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #26373 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
حس میکنم جرمین، رندی و ربی کاترین رو گروگان گرفتن تا رو مغزش کار کنن در مورد وصیت نامه! خدا بخیر کنه! چی میخوان از جونش فکر بچه‌های مایکل نیستن! پاریس گفته تو رو خدا فقط بذارین باهاش حرف بزنم مطمئن شم سالمه! همراه با ربی خونه رو ترک کرده بره نیومکزیکو ولی اصلا اونجا نرسیدن!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Elnaz.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26376 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
قبلا هم جرمین و رندی سعی کرده بودن مایکل رو بدزدن! این بار کاترین رو دزدیدن، کلا انگار دستشون تو کاره! ولی انصافا مایکل خانواده‌‌اش رو خوب میشناخت.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26390 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
همینو کم داشتیم که کاترین دزدیه شه... تنها عضو این خانواده که سالم تر از بقیه بود...

mj for ever....

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26409 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
تا الان حدس میزدم لابد حال کاترین خیلی بده و شاید اینا فعلا به بچه ها چیزی نمیگن تا بچه ها شوکه نشن ولی با خبری که به پلیس داده شده گویا اینجوری نیست! الان هیچ توجیهی واسه غیب شدن کاترین و حرکت وحشیانه ی عمه عموها با بچه های مایکل، تا جایی که به قدری احساس نا امنی کنن که دست به دامن اینترنت و مردم و پلیس بشن، پیدا نمیکنم!
یعنی انقدر کثیفن که به خاطر اینکه بیفتن رو پولای مایکل این طفلکیا رو اینجوری بازی و عذاب بدن؟؟

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26417 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
خیلی عجیبن در مجموع! ولی اگه قضیه مجبور کردن کاترین(حالا به هر طریقی) بوده باشه که فایده ای نداره چون تا ابد که نمی تونستن پنهان کنن و وقتی هم بر گرده بد بین تر میشه نسبت بهشون! اگرم هر جور دیگه ای بوده عجیب اینه که کاترین سعی نکرده بالاخره به یه طریقی بچه ها از نگرانی در بیاره! مگر اینکه به بهانه استراحت کردن و اینا مانع دسترسیش به اخبار و وسایل ارتباطی شده باشن تا نفهمه که بچه ها نگرانن!
بچه ها فکر نمی کنین پاریس یه نمه پیاز داغ رو زیاد می کنه؟
من خودم دخترم و می دونم که پاریس توی چه سن بدیه!
شاید عجیب باشه ولی من احساس می کنم پاریس (چه خودش بدونه یا نه!) بیشتر از هر کس به دبی احتیاج داره! دبی زن منطقی و فهمیده و قابل اعتمادیه و به هر حال مادرشونه ! حتی می تونه به درستی پاریس رو راهنمایی کنه( حد اقل درست تر از عمه عموهاش!) باید پذیرفت که کاترین هم هر چند با بقیه خانواده متفاوته ولی سن زیادی داره و این سه تا بچه خیلی هنوز بچه ان!! یقینا علاقه بچه ها به کاترین و تمایلشون به موندن پیش اون از هر چیزی مهم تره ولی در یه همچین مواقعه نمی دونم چرا دبی نمی تونه گزینه مناسبی برای کمک به بچه ها باشه؟؟؟ :-??

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26440 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
پاریس یه دختر 14 ساله ست، این رفتار طبیعیه،
مشکل جای دیگه ست.

Keep The Faith

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.696 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا