Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #3761 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
حمید بچه‌ها دارن نظر خودشون رو میگن و این حق همه‌ست.

ما چیزی به کانال چهار بدهکار نیستیم. اونا کنسرت مدونا رو هم نشون دادن. اونا کارشون همینه. از این راه نون می‌خورن. انتقاد ناراحتشون می‌کنه؟ خوب بکنه. رسانه‌ها باید انتقاد پذیر باشن در درجه‌ی اول.

خوبه که کلیپ و کنسرت مایکل پخش کردن. مستند به نظر خیلی‌ها جالب نبوده به نظر خیلی‌ها افتضاح بوده... خوب حق دارن این رو عنوان کنن. طوری دفاع می‌کنی انگار خودت تهیه کننده‌اش بودی. ما باید توجه داشته باشیم که ما طرفدار مایکل جکسون هستیم نه طرفدار هر کانال و شبکه‌ی دیگه‌ای. ما باید سنگ مایکل رو به سینه بزنیم نه کانال چهار رو. مایکل به حمایت ما نیاز داره نه کانال چهار... کانال چهار چیه اصلا! یه شبکه‌ی موسیقیه‌ فقط. ارزشش هم در همین حده. درست مثل بقیه‌شون...

من از سعید شنبه زاده خیلی خوشم میاد... می‌شناسین حتما. یه بار تو مصاحبه‌اش فکر کنم با پارازیت بود که گفت این بی‌بی‌سی و وی‌او‌ای و بقیه همشون "احمقن". من هیچوقت این حرفش از یادم نمیره. ارزش هنر رو باید با هنر سنجید نه با چیزی که هر مستند ساز و مجری تلویزیونی و هر آدم دیگه‌ای حتی یه منتقد میگه.

فرانسیس فورد کاپولا فیلم می‌سازه، منتقدا به میخ می‌کشنش! دیگه این مستند که چیزی نیست. حتما جای انتقاد داره.

=====================

ممنون احسان جان شما لطف داری.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز, MJ.KING

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #3765 توسط ehsan
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
حمید جان اول اینکه خیلی نمی خوام مزاحم اوقات دوستان باشم و یه جورایی احساس کردم باید راجع به این مساله صحبت کنم بخاطر همین برای اولین بار تو تموم این سالها تو این فروم ثبت نام کردم و نوشتم، این رو به فال نیک میگیرم و دوست ندارم پشیمون بشم که چرا ثبت نام کردم و اینجا نوشتم.
مساله بعد اینکه هیچوقت تو زندگیم بجای کسی حرف نزدم و اون اشاره هم تنها به این دلیل بود که نظرات و صحبتهای این دوستان تو همین تاپیک مشهوده و منم احساسشون رو کاملا درک میکنم.
در مورد توضیح راجع به جزئیات این برنامه هم چشم سعی میکنم صحبتایی که تو این برنامه شد رو بهش اشاره کنم الناز جان.
آرشام عزیز کاملاً احساست رو درک میکنم وقتی دیدی این برنامه چقدر ساده ذهن دوستت رو تحت تاثیر قرار داده.تو شبی مثل دیشب آدم به اندازه ی کافی غصه و فکر و خیال داره چه برسه به اینکه بخواد با همچین چیز ناراحت کننده ای مواجه بشه.

به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #3768 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
احسان جان مرسی که احساس واقعیمو درک کردی!
حمید جان همشو ریز به ریز دیدم و فقط به زیر نویسش نگاه نکردم "بدون زیر نویس هم میفهمم که چی میگن"
من از اون جایی تحریک شدم که گفت : مایکل توی توهم بود برای همین فکر میکرد خداست "برای همین از دستگاه تولید باد و لباس سفید استفاده میکنه بعد بلافاصله صحبتهای پاک و دلسوزانه مایکل که اول superbowl 94 کرده بود رو نشون میده و به مسخره میگیره و گفت طرفدارای جوونش نمیدونن چه کارس ما که میدونیم ناسالمه )
آخه چرا قبول نمیکنین که به وجه مایکل بی احترامی شد
شما که میگین برنامش بیطرفانه و درست بوده پس مایکل ناسالمه دیگه" یعنی این همه سال طرفدار آدم ناسالم بودین؟و کلا همه MJ فن ها رو میگم"یعنی این همه سال هیچی از مایکل ندیدیم و یاد نگرفتیم؟ و این همه زحمت کشید هیچ و پوچ؟چون ناسالمه.
باور کنین دلم میخواست اون آدم شیطان صفتو بکشم وقتیکه اینو گفت " این یه حقیقته

i love you Michael forever .rest in peace MJ
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by MJ.KING.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #3769 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
آرشام باور کن با خوندن این حرفت خنجر فرو کردن تو قلبم!!!!

عین صحبتش رو نقل کردی؟

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #3771 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Elnaz نوشته: آرشام باور کن با خوندن این حرفت خنجر فرو کردن تو قلبم!!!!

عین صحبتش رو نقل کردی؟

بله الناز عزیز "
متاسفانه تمامش حقیقته " به صراحت گفت که ناسالمه!!

i love you Michael forever .rest in peace MJ
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by MJ.KING.

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #3773 توسط ehsan
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من این برنامه رو ضبط نکردم و از این بابت خوشحالم، اما تمام جمله ها و نیات پلیدی که تو این برنامه وجود داشت رو مطمئنم تا مدتها تو ذهنم می مونه و احساس بسیار بدی بهم میده.
شروع برنامه یعنی از تولد و دوران جکسون فایو و سولو آلبوم های اولیه مایکل تا آف د وال و تریلر و گفتن آمار فروش این 2 آلبوم و تعریف و تمجیدهای بسیار که آهنگهای مایکل واقعاً رقصی و در ژانر دیسکو بود و محشر بود و این صحبتها، بسیار در تعریف و تمجید و حالت گل و بلبل گذشت ( که این تعریفها هم از نظر من اصلاً بابت شاهکار بودن این دو اثر نبود و صرفاً در ادامه ی اون روایتیه که گفتم، مایکل تا 2-3 سال بعد از تریلر محبوب رسانه های آمریکایی بود)
دیگه از شروع آلبوم بد هنر مایکل زیر سوال میره، اینکه موسیقی مایکل تو این آلبوم اصالت کارهای تریلر و یا آف د وال رو نداره.جالبه در مورد تریلر و آف د وال گفته شد که اولین آلبومهایی بودن که 7 و 4 سینگل در تاپ 10 داشتن، اما در مورد بد اصلاً به این اشاره نمیشه که از این لحاظ رکورد خارق العاده تری نسبت به دو آلبوم قبلی داره یعنی تنها آلبوم در تاریخ موسیقی که 5 آهنگ شماره یک داشت، اصلاً در مورد میزان فروش این آلبوم صحبت نشد،در مورد تور جهانی بد هم همینطور (در صورتی که برای 2 آلبوم قبلی با تفصیل تمام بازگو شد این مساله) نکته ی مضحک دیگه این بود که از نظرشون آلبوم بد تو ژانر رپ هم بوده و به همین دلیل مایکل دیگه با اینکار واسه کاراش تاریخ مصرف گذاشت (حالا من نمی دونم کجای آلبوم بد رپ داشته و اینا قبل از دنجروس بهش رسیدن) در ثانی مگه ژانرهای موسیقی تاریخ مصرف دارن که رپ باعث منقضی شدن ِ تاریخ مصرف یه آهنگ باشه؟!)
بعد از دهه ی نود و آلبوم دنجروس دیگه تماماً تخریب بود، اول اینکه اون خانم صاحب نظر ِ اسم و رسم دار!! فرمود که درسته مایکل خودش رو سفید کرد اما هنوز مورد حمایت جامعه ی آفریقایی آمریکایی ها بود. یه خانم ِ صاحب نظرتر دیگه در مورد تک آهنگ بلک ار وایت گفت که وقتی آهنگو شنیده کل آهنگ به نظرش آبکی و بی اهمیت اومده تا اینکه ویدئوی آهنگ رو تماشا کرده و دیگه به نظرش آبکی نیومده.
فروش تک آهنگهای بلک ار وایت و یو آر نات الون رو کاملاً مغرضانه بی اهمیت جلوه دادن و گفتن که جکسون از آلبوم دنجروس به پایان استعدادها و قدرت آفرینندگیش نزدیک میشد (اینو مطرح نمیکنن که واسه ما آمریکاییها دیگه تموم شده بود وگرنه فروش جهانی ِ دنجروس حتی بد رو هم پشت سر گذاشت.و اینکه با دیدن دیسکوگرافی مایکل متوجه میشیم که I just cant stop loving you - Black or White - You are not alone و Earth song موفق ترین سینگل های مایکل در سطح جهان بودن.
اما جمله هایی که خیلی بی شرمانه بود در مورد هدف مایکل از تاسیس بنیاد Heal the World و اجرای این ترانه در استادیوم رزبال و همچنین خوندن ترانه هایی از جنس Earth song بود، اینکه گفته شد نیت پشت این کارهای مایکل اصلاً چیز سلامت و صادقانه ای نبوده، اینکه مایکل به عمد می خواسته شمایلی مسیح وار و خداگونه از خودش بسازه و خودش رو ناجی قلمداد کنه.که جالبه اون پیرمردی که از همه شون هم بی شرم تر بود گفت این کارا شاید واسه طرفدارای نوجوونش جذاب بود اما واسه افراد سن و سالداری مث من یه کار عوامفریبانه بود.
میرسیم به هیستوری و ویدئوی اسکریم..یعنی همه ی تمرکز تخریبشون رو گذاشته بودن رو این ماجرا (آخه مفهوم آهنگ اسکریم و ویدئوش خیلی به رسانه های کثیف آمریکایی فشار آورده بود) اولاً گفته شد که آلبوم هیستوری نزول حرفه ی مایکل بود و مایکل جکسون دیگه محبوب نبود، بخاطر همین دست به دامن خواهرش جنت که وجهه ی خوبی داشت و برخلاف مایکل بسیار محبوب بود شد تا به این آهنگ و ویدئوش اعتباری بده..یه نکته ی وحشتناک دیگه این بود که از موجودی مث جرویس کاکر هم به نیکی یاد شد و اینکه اون هم مخالف توهمات خود بزرگ بینی مایکل بوده (چه شخصیت ِ موجه و جهانی!!!)
روی هزینه 7 میلیون دلاری اسکریم بسیار مانور دادن و آخر هم با یه جمله ی کثیف به نیت خودشون رسیدن..که مایکل بهتر بود بجای ساختن این کلیپی که فقط داد و بیداد و اعتراض و بزرگ نمایی بود باید هزینه ی این کلیپ رو میداد به امور خیریه!!
مساله ی بعد آلبوم Blood on the dance floor که از نظر منتقد عزیز یه چیز بنجل و وحشتناک ضعیف بود (شانس آوردیم بنجل بوده که پرفروش ترین آلبوم رمیکس تاریخه)..و مضحک ترین نکته جایی بود که پیرمرد ِ منتقد گفت می دونین از کجا فهمیدم مایکل جکسون دیگه حرفه ش سقوط کرده؟..از اونجایی که تو فاصله ی دو هفته ای ِ سفری که من داشتم دیدم آلبومش از شماره 1 به رده بیستم سقوط کرده، حالا مثلاً اگه این تو شهر حضور داشت جلوی پایین رفتن آلبوم رو می گرفت.
اصلاً اشاره ای به حکمرانی مایکل تو سرتاسر دنیا نمیشه و فقط چون خود آمریکاییها مایکل رو پس زدن اون دیگه یه هنرمند ِ ته کشیده و تکراری بوده.در مورد اینوینسیبل هم که توضیح دادم، گفته شد که این آلبوم مهر پایانی بود به افولی که مایکل جکسون بیش از یک دهه!! داشت. به حدی که Dr Dre همکاری با مایکل تو این آلبوم رو رد کرد و اینکه ضعیف بودن این آلبوم باعث شد کمپانی تور جهانی براش برگذار نکنه و فقط 2 تا جشن 30 امین سالگرد رو واسش برگذار کنه، یعنی انگار اون جشن هام هدیه ی سونی به مایکل جکسون بوده که بیشتر از این تحقیر نشه.
بازم میگم این برنامه ی مزخرف و سرشار از غرض ورزی کاملاً فریاد میزد به چه قصدی ساخته شده، دوباره و دوباره نشون دادن عقده و حقارت ِ آمریکا و رسانه هاش در قبال ِ خوبی های بی چشمداشت و گذشتهای مایکل.
میشه به همشون گفت برن به جهنم..چرا که بعد از فوت مایکل همه به چشم دیدن که سرتاسر دنیا خونه ی مایکل ِ و اینکه عشقش و باور به اینکه سلطان ابدی ِ هنر بود تو قلب و ذهن میلیون ها آدم باقی میمونه..

به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, e r o s, شهروز, MJ.KING

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.096 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا