- تشکرهای دریافت شده: 1424
تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2042
توسط شايان
تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس ایجاد شد توسط شايان
همه ما كم و زياد با فيلم مردان ايكس آشنايي داريم كه تا حالا 4 شماره از اون عرضه شده و پنمين نسخه از اون هم بزودي اكران ميشه اما واقعا به بهانه خبري كه در سايت بود اين تاپيك رو زدم....
اول يك سوال....كي متنو تو خبر رو نوشته؟؟؟واقعا اون جمله آخرش فوق العاده بود....
مایکل هرگز در این نقش بازی نکرد اما آیا نمیتوانیم نمای نزدیک از چشمان درشت و گیرایش را در نقش پروفسور هنگامیکه سعی میکرد با استفاده از نیروی انتقال فکر، زمین را نجات دهد، در نظر آوریم؟)
وقتي اينو خوندم ياد فيلم افتادم و اون لحظه هايي كه دوربين روي چشم هاي پروفسور ايكس زوم ميكرد افتادم....
وااااااي....اگر اون نقشو مايكل بازي ميكرد....اگر دوربين اونطور روي چشمان زيبا و جادويي مايكل زوم ميكرد چه تاثيري داشت....چقدر ماندگار ميشد...بگين كي نوشته بود اون خبر رو تو سايت؟؟؟
اول يك سوال....كي متنو تو خبر رو نوشته؟؟؟واقعا اون جمله آخرش فوق العاده بود....

وقتي اينو خوندم ياد فيلم افتادم و اون لحظه هايي كه دوربين روي چشم هاي پروفسور ايكس زوم ميكرد افتادم....

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #2076
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
بخش خبر رو من مينويسم شايان. خواهش ميكنم...
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
14 سال 2 ماه قبل #2079
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
الناز جان واقعا زیبا بود ...
من اصلا این فیلم رو دنبال نکردم و ندیدم ! از این جور فیلمها خوشم نمیاد !
فکر میکنم اگر مایکل میخواست فیلمی رو بازی کنه اون فیلم باید فیلم Le Petit Prince بود ! شبیه ترین و نزدیک ترین شخصیت به مایکل و به همان معصومیت ...
من اصلا این فیلم رو دنبال نکردم و ندیدم ! از این جور فیلمها خوشم نمیاد !
فکر میکنم اگر مایکل میخواست فیلمی رو بازی کنه اون فیلم باید فیلم Le Petit Prince بود ! شبیه ترین و نزدیک ترین شخصیت به مایکل و به همان معصومیت ...

14 سال 2 ماه قبل #2088
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
من تمام قسمت های ایکس من دیدم و اون شخصیتی که مایکل میخواسته بازی کنه و اگر بازی میکرد جزو بیاد
ماندنی ترین بازی های جهان میشد چون اصلآ انگار نقش فقط برای مایکل ساختن
~
بر عکس من قبل از اونی که فیلمو نگاه کنم داشتم مایکل میدیدم بعد که فیلم دیدم گفتم چی میشد این نقش
مایکل بازی میکرد
(
ماندنی ترین بازی های جهان میشد چون اصلآ انگار نقش فقط برای مایکل ساختن

بر عکس من قبل از اونی که فیلمو نگاه کنم داشتم مایکل میدیدم بعد که فیلم دیدم گفتم چی میشد این نقش
مایکل بازی میکرد

14 سال 2 ماه قبل #2118
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
خیلی جالبه شایان من دقیقا با خوندنه اون خبر دلم خواست که بیام اینجا تاپیک بدم اما چون فیلمو ندیده بودم بی خیال شدم اطلاعاتی ندارم راجع بهش اما حالا که مایکل علاقه داشته به بازی تو این فیلم دوست دارم حتما ببینم
اون جمله ی اخر الناز که حرف نداشت
من که ندیده بودمم تحت تاثیر قرار داد چه برسه به کسایی که دیدن فیلمو
اون جمله ی اخر الناز که حرف نداشت

14 سال 2 ماه قبل #2126
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
بچه ها مایکل چه بازی درخشانی داشت توی فیلم Men in Black ! واقعا خیره کننده بود ! چقدر خشگل بود ...8->
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.002 ثانیه