- تشکرهای دریافت شده: 383
Michael Jackson: The FUTURE ?l
کمتر
بیشتر
14 سال 2 هفته قبل - 14 سال 2 هفته قبل #1387
توسط e r o s
Michael Jackson: The FUTURE ?l ایجاد شد توسط e r o s
زمانی که این تصویر در اینترنت پخش شد فقط به عنوان ذوق و سلیقهی یک فن خیلی زیبا بهنظر اومد اما الآن دیگه فکر میکنم خیلی شک برانگیز شده.
اونطور که خاطرمه این تصویر قبل از 25 ژوئن پخش شد اما دقیقا مطمئنم پخشش قبل از این بود که چیزی از Another Day یا A Place With No Name بشنویم! همونطور که روی جلد میبینیم نام این ترانهها و ترانههای دیگه به علاوهی The Future واضح به چشم میخوره!!
و به علاوه تمام اینها یکی از تصاویر شخصی آرنو بانی قبل از رونماییشون روی جلد چکار میکنه؟
امیدوارم اطلاعات قطعیای در این زمینه باشه که من بیخبر باشم.
اونطور که خاطرمه این تصویر قبل از 25 ژوئن پخش شد اما دقیقا مطمئنم پخشش قبل از این بود که چیزی از Another Day یا A Place With No Name بشنویم! همونطور که روی جلد میبینیم نام این ترانهها و ترانههای دیگه به علاوهی The Future واضح به چشم میخوره!!
و به علاوه تمام اینها یکی از تصاویر شخصی آرنو بانی قبل از رونماییشون روی جلد چکار میکنه؟
امیدوارم اطلاعات قطعیای در این زمینه باشه که من بیخبر باشم.
Last edit: 14 سال 2 هفته قبل by e r o s.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 هفته قبل #1451
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
من خودم اين تصوير رو خيلي قبل پيش ديده بودم در وبلاگ يكي از طرفداران در موردش خونده بودم كه اين كار يك طرفدار با ذوق بوده اما باهات موافقم اين تصاوير شخصي چطور لو رفته كه يك هوادار همچين كاوري رو طراحي ميكنه و نام كارها رو از كجا ميدونسته؟؟باز هم ياد اون حرفم تو تاپيك موسيقي مايكلي افتادم كه گفتم will.i.am در چند جا در پايان مصاحبه هاش گفت future البته شايد بي ربط باشه اما من كلا در مورد اينكه ماجراي اين كاور چيه مشكوكم...

کمتر
بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1462
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
کسانی که دیزاین میدونن اینو هم میدونن که طراحی این کاور تا چد حد حرفهای هست.
در جریان هم هستید که مایکل یکی از تصاویر بانی رو برای اینوینسیبل میخواسته که با مخالفت سونی مواجه شده.
همونطور که حدس میزدم در مورد یه سری سوالات عجیب مثل دیسکوگرافی سانسور شدهی مایکل، این فروم جای مناسبی نیست!
در جریان هم هستید که مایکل یکی از تصاویر بانی رو برای اینوینسیبل میخواسته که با مخالفت سونی مواجه شده.
همونطور که حدس میزدم در مورد یه سری سوالات عجیب مثل دیسکوگرافی سانسور شدهی مایکل، این فروم جای مناسبی نیست!
14 سال 2 هفته قبل #1464
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
به نظر من ترکیب رنگها در این کاور ، حرفه ای تر از یک کاور لو رفته ست . اما تصویر استفاده شده پشت کاور نشون میده این طرح نهایی نبوده و بیشتر یه اتد از یه طراح حرفه ای بوده که احتمالا یا تصویب نشده یا طرح جدید و اسم جدید این پروژه رو نیمه کاره گذاشته .
14 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 ماه قبل #1709
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
امکان داشت مایکل پروژه ای رو تا این حد رسونده باشه ولی ازش خبری منشر نشده باشه ؟!
اصلا با کدام کمپانی ؟!!
اصلا با کدام کمپانی ؟!!
My life is dedicated to LOVING HIM
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Nasim.
کمتر
بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #1711
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael Jackson: The FUTURE ?l
چون همه مثل خود من بیاطلاعن نسیم عزیز. جوابی برای سوالت ندارم اما امیدوارم این سوالات عجیب برای کسای دیگهای هم ایجاد شده باشه.
از همه چیز بگذریم، عکس آرنو بانی قبل از رونمایی عکسهاش اینجا چه کار میکرد؟ و جالبه که تنها عکسی که در تمام نت از این طرح پخش شده همینه! هیچ عکسی از هیچ نمای دیگه وجود نداره.
از همه چیز بگذریم، عکس آرنو بانی قبل از رونمایی عکسهاش اینجا چه کار میکرد؟ و جالبه که تنها عکسی که در تمام نت از این طرح پخش شده همینه! هیچ عکسی از هیچ نمای دیگه وجود نداره.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.213 ثانیه