به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3682
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
سامی مرگ مایکل خیلی روت اثر گذاشته کلا دل و دماغ نداری دیگه، درسته؟
درد و دل خوبه باعث میشه آدم سبک شه. بالاخره به ما که بیشتر از بچههاش و مادرش سخت نگذشته. اونا قوی و سالمن و سعی میکنن شاد باشن. ماهم باید از اونها یاد بگیریم.
درد و دل خوبه باعث میشه آدم سبک شه. بالاخره به ما که بیشتر از بچههاش و مادرش سخت نگذشته. اونا قوی و سالمن و سعی میکنن شاد باشن. ماهم باید از اونها یاد بگیریم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Sam
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 6 ماه قبل #3732
توسط Sam
خوشحالم الناز جان چون تو تنها کسی هستی که اين موضوع رو متوجه شدی و من رو درک کردی
خيلی دوستت دارم
هميشه موفق باشی
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
Elnaz نوشته: سامی مرگ مایکل خیلی روت اثر گذاشته کلا دل و دماغ نداری دیگه، درسته؟
خوشحالم الناز جان چون تو تنها کسی هستی که اين موضوع رو متوجه شدی و من رو درک کردی
خيلی دوستت دارم
هميشه موفق باشی
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
14 سال 6 ماه قبل #3741
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
کاری نکردم سامی جان.... امیدوارم دیگه غصه نداشته باشی تو زندگی.
البته فکر میکنم همهی بچهها درکت میکنن.
البته فکر میکنم همهی بچهها درکت میکنن.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3748
توسط MJ.KING
i love you Michael forever .rest in peace MJ
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
من اصلا دلم نمیخواست دوباره اینا رو بگم ولی نمیشد
(
اولا :اینکه بگیم برای مایکل وقتش بود اصلا درست نیست فرزام جان " مایکل داشت زندگشیو میکرد و تازه میخواست کارای جدیدی بکنه و و و... ما که خدا نیستیم که بگیم برای کی چه وقتی مناسبه . باور کنین مایکل از همیشه جوونتر و خوشحال تر بود
............................................................
یادمه پنجشنبه شب بود و ساعتهای 10 شب بود که میخواستم بخوابم "طبق عادت همیشگیم داشتم آهنگ مایکل رو گوش میکردم و با خودم خیال پردازی میکردم که وای خدایا مایکل 2009 چجوری میخواد Billie Jean و ... رو اجرا کنه "میگفتم همه همون اول میمیرن براش و با همین خیالات مقدس خوابیدم"
ساعتهای 1 شب بود شایدم زودتر که یکی از دوستام (مونث) با من تماس گرفت و از خواب بیدارم کرد و بهم گفت : آرشام همین الان رسیورتونو روشن کن چون دارن میگن مایکل حالش خوب نیست !! منم واقعا زدم زیر خنده و گفتم : عزیز من این برای ما MJ فن ها این چیزا طبیعیه ! چون مایکل داره برمیگرده باز اینا شروع کردن به شایعه! بهم گفت نه نه اینبار فرق داره آخه BBC WORLD NEWS , France 24 دارن میگن!اینو که گفت نشستم و گفتم الان میرم می بینم " بدجوری گیج شده بودم " یادمه اولین کاریکه کردم رفتم مامانمو بیدار کردم از شدت شکه شدن به فکرم نرسید تلوزیون رو روشن کنم!و به مامانم گفتم مایکل حالش بده اونم از من شوکه تر شد! تلوزیون رو روشن کردم و زدم BBC WORLD NEWS دیدم ای خدا این که راسته و دیدم زیز نویس Breaking News قرمزرنگی چشمک میزنه و نوشته بود که مایکل جکسون با سرعت به بیمارستان منتقل شده !!اینو که دیدم واقعا قلبم داشت از کار می افتاد و کاملا صدای قلبمو حس میکردم! وقتیکه زدم شبکه FRANCE 24 و C.N.N. دیدم همه Breaking News شدن ! اصلا قابل توصیف نیست که من چه حالی داشتم!!وای خدایا همش حس میکردم مایکل داره اتفاق بدی براش میافته! مرگو به خودم می دیدم "توی این مدت من و برادرم و مامانم همه ساکت نشسته بودیم و با حالتی شوکه به جمعیتی که جلوی بیمارستان U.C.L.A ایستاده بودن نگاه می کردیم! فکر کنم بعد از 1 ساعت بود که زیر نویس برداشته شد و تمام صفحه جمعیتو نشون میداد که از این طرف به اون طرف با دوربیناشون میدویدن که ناگهان زیر نویس جدید اومد این دفه با فونت بزرگتر و دیگه چشمک هم نمیزد و نوشت : MICHAEL JACKSON HAS DIED AT 50 AGED اینو که دیدم دیگه هیچ چیزی رو نه دیدم نه شنیدم "همه چی برام سیاه شد و فهمیدم که واقعا این اتفاق افتاده از اونجا بود به حالت مرگ اشک میریختم و گیج شده بودم و همینطور خانوادم که همه از من بدتر شده بودن!
همونجا بود که به حالت بدی موبایلمو برداشتم تا به SAMI JACKSON زنگ بزنم که فکر کنم خواب بود فقط میخواستم اون بهم بگه که دروغه و این اصلا حقیقت نداره!!!
ادامشو دیگه نمیگم که از او موقع تا امروز چه اتفاقی برام افتاده و ...
فقط میخوام راه مایکلو ادامه بدم و به اطرافیانم عشق بورزم و به نیازهاشون توجه کنم
(اولا :اینکه بگیم برای مایکل وقتش بود اصلا درست نیست فرزام جان " مایکل داشت زندگشیو میکرد و تازه میخواست کارای جدیدی بکنه و و و... ما که خدا نیستیم که بگیم برای کی چه وقتی مناسبه . باور کنین مایکل از همیشه جوونتر و خوشحال تر بود
............................................................
یادمه پنجشنبه شب بود و ساعتهای 10 شب بود که میخواستم بخوابم "طبق عادت همیشگیم داشتم آهنگ مایکل رو گوش میکردم و با خودم خیال پردازی میکردم که وای خدایا مایکل 2009 چجوری میخواد Billie Jean و ... رو اجرا کنه "میگفتم همه همون اول میمیرن براش و با همین خیالات مقدس خوابیدم"
ساعتهای 1 شب بود شایدم زودتر که یکی از دوستام (مونث) با من تماس گرفت و از خواب بیدارم کرد و بهم گفت : آرشام همین الان رسیورتونو روشن کن چون دارن میگن مایکل حالش خوب نیست !! منم واقعا زدم زیر خنده و گفتم : عزیز من این برای ما MJ فن ها این چیزا طبیعیه ! چون مایکل داره برمیگرده باز اینا شروع کردن به شایعه! بهم گفت نه نه اینبار فرق داره آخه BBC WORLD NEWS , France 24 دارن میگن!اینو که گفت نشستم و گفتم الان میرم می بینم " بدجوری گیج شده بودم " یادمه اولین کاریکه کردم رفتم مامانمو بیدار کردم از شدت شکه شدن به فکرم نرسید تلوزیون رو روشن کنم!و به مامانم گفتم مایکل حالش بده اونم از من شوکه تر شد! تلوزیون رو روشن کردم و زدم BBC WORLD NEWS دیدم ای خدا این که راسته و دیدم زیز نویس Breaking News قرمزرنگی چشمک میزنه و نوشته بود که مایکل جکسون با سرعت به بیمارستان منتقل شده !!اینو که دیدم واقعا قلبم داشت از کار می افتاد و کاملا صدای قلبمو حس میکردم! وقتیکه زدم شبکه FRANCE 24 و C.N.N. دیدم همه Breaking News شدن ! اصلا قابل توصیف نیست که من چه حالی داشتم!!وای خدایا همش حس میکردم مایکل داره اتفاق بدی براش میافته! مرگو به خودم می دیدم "توی این مدت من و برادرم و مامانم همه ساکت نشسته بودیم و با حالتی شوکه به جمعیتی که جلوی بیمارستان U.C.L.A ایستاده بودن نگاه می کردیم! فکر کنم بعد از 1 ساعت بود که زیر نویس برداشته شد و تمام صفحه جمعیتو نشون میداد که از این طرف به اون طرف با دوربیناشون میدویدن که ناگهان زیر نویس جدید اومد این دفه با فونت بزرگتر و دیگه چشمک هم نمیزد و نوشت : MICHAEL JACKSON HAS DIED AT 50 AGED اینو که دیدم دیگه هیچ چیزی رو نه دیدم نه شنیدم "همه چی برام سیاه شد و فهمیدم که واقعا این اتفاق افتاده از اونجا بود به حالت مرگ اشک میریختم و گیج شده بودم و همینطور خانوادم که همه از من بدتر شده بودن!
همونجا بود که به حالت بدی موبایلمو برداشتم تا به SAMI JACKSON زنگ بزنم که فکر کنم خواب بود فقط میخواستم اون بهم بگه که دروغه و این اصلا حقیقت نداره!!!
ادامشو دیگه نمیگم که از او موقع تا امروز چه اتفاقی برام افتاده و ...
فقط میخوام راه مایکلو ادامه بدم و به اطرافیانم عشق بورزم و به نیازهاشون توجه کنم
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by MJ.KING.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Sam
14 سال 6 ماه قبل #4333
توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
چرا کسی چیزی نمی نویسه؟ دلم میخواد بدونم بقیه ام جی فن ها کجا بودن !!
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #4337
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: کاش (June 25th) از تقويم حذف ميشد
من که هیچوقت چیزی نمی نویسم چون اون دوران بدبختی زیاد کشیدم اومدیم عزاداری کنیم کباب شدیم دادنمون مردم خوردن و من کلا یک هفته تو شک بودم و نمی تونستم با کسی صحبت کنم و دو ماه بعدش یک اتفاق بد برام افتاد کلا نابود شدم رفت بعدش دیوانه بازی در آوردم اون اتفاق مربوط به قضیه فراماسونری برام افتاد بعدش چند تا اتفاق دیگه دنباله اتفاق های فراماسون بعدش کلا چند ماه تو خونه دیوانه شده بودم و منو میخواستن ببرنم ابن سینا
و با کمک خدا و آهنگهای مایکل و رقص مایکل سالم شدم و کارم به اونجا نکشید
(البته قرص های دکتر هم بود این وسط)
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by FeanoR.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.290 ثانیه