- تشکرهای دریافت شده: 20
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
کنسرت یادبود مایکل در ولز
- MARIA JACKSON
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
کمتر
بیشتر
14 سال 2 هفته قبل - 13 سال 9 ماه قبل #6177
توسط MARIA JACKSON
کنسرت یادبود مایکل در ولز ایجاد شد توسط MARIA JACKSON
بچه ها یه مدته فکرمو این کنسرت های ستایشی مایکل مشغول کرده.
لطفا نظرتونو در این باره بگین. من که خیلی ناراحتم. حتما خبرا رو خوندین و می دونین که نحوه ی فروش بلیط که ماشاالله و همزمانیش با دادگاههای عزیزمون یه طرف دیگه تازه از اون بدتر چی می خواد تو اون کنسرت اجرا بشه؟؟؟!مایکل تا به حال اینطوری از جیبای طرفداراش به خیریه ها کمک کرده؟؟؟! یا دست رنج خودشو داده به خیریه ها
. حتما می دونین که شرط گذاشتن هرکس پول بیشتری به خیریه بده شانس شرکتش بیشتره...
? بابا شاید یکی فقط تونسته برای مایکل خودش پول جمع کنه و جز پول بلیط دیگه چیزی نداشته باشه...
( :mj:

Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 هفته قبل #6181
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: کنسرت های ستایشی مایکلمون
نمیدونم میشه در این مورد راحت صحبت کرد اینجا یا نه.اما خوشحالم این موضوع رو عنوان کردی بهتر بود تو خانواده ی مایکلی تاپیکشو میزدی.همه ی ما به ویژه در چند ماه اخیر با رفتارهای ضد و نقیض خانواده ی مایکل در مقابل هم و در مقابل بنیاد مواجه شدیم.خیلی عجیب به نظر میاد.عجیب و ناراحت کننده.واقعا نمیدونم یه کنسرت اونم درست زمانی که مصادف با دادگاه مایکل میشه؟
حضور مادر مایکل و تلاشش برای برپایی کنسرت در برابر تمام کوششهایی که برای حضورش در دادگاه مایکل انجام میداد گرچه براش سخت بود؟
به نظر من اگه همه ی این کارها رو نگم اما 70% از این تصمیمات فقط برای لجبازی و دهنکجی به بنیاد و مسئولانش بوده.
من نمیدونم این کنسرت چه جور کنسرتی میشه اما مطمئنم که هیچ اجرایی قابل قیاس و در حد مایکل نیست چه برسه اجرای افرادی نظیر تیمبرلک یا ریحانا و...
امیدوارم بچه ها در این مورد نظرشونو بگن
حضور مادر مایکل و تلاشش برای برپایی کنسرت در برابر تمام کوششهایی که برای حضورش در دادگاه مایکل انجام میداد گرچه براش سخت بود؟
به نظر من اگه همه ی این کارها رو نگم اما 70% از این تصمیمات فقط برای لجبازی و دهنکجی به بنیاد و مسئولانش بوده.
من نمیدونم این کنسرت چه جور کنسرتی میشه اما مطمئنم که هیچ اجرایی قابل قیاس و در حد مایکل نیست چه برسه اجرای افرادی نظیر تیمبرلک یا ریحانا و...
امیدوارم بچه ها در این مورد نظرشونو بگن
14 سال 2 هفته قبل #6199
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: کنسرت های ستایشی مایکلمون
منم با ترمه عزیزم موافقم....هیچ کسی نمیتونه مثل مایکل عزیزمون اجرا کنه...اینو حتی اوزی اوزبورن هم تصدیق میکنه..
به نظر من باید به تفکر مایکل در زمینه اجرا احترام گذاشت.مایکل به عنوان یک هنرمند حرفه ای تفکرات و باورهایی داشته که باید به اونا احترام بذارن و برای هر کاری مایکلی پس از مرگش به اونا رجوع کنن...نباید به صورت میلی عمل کرد و یا با لجبازی یا کارهای نادرست مسائل رو بهم ریخت...منبع اصلی معلومه پس نیاز به داستان و فلسفه سازی نیست. :mj:
به نظر من باید به تفکر مایکل در زمینه اجرا احترام گذاشت.مایکل به عنوان یک هنرمند حرفه ای تفکرات و باورهایی داشته که باید به اونا احترام بذارن و برای هر کاری مایکلی پس از مرگش به اونا رجوع کنن...نباید به صورت میلی عمل کرد و یا با لجبازی یا کارهای نادرست مسائل رو بهم ریخت...منبع اصلی معلومه پس نیاز به داستان و فلسفه سازی نیست. :mj:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh
- MARIA JACKSON
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 20
14 سال 2 هفته قبل #6235
توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: کنسرت های ستایشی مایکلمون
بچه ها دقیقا درست می گید. نمی فهمم چرا خانواده ی مایکل (که براشون خیلی خیلی احترام قائلم اما ترجیح می دم حرفمو بزنم) چرا اینقدر گسستن. هرکس حرف خودشو می زنه...این نابسامانی تا به کی؟!!
14 سال 2 هفته قبل #6241
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: کنسرت های ستایشی مایکلمون
تو خانواده ی مایکل نظرات همه حالت چرخشی داره هر دفعه چند نفر با هم متحدن دفعه بعد همونا همدیگرو ضایع میکنن و در برابر هم جبهه میگیرن.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 2 هفته قبل #6267
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: کنسرت های ستایشی مایکلمون
دقیقا
در ضمن من مطمئنم که دلیل برگزار کردن کنسرت چیزی فراتر از یک کنسرت یادگاریه و منحل کرن اون هم قطعا دلیلش تداخل با دادگاه نیست؟ معلوم نیست تو پشت صحنه ی ماجرا چه خبره.
در ضمن من مطمئنم که دلیل برگزار کردن کنسرت چیزی فراتر از یک کنسرت یادگاریه و منحل کرن اون هم قطعا دلیلش تداخل با دادگاه نیست؟ معلوم نیست تو پشت صحنه ی ماجرا چه خبره.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.608 ثانیه