- تشکرهای دریافت شده: 408
کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #13647
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
فکر کنم اگه به امید وحید بشینی باید حالا حالا حا صبر کنی . چون رفته مسافرت و حالا حالا ها نمیاد . یا ممکنه اصلا نیاد . ( اینا رو خودش گفته نه من )
به من فایلشو داده پیدا کردم بهت میدم .
به من فایلشو داده پیدا کردم بهت میدم .

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل #13648
توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
ممکنه اصلا نیاد ینی چی؟مگه سفر آخرته

موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل #13651
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
محمد جان وحید مسافرت نیس.به همه گفته که میره گرگان ولی در اصل نمیره گرگان یه جای دیگه رفته که نمیتونم بگم ولی رفته وضعیت رو برای زندگی بسنجه و شاید دیگه مشهد نیادش. ولی سایت میاد
موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #15192
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
بچه ها این رو ببینین مایکل تو اجرای جم سر میخوره خیلی باحاله
حتما دانلود کنین
عصبانی بودن مایکل به خاطر مرطوب بودن استیج
حتما دانلود کنین
عصبانی بودن مایکل به خاطر مرطوب بودن استیج
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by FeanoR.
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15277
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرت ها - ویدئو ها و مستند های مایکلی
خیلی خیلی باحاله . قیافه مایکل که داشت به یه نفر اون پشت اشاره میکرد خیلی خنده داره . این مال مسکو .
و این که اگه دقت کنید هوا سرده و از دهن مایکل بخار میاد بیرون . استیج هم یخ بسته . نمیدونم مایکل روش چطوری میرقصه .
نه به رویال کنسرت که از گرما عرق میکنه نه به اینجا که ...... کار مایکل درسته . ایول .
من WBSS رو هم دانلود کردم . اونجا دیگه لیز نیست چون همشو پاک کردن ولی بازم مایکل حواسش به همه هست . به اون گیتار زنی که وسطای اهنگ میاد وسط صحنه با دستش اشاره میکنه اروم بیا . خیلی باحاله .

البته هنوز یسری سمت راست و چپ امادن صحنه رو تمیز کنن . تا به حال اینجوریشو ندیده بودم . همه دستمال به دست
)
و این که اگه دقت کنید هوا سرده و از دهن مایکل بخار میاد بیرون . استیج هم یخ بسته . نمیدونم مایکل روش چطوری میرقصه .
نه به رویال کنسرت که از گرما عرق میکنه نه به اینجا که ...... کار مایکل درسته . ایول .
من WBSS رو هم دانلود کردم . اونجا دیگه لیز نیست چون همشو پاک کردن ولی بازم مایکل حواسش به همه هست . به اون گیتار زنی که وسطای اهنگ میاد وسط صحنه با دستش اشاره میکنه اروم بیا . خیلی باحاله .

البته هنوز یسری سمت راست و چپ امادن صحنه رو تمیز کنن . تا به حال اینجوریشو ندیده بودم . همه دستمال به دست

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15280
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
راستی یادم رفت اینو بگم که صدا مایکل هم یه ریزه گرفته . نمیدونم به خاطر هوا سرده یا .....
?

www.fullmjj.ir
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 5.207 ثانیه