- تشکرهای دریافت شده: 52
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
14 سال 19 ساعت قبل - 13 سال 10 ماه قبل #7866
توسط Omid MJLover
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون ایجاد شد توسط Omid MJLover
سلام
امروز قصد دارم با زدن این تاپیک بیشترین و همچنین کاملترین آرشیو عکس مایکل جکسون رو به شما معرفی کنم که خیلیا هنوز باهاش آشنایی ندارن :
وب سایت www.MJPhotosCollectors.com با داشتن 52226 پنجاه و دو هزار و دویست و بیست و شش عکس که روز به روز هم در حال افزایش است همچنان طلایه دار است در میان سایت های
ارائه دهنده عکس های مایکل جکسون که فقط هم مختص عکس های مایکل نیست بلکه یک فروم خارجی هم به حساب میاد که دارای چت باکس هم هست .
و اما برای استفاده از عکس های این سایت در سایز های اصلی باید در اون ثبت نام کرد که بعد از ثبت نام هم یک ایمیل فعال سازی دریافت میکنید که حساب کاربریتان را فعال میکند
سایز تمامی عکس های این وب سایت 20.81GB است که بیشترین گالری عکس مایکل جکسون را شامل میشود و نکته مهم دیگه در مورد این سایت که بدون Vpn باز نمیشه
امروز قصد دارم با زدن این تاپیک بیشترین و همچنین کاملترین آرشیو عکس مایکل جکسون رو به شما معرفی کنم که خیلیا هنوز باهاش آشنایی ندارن :
وب سایت www.MJPhotosCollectors.com با داشتن 52226 پنجاه و دو هزار و دویست و بیست و شش عکس که روز به روز هم در حال افزایش است همچنان طلایه دار است در میان سایت های
ارائه دهنده عکس های مایکل جکسون که فقط هم مختص عکس های مایکل نیست بلکه یک فروم خارجی هم به حساب میاد که دارای چت باکس هم هست .

و اما برای استفاده از عکس های این سایت در سایز های اصلی باید در اون ثبت نام کرد که بعد از ثبت نام هم یک ایمیل فعال سازی دریافت میکنید که حساب کاربریتان را فعال میکند
سایز تمامی عکس های این وب سایت 20.81GB است که بیشترین گالری عکس مایکل جکسون را شامل میشود و نکته مهم دیگه در مورد این سایت که بدون Vpn باز نمیشه

Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 11 ساعت قبل #7869
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
ممنون من که قبلا تو این سایت رفتم اما یه مقدار دردسر داره تا عکسهاشو دانلود کنی. دنبال یه وقت خوب میگردم که عکسهاشو بگیرم.
14 سال 10 ساعت قبل #7874
توسط Farshad
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
یکی میتونه نحوه ی دانلود عکس از این سایتو کامل توضیح بده؟
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 10 ساعت قبل #7881
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
منم رفتم توي اين سايت فقط دوره خودم ميچرخيدم اصلا نميفهميدم دارم چيكار ميكنم
چطوري دانلود ميشه ؟ حتما بايد عضو شد ؟
چطوري دانلود ميشه ؟ حتما بايد عضو شد ؟
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
14 سال 3 ساعت قبل #7922
توسط Omid MJLover
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
سلام
من که گفتم باید تو سایت ثبت نام کنید تا بتونید از امکانات سایت استفاده کنید وارد سایت که شدید (البته با Vpn) تو سایت Register میکنید و بعد یک ایمیل فعالسازی دریافت میکنید و بعد از فعالسازی تو خود سایت روی بخش Gallery کلیک میکنید و آرشیو عکس مایکل نمایان میشه با انتخاب هر بخش از عکس ها مثلا Thriller Era - Dangerous Era - HIStory Era میتونید باز هم به بخش های مختلف اون دسترسی داشته باشید مثلا تمامی مراسم های دریافت جایزه در زمان Thriller یا Dangerous یا کنسرت های مربوط به هر بخش برای دریافت عکس ها هم باید روی هر عکس کلیک کنید تا پیشنمایش عکس را ببینید و برای دیدن عکس در اندازه واقعی باید روی ذره بین کلیک کنید تا عکس بزرگ بشه و بتونید عکس رو Save کنید همین .

It's All For Love L .O .V .E
من که گفتم باید تو سایت ثبت نام کنید تا بتونید از امکانات سایت استفاده کنید وارد سایت که شدید (البته با Vpn) تو سایت Register میکنید و بعد یک ایمیل فعالسازی دریافت میکنید و بعد از فعالسازی تو خود سایت روی بخش Gallery کلیک میکنید و آرشیو عکس مایکل نمایان میشه با انتخاب هر بخش از عکس ها مثلا Thriller Era - Dangerous Era - HIStory Era میتونید باز هم به بخش های مختلف اون دسترسی داشته باشید مثلا تمامی مراسم های دریافت جایزه در زمان Thriller یا Dangerous یا کنسرت های مربوط به هر بخش برای دریافت عکس ها هم باید روی هر عکس کلیک کنید تا پیشنمایش عکس را ببینید و برای دیدن عکس در اندازه واقعی باید روی ذره بین کلیک کنید تا عکس بزرگ بشه و بتونید عکس رو Save کنید همین .

It's All For Love L .O .V .E
- Omid MJLover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ساعت قبل #7925
توسط Omid MJLover
سلام
پاسخ داده شده توسط Omid MJLover در تاپیک پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
Farshad.emjey نوشته: یکی میتونه نحوه ی دانلود عکس از این سایتو کامل توضیح بده؟
سلام
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 2.105 ثانیه