- تشکرهای دریافت شده: 306
تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2312
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
چرا فرناز مایکله.چونش و بینیشو نگاه کن.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل #2317
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
عکس کچلشو پیدا نکردم ولی خودم کچل شدم(چشام درد گرفت 15 هزار عکسو دیدم)

14 سال 2 ماه قبل #2323
توسط Elnaz
بچهها عکس اتج میکنین insert رو بزنین که توی متن نمایش داده بشه.
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
InvincibleMJ نوشته: بیا فرناز.این مایکله ؟
بچهها عکس اتج میکنین insert رو بزنین که توی متن نمایش داده بشه.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 2 ماه قبل #2328
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
اگر قرار باشه تا این حد همه متعصب باشید هرگز دوبله فیلم گوست رو منتشر نمی کنم ! همه دوبلر های معروف هستند تو دوبله گوست که بار ها مخصوصا تو کارتون ها صداشون رو شنیدید . به جای صدای مایکل هم یه صدای خیلی خیلی معروف بود که نمی تونم اسمش رو بگم ! اما من برای مدیر دوبله اتفاقی چند خط دوبله رو خوندم و گفتم این حس باید باشه ! که از من خواست برم و تمرین کنم برای دوبله مایکل !
البته هنوز این کار رو نکردم ! دلیل طول کشیدن این پروژه همینه ! نقش مایکل !!!
این کار برای من ترسناکه ! دلیلش هم مشخصه ! اول وسواس برای مایکل ! دوم متعصب هایی مثه شما ! یه غریبه باشه خیالش راحته که با هیج کس مواجه نیست ! اما چون خود من بالا سر این دوبله هستم و به سفارش خودم اینکار انجام می شه نمی تونم صرفا با یه صدای قشنگ که نمی تونه حس مایکل رو پیاده کنه کنار بیام ! ( آدم پولداری هستم نه ؟ پیش خودتون می گید چه کار هایی که حمید دنبالش نیست ؟ !
) ) خونوادم هم همینو می گن !!!
)
به هر حال به من اعتماد به نفس بدید ! من این کار رو خواهم کرد ! برای مایکل ... ! 8->

این کار برای من ترسناکه ! دلیلش هم مشخصه ! اول وسواس برای مایکل ! دوم متعصب هایی مثه شما ! یه غریبه باشه خیالش راحته که با هیج کس مواجه نیست ! اما چون خود من بالا سر این دوبله هستم و به سفارش خودم اینکار انجام می شه نمی تونم صرفا با یه صدای قشنگ که نمی تونه حس مایکل رو پیاده کنه کنار بیام ! ( آدم پولداری هستم نه ؟ پیش خودتون می گید چه کار هایی که حمید دنبالش نیست ؟ !

به هر حال به من اعتماد به نفس بدید ! من این کار رو خواهم کرد ! برای مایکل ... ! 8->
14 سال 2 ماه قبل #2329
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
حمید تو میتونی, اصلآ هر کی بغیر تو گوست دوبله کنه ما راضی نیستیم ولی وقتی دوبله شد یک نمونه شو برای من بفرست چون من خیلی تو فکر این بودم که گوست دوبله ش چه طوری میشه پس فقط میخوام مایکلو با دوبله تو ببینم

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 2 ماه قبل #2333
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس
بهرام زند هم توش هست ؟ اگه بتونی گیرش بیاری خیلی عالی میشه ...
نیچه
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.599 ثانیه