Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

ویدیوهای مایکل

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4788 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
الان دیدم مثل اینکه ثبت نشده بود.

میخواستم درباره ی remember the time بحث کنیم.خیلی از بچه ها با همین ویدئو مایکلی شدن شاید دلیلش چهره و لباس جذاب مایکل و البته لوکیشن و خود آهنگ باشه.

داستان ویدئو برگرفته از داستان یوسف(ع) و زلیخاست.البته با کمی تغییر تا با محتوای آهنگ هماهنگ بشه.
رقص پایانی ویدئو از زیباترین رقصهاست.خیلی دلم میخواست مایکل تو تور دنجروس این آهنگ رو اجرا کنه.
به یادموندنی ترین اجرا اجرای سولترین 91 بود وقتی که مایکل با اینکه رو صندلی چرخدار بود بازم میرقصید و نمیتونست خودشو کنترل کنه.خودشم خنده اش گرفته بود....
راستی کسی سولترین رو با کیفیت خوب نداره؟
(اینجا آدم باید خودشو بکشه بچه ها پست بدن)

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4792 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
remember the time داستان الهه ی مصر هست یعنی داستان Isis نه زلیخا;)

مایکل توی تور دنجروس این آهنگ رو اجرا کرده ولی بعضی جاها توی تور دنجروس اجراش نکرده مثل بخارست

توی بخارست مایکل آهنگ هایی که اجرا میکنه با آهنگ های بقیه کنسرت های تور دنجروسش فرق میکنه
این آهنگ ها رو توی تور دنجروس اجرا کرده(البته به ترتیب اجراش توی کنسرت ها نیست ولی لیستش همینه)
Jam
Wanna Be Startin Somthing
Human Nature
Smooth Criminal
I Just Cant Stop Loving You
J5 Medley
Thriller
Billie Jean
Beat It
Dangerous
Working Day and night
remember the time
Bad
Man In The Mirror
Rock With You
Black Or White
Heal The World
The Way You Make Me Feel
Will You Be There
She Is Out Of My Life

فکر کنم کامل باشه(من یک عکس از مایکل دارم که کنارش گفته میخواد چی آهنگ هایی رو تو تور دنجروس اجرا کنه ولی هر چی دارم دنبالش میگردم پیداش نکردم ولی اگه پیداش کردم میزارم ولی فکر کنم تمام اون آهنگ ها رو که اونجا نوشته بود رو من نوشتم حالا اگه آهنگی جا افتاده رو شما بگین;) )

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4793 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
اگه کسی تورنت Vision رو با peer و seed عالی خواست بگه براش بفرستم. دیسک 1 و 2 هرکدوم حدود 7 گیگ و دیسک 3، 2.5 گیگ. Vision یه پک تکراری نیست بچه‌ها، اکثر کلیپ‌ها remaster شدن. این مجموعه فوق‌العادس و اگه بتونم در اولین فرصت اورجینالشو تهیه می‌کنم.

یه سری اطلاعات در مورد کلیپ‌ها:

"Billie Jean"- unwanted specs such as a lighting bolt that pops up by Michael's feet during the dancing scene have been cleaned up.
"Bad" – is the full 18 minute version and the ending credits are included.
"The Way You Make Me Feel" – grunts and extra noises made by Michael can be heard.
"Smooth Criminal" – this is the 9 minute version as shown on HIStory on Film, Volume II.
"Speed Demon" - lines at the bottom of the screen that looks as if they are from a VHS are briefly seen at the end.
"Black or White" – is the original version without the racist graffiti added on to the car windows and shop door.
"In the Closet" – During the middle, a green flash occurs.
"Jam" - You do not hear the "hoo" sound before Michael Jordan passes the ball to Michael Jackson.
"Heal the World" – has an added intro that can be seen on Dangerous – The Short Films.
"Who Is It"- has some parts of the instrumental rearranged compared to its previous release.
"Will You Be There" – a few seconds of the audio at the beginning is missing, and the ending is different to the one previously released, as there is no angel flying down to Michael, instead he sings on his own.
"Gone Too Soon" – is the version found on Michael Jackson's YouTube page and not the one previously released as seen on Dangerous – The Short Films.
"Scream" – the uncensored version with the word fucking and the middle finger kept in.
"You Are Not Alone" – is the version without scenes where Michael is naked with wings on his back.
"Earth Song" - Most of the sound effects are muted.
"Blood on the Dance Floor" – The Refugee Camp Remix version of the song is used, instead of the original.
"Ghosts" – is the five minute edit of the movie of the same name.
"You Rock My World" - Full 13 minute version is featured along with original credits.
"Can You Feel It" – includes the ending credits.
"They Don't Care About Us" (Prison version) – has a disclaimer at the beginning, plus different scenes than those of the first broadcast on TV.
از ویکیپدیا.

آره منم آرزوم بود اجرا می‌شد؛ در تمرینات دنجورس فوق‌العاده بود. واقعا نمی‌فهمم چرا حذفش کرد. در سول‌ترین هم که پاش آسیب دید! کلا قسمت نبود!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4794 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
نه وحید Remember the Time هرگز اجرا نشد.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #4795 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
البته من خودم که توی تمام کنسرت هایی که از تور دنجروس دارم هیچکدومش Remember the time اجرا نشده

ولی توی Rehearsal های دنجروس که اجراش جالب بود و خیلی قشنگ بود ولی به درد کنسرت نمیخورد چون اگه مایکل میخواست Remember the time رو توی کنسرت اجراش کنه باید به سبک اجرای بد توی کنسرت هاش اجرا کنه و اگه اینکار رو هم میکرد هم آهنگ حیف میشد و هم جالب در نمی اومد چون آهنگ برای اجرای مخصوص خودش درست شده و باید مثل ویدئوش اجرا بشه که اگه باز به این سبک اجرا میشد نه جالب میشد نه می تونست به اون خوبی اجرا بشه و خیلی هم از مایکل انرژی می گرفت و شاید مایکل برای اجرای آهنگ های بعدی و کنسرت های بعدی خسته میشد و اجراهاش ضعیف تر میشد و نمی تونست مثلا یک آهنگی مثل بیلی جین یا جم رو به اون خوبی اجرا کنه و البته اجرای Remember the time فقط به درد جشنواره ها میخوره و توی کنسرت ها جذاب نیست و خیلی انرژی میگیره

دقیقا مثل آهنگ Too Bad که اگه مایکل میخواست بعد اون آهنگ یک تور برگزار کنه مطمئنا این آهنگ رو اجرا نمیکرد چرا چون هم خیلی انرژی میگیره و برای ادامه مایکل رو خسته میکنه و یکی هم اینکه اصلا توی کنسرت ها نه میشه خوب اجراش کرد نه میشه تماشاگر ها رو جذب کرد ولی همین آهنگ رو اگه توی یک جشنواره اجراش میکرد کولاکی میشد و همه انگشت به دهن میشدن

و اون لیست هم مایکل قبل از تمرین ها گفته میخواد این آهنگ ها رو اجرا کنه و احتمالا توی تمرین ها فهمیده نمیشه این آهنگ رو اجرا کرد
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 7 ماه قبل #4797 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: ویدیوهای مایکل
منم دنبال کنسرتی میگردم که مایک توش who hs it غش give in to me رو اجرا کرده باشه.اما فکر می کنم وجود نداره.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.888 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا