Skip to main content

تمايل مايكل براي حضور در فيلم مردان ايكس

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2312 توسط Nikolay
چرا فرناز مایکله.چونش و بینیشو نگاه کن.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2317 توسط FeanoR
عکس کچلشو پیدا نکردم ولی خودم کچل شدم(چشام درد گرفت 15 هزار عکسو دیدم):)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2323 توسط Elnaz

InvincibleMJ نوشته: بیا فرناز.این مایکله ؟

بچه‌ها عکس اتج می‌کنین insert رو بزنین که توی متن نمایش داده بشه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2328 توسط Hamid
اگر قرار باشه تا این حد همه متعصب باشید هرگز دوبله فیلم گوست رو منتشر نمی کنم ! همه دوبلر های معروف هستند تو دوبله گوست که بار ها مخصوصا تو کارتون ها صداشون رو شنیدید . به جای صدای مایکل هم یه صدای خیلی خیلی معروف بود که نمی تونم اسمش رو بگم ! اما من برای مدیر دوبله اتفاقی چند خط دوبله رو خوندم و گفتم این حس باید باشه ! که از من خواست برم و تمرین کنم برای دوبله مایکل ! ~X( البته هنوز این کار رو نکردم ! دلیل طول کشیدن این پروژه همینه ! نقش مایکل !!!

این کار برای من ترسناکه ! دلیلش هم مشخصه ! اول وسواس برای مایکل ! دوم متعصب هایی مثه شما ! یه غریبه باشه خیالش راحته که با هیج کس مواجه نیست ! اما چون خود من بالا سر این دوبله هستم و به سفارش خودم اینکار انجام می شه نمی تونم صرفا با یه صدای قشنگ که نمی تونه حس مایکل رو پیاده کنه کنار بیام ! ( آدم پولداری هستم نه ؟ پیش خودتون می گید چه کار هایی که حمید دنبالش نیست ؟ ! :)) ) خونوادم هم همینو می گن !!! =))

به هر حال به من اعتماد به نفس بدید ! من این کار رو خواهم کرد ! برای مایکل ... ! 8->

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2329 توسط FeanoR
حمید تو میتونی, اصلآ هر کی بغیر تو گوست دوبله کنه ما راضی نیستیم ولی وقتی دوبله شد یک نمونه شو برای من بفرست چون من خیلی تو فکر این بودم که گوست دوبله ش چه طوری میشه پس فقط میخوام مایکلو با دوبله تو ببینم:)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2333 توسط Nikolay
بهرام زند هم توش هست ؟ اگه بتونی گیرش بیاری خیلی عالی میشه ...

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.599 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا