Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خاطرات تاتيانا تامبزن از the way you make me feel (نويسنده : الناز)

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #15812 توسط mohammad
اول خودم دانلودش میکنم اگه درست و خوب بود و قسمت مورد نظر رو داشت :D میذارم برای دانلود . الان این تورنته. حجمش 4 و خورده ای گیگه .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #15814 توسط Jasmine Jackson-mjforever
به به
مثلا اماتور هم بود
باشه. هروقت دانلود کردی خبرمون کن

mj for ever....

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #15818 توسط mohammad
نه خوب احتمالش هست اماتور باشه ولی یوهو دیدی پروفشنال از اب دراومد .:d/
البته من تا حجم 10 گیگ هم اماتور دارم . خدا میدونه چی باشه .
تورنت من هم که مشکل داره . سرعت دانلود منیجرم کاملا عادی و پر سرعته ولی تورنت اصلا سرعت نداره . در حد دیال اپ و حتی کمتر .
هر کاریش کردم نشد . با پی چی ان بدون چی چی ان . چیلتر شکن ..... در کل همینطوری کمه . نمیدونم چه مرگشه؟
اگه کسی میدونه مشگل چیه بگه خودم مشتاقم این و مکزیک دنجرس رو از تونت دانلود کنم .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #15833 توسط Farnaz
تورنت یه حالتی داره که هم اپلود می کنه هم دانلود الانم اگه کند سرعتش چون تعداد کسایی که دانلودش کردن یا می کنن کمه واسه همون اینطوری شده
بده منم دانلود می کنم شاید تاثیر بذاره
هر چی تعداد کسایی که دانلود می کنن بیشتر باشه سرعت هم بهتر می شه این اشکال از برنامه ی تورنت نیست به خاطره لینکو میزان دانلوده

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #15835 توسط FeanoR
کلا بده خودم دانلود کنم بهت میگم آماتور هست یا پروفشنال

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #15846 توسط Farnaz
تاتیانا از عشقش به مایکل جکسون میگوید

اکنون برای خواندن داستانی که تاتیانا از نحوه‌ی آشنایی و دوستی‌اش با مایکل جکسون و چگونگی خاتمه‌ی رابطه‌شان بیان کرده است، با ما همراه شوید. در ادامه گزیده‌هایی از دو کتابی که وی در این مورد نوشته است را خواهیم خواند.

متاسفانه اغراق و خیال پردازی در کتاب‌های او، اعتماد به بخشی از نوشته‌هایش را تا حدی سخت می‌کند. در بعضی موارد تاتیانا از افرادی نام می‌برد که دقیقا مشخص نیست چه کسانی هستند و یا چه نسبتی با مایکل داشتند و سمت‌شان در تیم چه بوده است. او همچنین به خصوصیاتی در مایکل اشاره می‌کند که شناخته شده نیست. برای مثال می‌گوید فردی به او گفته بود که مایکل تمام مدت از او حرف می‌زند. این داستان توسط فرد دیگری نقل نشده است. همچنین مایکل این عادت را نداشت که در مورد مسائل شخصی زندگی‌اش با همکاران یا کارمندان خود به صحبت بپردازد. با این حال شاید بتوان حقایقی را نیز در این کتاب خواند.

واکنش هواداران مایکل نسبت به تاتیانا گوناگون است. عده‌ای او را باور دارند و عده‌ای او را تنها یک فرصت طلب دیگر می‌دانند که با فروش کتابهایی در مورد مایکل به پول می‌رسد. با این حال حقیقت ماجرا اینست که نقش آفرینی او در ویدیوی مایکل جکسون تنها اثری است که از او برجا مانده و پس از آن شاهد هیچ درخششی از او چه در عرصه‌ی رقص و موسیقی و چه مدلینگ و بازیگری نبوده‌ایم. او همواره یک انسان معمولی با یک تجربه‌ی غیر معمول بوده است: بوسیدن بزرگترین صحنه‌گردان تاریخ بر روی صحنه. او دختری است که مایکل جکسون در پی‌اش دوید... و به نظر می‌رسد با همین یک نقش نیز بخشی از تاریخ شده است.

ما در اینجا تنها به بازگویی مطالب او می‌پردازیم و این به منزله‌ی تایید درستی تمامی آنها نیست.

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Elnaz.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.689 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا