زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
دادنامهی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من و تو برای ساخت برنامه در مورد مایکل جکسون
کلا یعنی عموما یعنی بیشتر افراد اهمیت نمیدن
حالا این فرم مشخص میکنه مایکل تو ایران چندتا هوادار فعال داره فکر کنم به 500 نرسه! در نتیجه کاری هم از دست ما برنمیاد که انجام بدیم.
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Beautiful Girl
-
- آفلاین
- Speechless
-
- تشکرهای دریافت شده: 96
دوست عزیز من تازه طرفدار مایکل شدم و حقیقت گفتم اصن دلیلی نمی بینم که دروغ بگم..Imanliver نوشته:
شما که جدید نیستین که میگین پارسال هم یه سری ایرادات گفتن و... ،پس معلومه که چند سال مایکلی هستین.
این طرفدارا هستن که فرد مورد علاقشونو به اوج میرسونن ،البته مایکل که واقعا فوق ستاره بود و هست و خواهد بود ،
سعی ما مایکلیها شناسوندن مایکل واقعی به همست و تحت هر شرایطی پشتیبانشیم.

این که میگم یه سری ایرادات گفتن از حرفهای دوستان فهمیدم وگرنه من اون موقع ها که من وتو داشت ویژه برنامه مایکل نشون میداد تازه طرفداراش شده بودم وبجای اینکه خبرای جدیدش پیگیری کنم تازه داشتم درباره خود مایکل وزندگیش بیشتر تحقیق می کردم..ترجمه ترانه هاش در میاوردم..با اون سرعت داغون آرشیو مایکلی جمع می کردم ..درباره کارهای خیریش می خوندم.. وکلا هرچی که مربوط به مایکل میشدتا آذرماه همین پارسال که بالاخره تموم شد
با این حرف شما خیلی بهم برخورد نمی دونم چرا باکسایی که تازه میان اینجا اینطوری برخورد میشه و اتهام به دروغ گویی میکنن؟
- تشکرهای دریافت شده: 517
بايد به خاطر مايكل بريم و امضا كنيم...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
دقیقا الآن چند نفر دیگه امضا کردن؟
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
aSiPoOlIkA_N نوشته:
دوست عزیز من تازه طرفدار مایکل شدم و حقیقت گفتم اصن دلیلی نمی بینم که دروغ بگم..
این که میگم یه سری ایرادات گفتن از حرفهای دوستان فهمیدم وگرنه من اون موقع ها که من وتو داشت ویژه برنامه مایکل نشون میداد تازه طرفداراش شده بودم وبجای اینکه خبرای جدیدش پیگیری کنم تازه داشتم درباره خود مایکل وزندگیش بیشتر تحقیق می کردم..ترجمه ترانه هاش در میاوردم..با اون سرعت داغون آرشیو مایکلی جمع می کردم ..درباره کارهای خیریش می خوندم.. وکلا هرچی که مربوط به مایکل میشدتا آذرماه همین پارسال که بالاخره تموم شد
با این حرف شما خیلی بهم برخورد نمی دونم چرا باکسایی که تازه میان اینجا اینطوری برخورد میشه و اتهام به دروغ گویی میکنن؟
دوست عزیز من ،من واقعا قصد جسارت نداشتم ،باور کنید اصلا مد نظر من دروغگویی و اتهام نیست ،فقط میگم رای دادن یا شرکت در نظر سنجی وظیفه ی یک طرفداره (چه طرفدار چندین ساله و چه طرفدار یک روزه و ...)،باید فکر کنیم که اینکار شدنیه و مثبت اندیشی کنیم ،اگه ناراحتتون کردم ،اگه حرف بدی زدم منو ببخشید ،خیلی ازتون عذر میخوام ،به خدا قصد جسارت نداشتم