Skip to main content

رقص‌هاي مايكلي هواداران

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل #4807 توسط FeanoR
بچه های رقاص گرامی کسانی که میخوان توی رقص مایکل پیشرفت فوق العاده ای کنن باید بریک دنس رو شروع کنن که یاد بگیرن

و برای شروع بریک دنس باید فیلم های Breakin رو ببینن برای شروع بهترین فیلم هست(حرکات Mc ش رو یاد نگیرین چون هیچ کمکی هم به رقص مایکلتون نمیکنه فقط حرکات بریک دنس البته کسانی هم که دلشون میخواد یاد بگیرن)این فیلم مال سال 1984 هست و مونواک هم میرن توش و برای شروع خیلی خوبه کسانی خواستن بگن تا لینکشو براتون بفرستن;) (البته بریک دنس ذاتی هست باید تو ذاتت باشه ولی سعی کنین حرکات بریک دنس رو اگه خواستین توی رقص مایکل استفاده کنین باید جایی استفاده کنین که به ریتم آهنگ بخوره و جذاب ترش کنه نه اینکه مثل خیلی ها جایی برین که نه کمکی میکنه بلکه رقص رو جذابیت خودش میگیره

و کسان دیگه ای هم که میخوان این فیلم رو ببینن بگن تا بهشون لینکشو بدم و یادم نیست دقیقا ولی فکر کنم با یکی از آهنگ ها مایکل هم میرقصن ولی باز دوباره نگاه کنم بهتون میگم البته حرکات مایکل رو خیلی میرن حتی حرکاتی که مایکل سالها بعد از این فیلم میره رو اونا اون زمان میرن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل #5305 توسط e r o s
رقص دنجورس از امید در لیست کلیپ‌ها قرار گرفت. برای دانلود کلیک کنید.

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 13 سال 10 ماه قبل #6368 توسط e r o s
رقص بیلی جین از عماد در شبکه‌ی ام‌جی.کام قرار گرفت. دانلود کنید.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6631 توسط FeanoR
عماد رقص بیلی جین رو فکر میکردم بهتر باشه فکر کنم قدیمی تر از اون کلیپ 1995 باشه چون تو 1995 خیلی بهتر بودی و بیلی جین کامل خیلی کامل ولی از نظر حرکتی اگه اون حس بیلی جین رو واقعیش کنی فوق العاده میشه مایکل حس اجرای بیلی جینش واقعی و اگه ماها هم این کار رو بکنیم رقصمون میترکه و برای این کار باید اون آهنگ رو واقعا حسش کنیم و اگه میتونیم حتی بلند بخونیمش بجای لب خونی بعدش تو میکس درستش میکنیم حالا هر چی هم صدامون بد باشه ولی حسمون رو واقعی میکنه;) جایی که اجرا میکردی کوچیک بودش و تو حرکات بریک دنس یکمی ضعیفی اون حرکات رقص ما رو با ریتم تر میکنه مثل هیستوری مایکل اون حرکات اول بیلی جین رو حرکات شروع بیلی جین رو میگم یکمی سفت میری اگه روون تر بری بهتر میشه و یک اشکالات کوچیکی هم تو این حرکات داری ولی خیلی خوب بود با اینکه جزو رقص های قدیمیت بودش;)

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7063 توسط Farnaz
من نتونستم هیچ کدوم از این کلیپارو دانلود کنم!

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7070 توسط Elnaz

farnaz mj نوشته: من نتونستم هیچ کدوم از این کلیپارو دانلود کنم!

راست کلیک و save link as. اگه با فرمت html دانلود شد بعدا روی فایلی که دانلود شده برو و rename رو بزن و پسوند فایل رو به flv. تغییر بده. با کروم راحت میتونین دانلود کنین با پسوند flv ذخیره میکنه اما اکسپلورر و اپرا با html که موری نداره وقتی دانلود تموم شد می‌تونین پسوند رو عوض کنین. خیلی راحت دانلود میشه. اما از نرم‌افزارهای مدیریت دانلود هم اگه استفاده کنی راحت تره.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz

زمان ایجاد صفحه: 2.494 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا