Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5341 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
آره همونه.باشه نسیم جان اگه وقتشو داری ممنون ترجمه کن.اگر مشغولی میتونم تا شب ترجمه کنم.بزارم

درسته مایکل دیپلم داره.اما از مهمترین دکترای افتخاری که داشته دکترای فلسفه و پیانو بوده.راستی تو رشته ی کاتا هم کمربند مشکی داره.

چنر ماه آخر قبل از ژوئن پاریس به مایکل اصرار میکرد تحصیلاتشو ادامه بده حتی مایکل به دانشگاه هنرهای حرفه ای(فکر کنم)تماس گرفت و شرایطو پرسید.اما افسوس.........
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, Farshad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5374 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
من ترجمه کردم اما بعضی قسمتها برا خودم هم مبهم بود.انگار مایکل میخواد یه چیزی بگه اما کامل نمیگه.همش از یه قسمت میره یه سمت دیگه.در هر صورت من میزارم.بعضی قسمتها رو چون نمیخواستم با ترجمه از اصلش دور شه به همون شکل گذاشتم.

وجودیتهای وابسته به گیتی ایجاد شده اند.آیا شما به اطلاعات علاقمند هستید و میخواهید ملاقاتهایی فراتر از ارتباط عمومی را بشناسید؟
http google youtubeیا هرچیز دیگری که میخواهید بدانید.
من به شما،تمام خانواده ی عزیز و خالق جهان عشقی مطلق میورزم.نفس شما،نفس من و وجود من وجود شماست.ما با هم درارتباطیم.ما یک خانواده ی عظیم و گرامی هستیم.ما عشقی بی قیدو شرط و بی پایان به یکدیگر داریم.آنها تفریح و سرگرمی فراوانی در جهان بنا کردند.و یک سیستم.این کامل و بی نقص است؟میدونی،این چیزی نیست که آنها همواره میگویند.آنها شمشیر میکشند.این احمقانه است،بهانه و دستاویز است.هیچ چیز نیست که بتوان آن را با مقصود هنرمندان قیاس کرد.چون...من احتیاج دارم که شما بدانید.آنچه ما برای آن مبارزه میکنیم بسیار مهم است.زیرا من خسته ام،من حقیقتا از دستکاریها(manipulations) خسته ام.خسته ام از اینکه مطبوعات چگونه هرچیزی را که در این موقعیت اتفاق می افتد تغییر میدهند و دستکاری میکنند.آنها دروغگو هستند،حقیقت را نمیگویند.آنها کتابهای تاریخمان را تحریف کردند.این درست نیست،اینکه کتابهای تاریخ دروغگو هستند درست نیست و شما باید این را بدانید.باید همه ی شکلهای محبوب موسیقی را بشناسید:jazz,hiphop,beebop,soul ....درباره ی تمام شکلها و رقصهای گوناگون صحبت میکنم.
cakewalk,charlston,all form of black dancing
هر نوع از آهنگی که میخواهید،هرگونه ای که دوست دارید حتی بدون رقص.تفریح،خنده و موسیقی این چیزها بسیار مهم است.اما اگر شما به کتاب فروشی(پایین)بروید هیچ فرد سیاهپوستی را نمیبینید.....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, FeanoR, Mohsen.srn

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5383 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
ممنون ترمه جان ! من خیلی سرم شلوغ بود ! تازه داشتم ترجمه اش میکردم !:D
بنظرم متن غمگینی هست و اگر به متن اصلی انگلیسی دقت کنیم حرفهای مایکل حاوی یک پیامه ! مثل همیشه ! اونجایی که میگه " من واقعا خسته ام " ... مایکل از یان حرفها زیاد میزنه ولی کیه که گوش بده ؟!

My life is dedicated to LOVING HIM
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5766 توسط Jasmine Jackson-mjforever
ممنون بچه ها.ممنون ترمه جان خیلی دلم میخواست ترجمشو بدونم. دقیقا نسیم جان منم با تو موافقم

mj for ever....

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5826 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
مرسي ترمه... :)
كنفرانس چي بوده كه مايكل اينارو گفتش ؟؟؟!!!

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #6224 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
سلام به همه مایکلی های عزیز. در مورد سوال دوست عزیزم که پرسیده در ماهواره و منوتو از مایکل نشون میدن . باید بگم هیچی :( X-(
حتی من به سالی تالک ایمیل زدم گفتم تولد مایکلو و برنامه ای که کانال 4 داره رو به مردم اطلاع رسانی کنه . :D اصلا نگفت با کی هستی . جواب هم نداد .~X( البته خوب اونا سرشون شلوغه و زیاد به نظرات و ایمیل های ما توجه نمیکنن . %-(
کانال دیگه ای مثل pmc به جز این که هر زوز چندتا چی از مایک نشون میده . یه برنامه داره که پشت سر هم مایکل نشون میده . همینطور کانا tv pesia 1 که حتی this is it رو هم نشون میده .:D اما اینا که یه چیز عادیه که توی ماهواره از مایکل نشون میدن . اما چیز عجیب اینه .
دیشت سرم تو لاک خودم بود داشتم اهنگ مایکلی گوش میدادم .o|^_^|o یوهو بابام صدام زد گفت بیا مایکل داره .:D فکر میکنید چی داشت .:-?
توی یکی از کانال های خودمون ودر برنامه خنده بازار اهنگ ترلیر مایکلو نشون داد . :o :-?
4 نفر ادم بودند که چشاشون قرمز بود و داشتند با موزیک تریلر ادای مایکلو در می اوردن .بعد یوهو تموم شد و یه نفرو نشون داد که داشت خواب میدید و یوهو یکی از همکاراش صداش کرد . یارو تعریف کرد که چه خوابی دیده و اون همکاره هم که چز یکی از چهار تا بود بهش گفت خواب دیدی بیا بریم به کارمون برسیم . همینجوری که داشتن میرفتن یوهویی اون همکاره برگشت و مثل اخر ترلیر تموم شد یه ربع داشتم میخندیدم :)) :)) :)) اما برام جالبه چرا ادای همون مایکلی رو در میارن که میگن فلانه و.....%-(
اگه دوباره دیدم ظبط میکنم براتون میفرستم . :hug:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.798 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا