Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

دادنامه‌ی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من‌ و تو برای ساخت برنامه‌ در مورد مایکل جکسون

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32942 توسط Elnaz
نه عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم من منظورم قدیمی و جدید نبود منظورم شما نبودی
کلا یعنی عموما یعنی بیشتر افراد اهمیت نمیدن
حالا این فرم مشخص میکنه مایکل تو ایران چندتا هوادار فعال داره فکر کنم به 500 نرسه! در نتیجه کاری هم از دست ما برنمیاد که انجام بدیم.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Beautiful Girl, Reza

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل - 11 سال 11 ماه قبل #32943 توسط Beautiful Girl

Imanliver نوشته:
شما که جدید نیستین که میگین پارسال هم یه سری ایرادات گفتن و... ،پس معلومه که چند سال مایکلی هستین.
این طرفدارا هستن که فرد مورد علاقشونو به اوج میرسونن ،البته مایکل که واقعا فوق ستاره بود و هست و خواهد بود ،
سعی ما مایکلیها شناسوندن مایکل واقعی به همست و تحت هر شرایطی پشتیبانشیم.

دوست عزیز من تازه طرفدار مایکل شدم و حقیقت گفتم اصن دلیلی نمی بینم که دروغ بگم.. :(
این که میگم یه سری ایرادات گفتن از حرفهای دوستان فهمیدم وگرنه من اون موقع ها که من وتو داشت ویژه برنامه مایکل نشون میداد تازه طرفداراش شده بودم وبجای اینکه خبرای جدیدش پیگیری کنم تازه داشتم درباره خود مایکل وزندگیش بیشتر تحقیق می کردم..ترجمه ترانه هاش در میاوردم..با اون سرعت داغون آرشیو مایکلی جمع می کردم ..درباره کارهای خیریش می خوندم.. وکلا هرچی که مربوط به مایکل میشدتا آذرماه همین پارسال که بالاخره تموم شد
با این حرف شما خیلی بهم برخورد نمی دونم چرا باکسایی که تازه میان اینجا اینطوری برخورد میشه و اتهام به دروغ گویی میکنن؟
Last edit: 11 سال 11 ماه قبل by Beautiful Girl.

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32944 توسط farzam
واقعا مگه چقدر طول ميكشه ؟؟؟ اصن هيچ فايده اي نداشته باشه مهم نيست
بايد به خاطر مايكل بريم و امضا كنيم...

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32945 توسط Michaellover
من که امضا کردم.
دقیقا الآن چند نفر دیگه امضا کردن؟

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: PATROMAS

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32947 توسط FeanoR

Michaellover نوشته: من که امضا کردم.
دقیقا الآن چند نفر دیگه امضا کردن؟

پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover

بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32952 توسط ImaN

aSiPoOlIkA_N نوشته:
دوست عزیز من تازه طرفدار مایکل شدم و حقیقت گفتم اصن دلیلی نمی بینم که دروغ بگم.. :(
این که میگم یه سری ایرادات گفتن از حرفهای دوستان فهمیدم وگرنه من اون موقع ها که من وتو داشت ویژه برنامه مایکل نشون میداد تازه طرفداراش شده بودم وبجای اینکه خبرای جدیدش پیگیری کنم تازه داشتم درباره خود مایکل وزندگیش بیشتر تحقیق می کردم..ترجمه ترانه هاش در میاوردم..با اون سرعت داغون آرشیو مایکلی جمع می کردم ..درباره کارهای خیریش می خوندم.. وکلا هرچی که مربوط به مایکل میشدتا آذرماه همین پارسال که بالاخره تموم شد
با این حرف شما خیلی بهم برخورد نمی دونم چرا باکسایی که تازه میان اینجا اینطوری برخورد میشه و اتهام به دروغ گویی میکنن؟

دوست عزیز من ،من واقعا قصد جسارت نداشتم ،باور کنید اصلا مد نظر من دروغگویی و اتهام نیست ،فقط میگم رای دادن یا شرکت در نظر سنجی وظیفه ی یک طرفداره (چه طرفدار چندین ساله و چه طرفدار یک روزه و ...)،باید فکر کنیم که اینکار شدنیه و مثبت اندیشی کنیم ،اگه ناراحتتون کردم ،اگه حرف بدی زدم منو ببخشید ،خیلی ازتون عذر میخوام ،به خدا قصد جسارت نداشتم

♥ I Love You ♥
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Beautiful Girl

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.492 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا