Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3870 توسط ehsan
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
حمید جان ممنون از لطفت.اگه مایل بودی پست معرفی رو منتقل کن هیچ اشکالی نداره.
در جواب به محمد عزیز که در مورد اجرای مایکل در شوروی پرسید.. تور بد مصادف با زمانی شد که هنوز شوروی کمونیستی برقرار بود و آمریکا و شوروی دو قطب قدرت دنیا بودن و بسیار هم دشمنی و اختلاف بود بین این دو کشور و هیچ نوع مناسباتی هم نداشتن با هم (مث ِ وضعیت الان ایران و آمریکا) بخاطر همین مایکل قادر نبود تو شوروی کمونیستی برنامه اجرا کنه (مثل این می مونه که سوال کنی چرا مایکل تو ایران کنسرت نذاشت) تا سال 1989 که گورباچف به قدرت رسید و به کمک همون آمریکا شوروی رو تجزیه کرد و واسه سالهای بعدش مایکل تونست تو مسکو برنامه اجرا کنه. در صورتی که هنوز هم این سایه ی روابط تیره دو کشور روی مایکل فشار میاورد و این احساسش رو میشه کاملاً از شعری که حمید اشاره کرد فهمید.
میخائیل گورباچف هم سالها بعد بعنوان سرپرست برگذاری جوایز جهانی (تو تمامی زمینه ها) جایزه ی هنر جهانی رو به مایکل اعطا کرد (سال 2002)

به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3871 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
ولی اگه هم میرفت شاید براش خطرناک بود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3872 توسط ehsan
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
موضوع خطرناک بودن نیست دوست من، موضوع این بود که شوروی اجازه ی این کار رو نمیداد، مث حکومت خودمون، مث ِ چین کمونیستی که هیچوقت اجازه نداد مایکل اونجا برنامه اجرا کنه..راستی در مورد آلمان شرقی هم همین وضعیت بود، چون آلمان شرقی تحت نظر شوروی بود مایکل نتونست اونجا برنامه اجرا کنه، تمامش آلمان غربی بود.بخاطر همین هم مایکل قطعه«دیوار شرم» رو تو دنسینگ د دریم نوشت.

به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3873 توسط Jasmine Jackson-mjforever
راستی بچه ها من یه چیزیدیدم که همین الان متوجه شدم. اونقدر حواسم پرت بود که نفهمیده بودم
توی این توری که 4 نشون داد خبری از beat it نشده بود
برام عجیبه که چرا نشونش ندادن

mj for ever....

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3880 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
البته تا جایی که ذهن من یاری می کنه مایکل برای دنجورس تور راهی چین بود که کنسرت بذاره و بعد در همون زمان اتهام جنسی بهش وارد شد و کنسرت لغو شد !

در مورد کپی رایت باید بگم عرض کردم کاتال های موسیقی و چند زبانه و برنامه های خارجی .

شبخیز هیچ کدوم از شرایط بالا رو نداره . و همینطور اجازه پخش برنامه خارجی .

به هر حال 4 برای کنسرت مایکل پول داده بود . حالا به کانال های دیگه که چیکار می کنن کاری ندارم و اصلا هم شبکه کم بودجه ای نیست و هایپ اسپانسر برنامه اش بود

بیت ات رو نشون ندارن و پرواز مایکل هم نشون ندادن و دلیلش احتمالا زمان بندی برنامه های شبکه بوده که 2 ساعت وقت اختصاص داده بوده .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3887 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
4 شروع کرده تو فیسبوکش عکسهای مایکل جکسون رو با گرافیکی جالب می ذاره و در موردش مطالب خیلی مثبت و قشنگ می نویسه .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.433 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا