Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

علایق مایکل جکسون

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6317 توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: علایق مایکل جکسون
من عاشق درسم ترمه. خیلی حال داره وقتی می فهمی دنیا چی به چیه. راستی اگه تو بغل مایکل باشی مجبوری درس بخونی مگه نمی دونی به بچه هاش چی می گفت؟! بابا مایکل می گفت: بمونین خونه درستون و بخونین تابستون سر تمرین هام می برمتون...?@_@?

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6321 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: علایق مایکل جکسون
منم یه زمانی عاشق درس بودم اما به دلایلی از درس زده شدم.در هر صورت شیوه تربیت مایکل یه جورایی مذهبی و مثل تربیت مادرش بود.
بچه های مایکل در غیابش تلویزیون نمیدیدن و اونها رو طبق مذهب یهوا (شاهدان یهوا)تربیت میکرد...

گرچه مایکل به اجبار از یهوا فاصله گرفت اما تا آخر قلبش با این مذهب سخت همراه بود...

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6323 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: علایق مایکل جکسون

MJJ1995TOF نوشته: من نمی دونم از کی شنیده ولی تو خیلی از سایت ها اینو گفتن ... من خیلی دوست دارم تو اون کتابخونه درس بخونم. شاید یه روز اونجا رو خریدم و اسمشو گذاشتم مایکل جکسون بعد هم استفاده ی اونو برای بازدید مدارس آزاد گذاشتم. اگه یه نفر این کارو بکنه خیلی خوب میشه. راستی مایکل اتومبیل لینکولن کونتینتال B-) رو دوست داره و محل مورد علاقش دیزنیلنده .

لازم نیست که حالا بخریش. اگه کتابخونش اون باشه که محیط عجیبی نداره ، میشه خودت مثل اینو راحت بسازی.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6326 توسط MARIA JACKSON
نه فرق داره. بخاطر این که مایکل بیشتر یا همه ی اون کتابا رو خونده و روش علامت گذاشته که حتما برای همه جالبه که چیزایی رو که مایکل خونده بخونند. بعد جمع آوری 100000یا 10000 جلد کتاب سخته دوما از اونجایی که مایکل یه زمانی اونجا وقتشو می گذرونده و حال و هوای مایکل اونجا هست برای من مقدس و عاشقانه است.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6327 توسط MARIA JACKSON
میشه بپرسم چرا ترمه؟(اگه می خوای تو پیام شخصیم بذار)

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #6328 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: علایق مایکل جکسون
خب محمد هر کس یه ایده ای داره یا یه رویا مثلا من دوست دارم جایی باشم که مایکل بوده گرچه ممکنه فضایی جذابتر با همون ویژگیها وجود داشته باشه.

فکر شما هم قابل تحسینه\m/

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.904 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا