Skip to main content

تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2342 توسط شايان

InvincibleMJ نوشته: تو این عکس خوبه.ولی تو you are not alone خیلی شبیه دخترا شده بود (بیشتر از بقیه کلیپ هاش).بعدشم من که نگفتم زشته.

فرناز توو پشت صحنه بود.من فکر کنم تو mjjpictures دیدم !

آره وحيد راست ميگه يادم اومد بود!!!!تو تيتراژ آخر موقعي كه داشتن مايكل رو گريم كردن يك پوششي رو سر مايكل كشيدن كخ مثل كچل ها شد يادم اومد!!!8->

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2344 توسط شايان

hbmj2 نوشته: اگر قرار باشه تا این حد همه متعصب باشید هرگز دوبله فیلم گوست رو منتشر نمی کنم ! همه دوبلر های معروف هستند تو دوبله گوست که بار ها مخصوصا تو کارتون ها صداشون رو شنیدید . به جای صدای مایکل هم یه صدای خیلی خیلی معروف بود که نمی تونم اسمش رو بگم ! اما من برای مدیر دوبله اتفاقی چند خط دوبله رو خوندم و گفتم این حس باید باشه ! که از من خواست برم و تمرین کنم برای دوبله مایکل ! ~X( البته هنوز این کار رو نکردم ! دلیل طول کشیدن این پروژه همینه ! نقش مایکل !!!

این کار برای من ترسناکه ! دلیلش هم مشخصه ! اول وسواس برای مایکل ! دوم متعصب هایی مثه شما ! یه غریبه باشه خیالش راحته که با هیج کس مواجه نیست ! اما چون خود من بالا سر این دوبله هستم و به سفارش خودم اینکار انجام می شه نمی تونم صرفا با یه صدای قشنگ که نمی تونه حس مایکل رو پیاده کنه کنار بیام ! ( آدم پولداری هستم نه ؟ پیش خودتون می گید چه کار هایی که حمید دنبالش نیست ؟ ! :)) ) خونوادم هم همینو می گن !!! =))

به هر حال به من اعتماد به نفس بدید ! من این کار رو خواهم کرد ! برای مایکل ... ! 8->

آره حميد حتما دوبله كنيد اينكارو بي خيال تعصب ها!!!!با دوبله اينكار ما خيلي ها رو با مايكل بيشتر اشنا ميكنيم تعصب بيش از حد كار رو خراب ميكنه....از چند نفر نسبتا حرفه اي هم استفاده كنيد...ميدونيد چرا اينو ميگم؟؟شركت دارينوس يكي از شركت هاي معروف فارسي سازي بازي هاي كامپيوتري در ايران كه بازي ها رو دوبله ميكنه هميشه از يك سري دوبلور نه چندان حرفه اي استفاده ميكنه كه گاهي صداهاشون ميخوره اما در كل به خاطر محدوديت كارهاشون تكراري ميشه شايد نشه از افراد حرفه اي استفاده كرد اما گروه ها و انجمن هاي جذب دوبلرو هاي قوي جوان هست كه ميتونيد با بعضي از اونا همكاري كنيد...و گرنه اگر بخواهيد با محدوديت صداها كار رو دوبله كنين اصلا دوبله نكنين بهتره چون فقط 2 يا 3 صدا كه به نقش ها بخورن كافي نيست و اون موقع اعتبار كار پايين مياد و اون موقع واقعا تعصب بچه ها رو شاهد خواهيد بود...البته مطمئن باش بچه ها تماما از اين پروژه حمايت ميكنن...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #2347 توسط Hamid

بهرام زند هم توش هست ؟ اگه بتونی گیرش بیاری خیلی عالی میشه ...

نه نیست . انتخاب شخصیت ها بر عهده مدیر دوبله ست و من نه صلاحیت انتخاب دارم و نه می تونم به خودم اجازه این کار رو بدم . حتی در مورد دوبله جای مایکل هم من نمی تونم بیشتر از یه حدی ابراز نظر کنم .
مطمئن باشید این کار دست حرفه ای هاست و خیلی هم به کارشون واردن اگر از من خواست برم تمرین کنم به جای مایکل چون می دونست سه سال کلاس های صدا سازی گذروندم وگرنه صد سال به من همچین چیزی نمی گفت تا خودش زیر سوال نره !

حتی من چند تا از بچه های مایکلی رو که می شناختم و صداشون شبیه مایکل می تونست باشه تو ذهنم بود اما موافقت نشد.
خیلی المان ها هست که اونها می دونن و ما در جریانش هم حتی نیستیم .

فکر هم نکنید که مثلا من تواناییش رو دارم برم یه تمرین بکنم و اونوقت دوبله کنم ! به همین راحتی ! نه ...
صد تا برداشت گرفته می شه و همینطور چند تا آدم حرفه ای در حین دوبله دائم به من کاراکتر و صدای تولیدی و جمله بندی و اینها رو گوش زد می کنن تا به کارشون لطمه وارد نشه . تازه آخرش هم می بینی من قبول نمی شم می گن خداحافظ شما ! یا اصلا من خودم به این درک می رسم که کار من نیست و قبل شروع بهشون می گم خودشون کاندید دیگه ای پیدا کنن .

در مورد اسامی از من خواستن فعلا کسی رو معرفی نکنم هر وقت خودشون رضایت داشتن من این کار رو می کنم .

در مورد آهنگ های مایکل هم من قصد دارم برای آهنگ ها زیر نویس فارسی بذارم اما مدیر دوبله از من خواست دی وی دی رو چند حالته کنیم .
یعنی یه ورژن زیر نویس فارسی روی آهنگ مایکل
یه ورژن هم اصلا آهنگ ترجمه شده به فارسی که من بخونمش ( مثه دوبله فیلم اشک ها و لبخند ها ) که البته من موافقت نکردم !

خلاصه کلی انرژی و وقت می گیره این کارها از آدم . من فکر نمی کنم تا 20 سال دیگه سراغ همچین کاری برم ! ^#(^
چون هم وقت می ره هم پول و هم آخرش یه عده حال آدم رو می گیرن .

همه خوشحالیم اینکه با یکی از حرفه ای ترین گروه های دوبله ایران این کار رو برای مایکل شروع کردم . هر کدومشون سال هاست درگیر دوبله هستند و تدریس هم می کنن
خلاصه تکرار می کنم من به ساپورت نیاز دارم . >:D

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2357 توسط کوچکترین طرفدار

FeanoR نوشته: توی اجرای wettendas هم فوق العاده بود

اینم عکس کچلی مایکل:)

پيوست يافت نشد

دارم پیدا میکنم عکس کچلیشو ولی اینم کچل:D

درود
ای بابا~X(
کی گفته این مایکله؟
آخه عزیز من این بچه که سفید پوسته
یعنی کسی از طرفدار ها نمیدونه مایکل تو دوران نوزادی پوستش سیاه بوده؟
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2359 توسط FeanoR
مایکل اینجا سیاه ولی عکس سیاه و سفید اون زنه هم کاترین مادر مایکله

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2362 توسط کوچکترین طرفدار

FeanoR نوشته: مایکل اینجا سیاه ولی عکس سیاه و سفید اون زنه هم کاترین مادر مایکله

الان به نظر تو رنگ پوست اون نوزاد سیاهه؟

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.103 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا