Skip to main content

بحث و بررسی اخبار مایکلی

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26234 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
خب مثل اینکه جکسون ها و بنیاد رقابت سنگینی رو برای دخالت در امور مایکل دارن!... هرگز هم کوتاه نمیان!!!
گاهی اوقات بنیاد و جکسونها یه سری کار خوب انجام میدن و بعد خرابش میکنن... اصولا هیچکدومشون هدف خوب و جالبی ندارن...
در مورد پاریس هم به نظرم پاریس کار عقلانی انجام داد. در هر صورت پاریس جزوی از این خانوادست... و از همه مهمتر دختر مایکله و جایگاه خاصی داره!

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26237 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
آره اینکه نوشتن مایکل بهشون گفته بود بعد از مرگش فلان و بهمان... واقعا مضحکه! تا چند روز قبل از فوتش داشته با برانکا کار میکرده اصلا قرار بوده یه جلسه‌ی کاری ترتیب بشه تا مایکل برنامه‌ی برانکا رو مرور کنه که دیگه عجل مهلت نمیده. خوب یعنی چی که مایکل از برانکا بیزار بوده! پس تو دم و دستگاهش چیکار میکرده! به نظرم این نامه نشونه‌ی درموندگی کامل جکسونهاست. من واقعا متاسفم برای خانواده‌ی جکسون چون می‌تونستن خیلی سنگین و رنگین یه خانواده‌ی آبرومند و بزرگ باشن ولی با وجود اعضایی که داره متاسفانه این خانواده از چیزی که باید باشه فاصله‌ی زیادی گرفته. توی این خانواده من همیشه برای مارلون احترام زیادی قائل بودم. همیشه تو مراسم که بقیه‌ی برادرا زیاده‌گویی می‌کردن یا خراب می‌کردن، این مارلون همیشه راست و ریست میکرد همه چیز رو. جکی هم تازه با بنیاد همکاری نزدیک داشته چه در مورد آلبوم مایکل و چه سیرک دو سوله.

این آبروریزی‌ها هم مال امسال و پارسال نیست از اول همینطوری بوده متاسفانه! وگرنه مایکل واسه چی باید ترکشون میکرد اگه همه چز بر وفق مرادش بود؟

منم فکر میکنم پاریس نباید کاری به این کارا داشته باشه فعلا. اصلا زیاد از حد داره از توییتر استفاده میکنه. روش پرینس رو دوست دارم در این مورد.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26263 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
ای کاش پاریس در مورد قاطی شدن تو اینجور داستانها کمی محتاط تر رفتار کنه ، پاریس درسته که باهوش و فهمیده ست اما هرچی که باشه بالاخره هنوز یه کودکه و خانواده ی جکسون هم که اصلا مشاور و راهنمای خوبی نیستن واسه بچه های مایکل و بهشون فرجی نیست، مگه این بچه ها خودشون راه و روش خودشونو از اینا جدا کنن تا گرفتار آینده ی پر تنش و اشتباه این خانواده نشن. به نظرم راهی که پاریس درست از بعد مایکل پیش گرفته نگران کننده ست...

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26269 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
اره منم موافقم که پاریس زیادی اکتیو شده دیگه!! گاهی به این فکر می کنم که شاید مایکل وقتی بود مجبورشون می کرد که زیاد قاطی مسائل خارجی نشن و سرشون تو کاره خودشون باشه... و حالا دیگه هرکاری دوست دارن می کنن ;))

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26370 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
فکر کنین وسط این وضعیت، کاترین پا شه بره تعطیلات! چقدر خنده دار! عجب آدمیه این جرمین! تازه جالبیش اینه که، اون گروه مخالفان(مخالف اون چهار برادر و یک خواهر که شکایت کردن!) نمیدونن کاترین کجاست! بعد اون گروه شورشیان برای ثروت(همون چهار برادر و یک خواهر!) میدونن کاترین کجاست! بلــــــــــــــــــــــه!

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #26372 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
دیگه در حد بچگانه ای مسخره شو درآوردن این خانواده.
چقدر مورد دارن اینا!
پاریس هم که یه بچه کوچیک نزدیک به دوران بلوغه و این خانواده نمی تونن درک کنن که نباید به حال خودش تو اینترنت بذارنش. اونها اصلا متوجه نیستن که این بچه ها، بچه های مایکل جکسون هستند!

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Hamid.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.278 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا