- تشکرهای دریافت شده: 383
رقصهاي مايكلي هواداران
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4691
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
کل رقص یکم شل بود اما مونواک رو واقعا استاد شدی!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل #4702
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
ببخشید یک سوال قضیه این کلیپ رقصت چیه؟
داری قسمت دوم بیلی جین رو میرقصی یا داری خود بیلی جین رو میرقصی؟یا برای جایی اینطوری رقصیدی؟
مونواکت هم بد نیست و میتونی بهتر بشی چون مونواک رو یک جوری رفتی نمیدونم و مونواک واقعی خیلی فاصله داری هنوز و بعد اینکه به مونواک واقعی برسی بعدش باید تو اون استاد بشی که میشه بخارست و اگه خیلی استعداد داشته باشی بالاتر هم میشه
اگه قصدت اجرای رقص بیلی جین بوده مونواک همه رقص بیلی جین نیست یا اگه قصدت اجرای رقص مایکل بوده بازم مونواک همه رقص مایکل نیست
و توی ربات و حرکات بریک دنس خیلی ضعیف عمل کردی ولی ایشالله با تمرین خوب میشی
داری قسمت دوم بیلی جین رو میرقصی یا داری خود بیلی جین رو میرقصی؟یا برای جایی اینطوری رقصیدی؟
مونواکت هم بد نیست و میتونی بهتر بشی چون مونواک رو یک جوری رفتی نمیدونم و مونواک واقعی خیلی فاصله داری هنوز و بعد اینکه به مونواک واقعی برسی بعدش باید تو اون استاد بشی که میشه بخارست و اگه خیلی استعداد داشته باشی بالاتر هم میشه
اگه قصدت اجرای رقص بیلی جین بوده مونواک همه رقص بیلی جین نیست یا اگه قصدت اجرای رقص مایکل بوده بازم مونواک همه رقص مایکل نیست
و توی ربات و حرکات بریک دنس خیلی ضعیف عمل کردی ولی ایشالله با تمرین خوب میشی

14 سال 1 ماه قبل #4703
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
نه اينطور نيست . من ميتونم تمام بيلي جين رو اجرا كنم ولي براي الان قسمت آخر اجراي بيلي جين رو كذاشتم همون جايي كه كلاه بر ميداره . بعدش من حتي ميتونم اندازه اجراي بخارست عقب برم ولي خب اين دوربين ثابته و من سعي ميكنم قدم بلند براي عقب رفتن بر ندارم و با قدم هاي كوجيك يه خورده از مونواك واقعي فاصله كرفته . بسيار تشكر از نقدتان
14 سال 1 ماه قبل #4704
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
زمان این کلیپ رو بالا ببر. میتونی؟ رقص کاملش رو بذار.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 1 ماه قبل #4705
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
من بخارست رو برای اندازه مونواک رفتن مایکل یا اندازه عقب اومدن پا رو نگفتم من منظورم از نظر تکنیک و ظریف بودن و تعادلش گفتم(ولی مونواکی که تو میری قشنگ ولی برای فوق العاده شدنش میتونی فکر و دقت کنی)
قسمت دوم بیلی جین رو برای چی با خود آهنگ قسمت دوم نرقصیدی؟
و یک چیز دیگه قسمت دوم بیلی جین فقط رقصیدن نیست بلکه ریتم رقص هست پس باید نسبت با صدای آهنگ حرکات رقص رو بری
اگه بیشتر روی حرکات بریک دنس کار کنی میتونی توی تمام حرکات مایکل بهتر باشی و خود حرکات بریک اینجا خیلی کمکت میکنه و رباتت هم بیشتر شک وارد میکردی به خودت تا قفل کنی
اینا بیشتر پیشنهاد هست تا انتقاد
راستی مال کدوم شهری؟
قسمت دوم بیلی جین رو برای چی با خود آهنگ قسمت دوم نرقصیدی؟
و یک چیز دیگه قسمت دوم بیلی جین فقط رقصیدن نیست بلکه ریتم رقص هست پس باید نسبت با صدای آهنگ حرکات رقص رو بری
اگه بیشتر روی حرکات بریک دنس کار کنی میتونی توی تمام حرکات مایکل بهتر باشی و خود حرکات بریک اینجا خیلی کمکت میکنه و رباتت هم بیشتر شک وارد میکردی به خودت تا قفل کنی
اینا بیشتر پیشنهاد هست تا انتقاد

راستی مال کدوم شهری؟
14 سال 1 ماه قبل #4706
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: به رقص هاي مايكلي طرفداران راي دهيد
وحید رقص خودت رو کی میذاری؟
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
زمان ایجاد صفحه: 4.898 ثانیه