Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23922 توسط FeanoR
:D الان یکم قضیه پیچیده شد، یعنی من هم در مورد ماهیت حقیقت و واقعیت به مشکل برخوردم :D یعنی اگه شما تمام پستهای بچه ها رو بخونین مفهوم ها یکیه ولی جای حقیقت و واقعیت متفاوته :D من همیشه فکر میکردم که حقیقت اون چیزیه که همه ما در ظاهر میبینیم و فکر میکنیم درسته ولی با اینکه میتونه واقعیت نداشته باشه یعنی دقیقا برعکس برداشت نسیم :D

میشه یکی این قضیه رو توضیح بده :D یعنی الان همه بچه ها مفهوم حرف هاشون یکیه ولی تو نوشتن فرق میکنه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23926 توسط Nasim
منم دقیقا حس کردم تعریف حقیقت و واقعیت با چیزی که من میدونم و چیزی که بچه ها نوشتن دقیقا برعکس شده !
بیشتر توضیح میدم .
حقیقت (truth) از ریشه ئ حق میاد . حق هم یعنی درست و راست . حقیقت هر چیزی لزوما پیدا نیست و توی زندگی بیشتر حقایق پوشیده هستند . اما واقعیت یعنی چیزی که به وقوع پیوسته (take place) و واقع شده . چیزی که ما میبینیم و باهاش زندگی میکنیم . همون مثال درباره رنگ پوست مایکل از همه ساده تره . اگر از مایکل عکسی به کسی که اونو نمیشناسه نشون بدید اون میبینه که مایکل سفید پوسته و طبیعیه که فکر نکنه اون سیاه پوسته . چون اون داره مایکل رو میبینه و واقعیت اینه . اما اگر براش توضیح بدید چه اتفاقی افتاده برای پوست مایکل و عکس های قبلیشو هم نشونش بدید اون با حقیقتی رو به رو میشه که تا الان براش پنهان بوده . دیگه زیادم پیچیده اش نکنیم !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR, mohammad

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23929 توسط FeanoR

FeanoR نوشته: حقیقت...

با دقت نمیشه گفت چون اینجا فضا ش نیست ولی...

برای من حقیقت مایکل مهم تره یعنی اون چیزی که بوده و حقیقت داشته...

من اونقدر انعطاف تو خودم میبینم که یک روزی بفهمم حقیقت و واقعیت شبیه هم نیستند(حالا چی تو همه مسائل زندگی یا توی مایکل جکسون) و برای اینکه یک روزی بفهمم واقعیت و حقیقت شبیه هم نیستند سعی میکنم بیشتر از دفع، انعطاف داشته باشم البته تو اینجور مسائل مثل حقیقت یا تغییر چیزی ولی توی مسائلی مثل حق و ... بیشتر مقابله میکنم تا انعطاف...

برای من حقیقت مایکل جکسون مهم تره...

البته سعی کردم وارد جزئیات نشم و کلی بگم و اگه یکم گنگ بود بذارین پای همین کلی گویی...
(سر همین قضیه جزئی گویی و کلی گویی، فکر کنم هیچوقت چرا مایکل نه؟ رو ننویسم :D )

حالا یک سوال این حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون...
یعنی همین عنوان این تایپیک، خودش که یک نکته انحرافی نبود :D بود؟

راستش من بعد پست نسیم رفتم یکم تحقیق کردم و فهمیدم که معنی اصلی حقیقت و واقعیت همونیه که نسیم تو پستش گفتش پس من این تغییرات رو تو نوشتم میدم...(توی نقل قول)

من از همه کسانی که باعث شدم بخاطر پست من به اشتباه بیوفتن و یا اینکه اطلاعات اشتباه دادم معذرت میخوام و از همتون پوزش میطلبم...

خیلی ممنون نسیم برای این اطلاعات زیبات...

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23930 توسط Nasim
خواهش میکنم...

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23935 توسط شايان
شاید در مورد من بشه گفت برای من حقیقت و واقعیت چیزی جدا ناپذیرند چون از حقیقت همیشه به واقعیت میرسم....

حقیقت مثل یک خمیر و گل است که با تراشیده شدنش یک مجسه زیبا بدست خواهد آمد یا یک شکل کاملا بهم ریخته و بی معنی....خیلی از حقایق گفته شده هرگز نه واقعیت بودند و نه قراره حقیقت بشوند...خیلی ها دروغ یا نظریه یا خیال پردازی....باید همیشه این جنبه را داشت که فضا را برای درک و پذیرش و تفاوت حقیقت و واقعیت در دنیا را در هر زمینه ای داشت....بیش از حد بزرگ کردن مایکل در زمینه واقعیت سازی های ذهنی در نزد برخی افراد باعث میشه که هنگامی که حقیقت به نمایش گذاشته بشه دنیای ساخته شده از هم پاشیده بشه.یک تیر خلاص به دنیای نیمه جان خیالی!!!

جالب ترین نکته ای در تمام دوران فروم توجه منو جلب کرده و واکنش های عجیبی رو در اون مورد دیدم در مورد ماجرایی بود که در وبلاگ emjey در مورد نقش زن ها در دنیای مایکل بود که خشم های زیادی از طرف افراد زیادی به همراه داشت در حالی که خیلی ها خوشدون را در برابر یک دنیای زیر سوال رفته مشاهد کردند و شاید درک حقیقت و واقعیت در اون لحظه فقط براشون یک کابوس بود...نسیم جان توضیحاتت خیلی به جا و مفید بود...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #23938 توسط Hamid
شاید دنیای هواداران مایکل جکسون ، چندین سال بعد متوجه ارزش نوشته ها و هدف من از نوشتن سری "خانم ها در زندگی مایکل جکسون" بشه ،
چیزی که شما به عنوان خشم یا تعصب دیدید فقط بخش بسیار کوچیکیش بود، اکثر صحبت ها که مودبانه هم نبودند هرگز تائید نشدند!

روزی که مایکل جکسون فوت شد و سی ان ان و بی بی سی این خبر رو اعلام کردند، بعضی از بچه ها گفتند فقط اگر تو تائییدش کنی ما قبولش می کنیم، :mjj: اینها باعث می شه من در جایگاهی قرار بگیرم که مجبور باشم گاهی از حقیقت هم حرف بزنم، چرا ؟ چون کسی دیگه قادر به انجامش نیست و نابودش می کنند.

نمونه دیگه صحبت در مورد آلبوم "مایکل" در اوج قضاوت ها بود، که شاید هیچ کس دیگه جز الناز، نمی تونست این حرف ها رو بازگو کنه، الناز از محبوبیت و اعتبار خودش برای دفاع از مایکل استفاده کرد.

هر چی بیشتر بگذره، حقیقت آشکار تر می شه و اگر ما، حقیقتی رو که ازش آگاه هستیم زیادی مخفی کنیم ، پس فردا که آشکار می شه باعث تخریب مایکل می شه، چون بقیه چیز دیگه ای فرا تر تو ذهن خودشون ساختند .

برای درگ بهتر حقیقت و واقعیت یه جمله معروف نقل می کنم :

حقیقت تلخه ... !
:x_x

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.329 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا