Skip to main content

همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #2376 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
راستش من اصلا آهنگی رو که گفتی تو ذهنم نیست که چجوری بوده .
اما باید بگم این کار ساده ای نیست که سولو یه جا دیگه رو جای این بذاری .
گام آهنگ و مترونوم آهنگ باید همون باشه ! و باید بتونی خوب میکسش کنی . که بعیده گیر بیاری .
یه چیزهایی از گیتار آهنگ شات یادمه . اون رو گوش کن ( آخراشو ) ببین کمکت می کنه یا نه .
آهنگ Privacy آلبوم اینوینسیبل هم نزدیک های دقیقه 3 یه بداهه نوازی از طرف اسلش داره .

از صدای فیلم This Is It هم می تونی کمک بگیری .

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2379 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
ممنون حمید جان:) شات تنها نمیشه ولی با اون یکی میکس میکنم که جالب تر بشه و privacy از هیجان آهنگ

کم میکنه و this is it هم بد نیست

فعلآ دارم روی این کار میکنم Cover Metallica_ Michael Jackson_ Nirvana_ White stripes WMA MTV 2003

چون beat it آخرش میزنن وهمه سولو ها به beat it میخوره(غیر اولش)بهتر و اینا ها رو تو سبک trash metal زدن و به beat it dangerous rehearsal میخوره و هیجان آهنگو اضافه هم میکنه

من کارم تدوین فیلم ها و میکس این جور آهنگ هایه میکسش مشکل نیست و پیدا شدن آهنگش سخته(البته همین خوبه که پیدا کردم ببینم میشه با شات قشنگ ترش کرد یا نه)

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2435 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
بچه ها برین تو گوگل لوگوش خیلی باحاله.
میتونید با حرکت موس بروی تصویرش آهنگ بزنید :)

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2439 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
حمید جون دستت درد نکنه beat it درست شد البته ریزه کاریش مونده ولی اصلش تموم شد بقیه شم تا 20 روز

دیگه کامل میشه:) :D

Cover Metallica_ Michael Jackson_ Nirvana_ White stripes WMA MTV 2003 این بهش نخورد و this is it

گذاشتم خیلی خوب شد:) :D

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2443 توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
حمید مگه قرار نبودیه بخش به اسم موسیقی مایکل بزنی و در مورد دونه دونه آهنگ ها اونجا صحبت کنیم ؟پس چی شد :(

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #2446 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: موسیقی مایکل
سلام.. :)

یه سوال از آقا حمید : اگه یادت باشه قبل از بسته شدن فروم یه تاپیک واسه صدای مایکل زدم و اونجا می گفتی که مایکل تو you rock my world بالاترین نت شو می خونه و کسی نمی تونه بخونه و بعد من خوندم بهت دادم گفتی اونجا نخوندی.. ..من نتونستم بهت ثابت کنم که بالاترینه مایکل نیست .. بعد از اونم چند با خواستم بهت بگم ولی گوش ندادی می خوام بپرسم هنوزم همینو می گی ؟ من می گم اگه گوشت تشخیص نمی ده حداقل یه بار برو رو یه ساز بزن ..می بینی که خیلی بالا نیست..

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 4.497 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا