به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
اثار مایکلی از شما
13 سال 6 روز قبل #27595
توسط atefe
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک اثار مایکلی از شما
خب شما که باید خیلی چیزا برای گفتن داشته باشین .میتونید یکی از کارای کوچیک رو بگید ..........
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 6 روز قبل - 13 سال 6 روز قبل #27615
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک اثار مایکلی از شما
منم خیلی کار یا آثار مایکلی ندارم ولی یه نمونه میگم...
من تقریبا تمام آثار مهم مایکل رو(صوتی و تصویری) بعلاوه زندگی نامه و چندتا کلیپ متفرقه بهمراه کنسرت دنجرس تور بخارست رو توی یک دی وی دی جمع آوری کردم و براش یک اتوران خیلی قشنگ و شیک درست کردم و قرار شد که تکثیر کنیم و پخش کنیم! محتویات دی وی دی طوری بودند که روی فرد اثر مثبتی از مایکل میگذاشت و سعی شده بود نگرش افرادی که طرفدار مایکل نبودند رو عوض کنه.
بعد من و دوستم(آرین) رفتیم و 5 بسته دی وی دی خام 50تایی خریدیم و همش رو رایت زدیم! و بین مردم پخش کردیم! به بعضی ها تو خیابون دادیم و برای خیلی ها هم تو پاکت زیر در خونه ها و پارکینگ ها مینداختیم! خیلی سریع تمام دی وی دی ها تموم شد!
یادم میاد یه بار آخر شب واسه همسایه روبرویی مون انداختم زیر در پارکینگشون و وقتی میخواستم برم تو خونه دیدم همون موقع رسیدن! رفتم تو نخشون ببینم متوجه میشن یا نه! ماشین که رفت تو، دخترشون که در رو باز کرده بود وقتی خواست در رو ببنده پاکت رو دید و برداشت و باز کرد! گفت مامان یه سی دی توشه! مامانش گفت حتما از این نوحه موحه هاست، بنداز بیرون! بعد دختره با هیجان گفت نه نه روش نوشته مایکل جکسون!! مادرش و خواهرش کنجکاو شدن و اومدن دیدن نوشته مایکل جکسون!! خلاصه کلی ذوق کردن! منم این ور کلی ذوق کردم!
)
یکبار دیگه هم رفتیم دوباره 5تا بسته خریدیم که رایت بزنیم ولی فقط دوتا بسته رایت شدن.
دیگه کار خاص مایکلی دیگه ای فکر نکنم انجام داده باشم اگه هم بوده ناچیز بوده.
راستی اگه رقص مایکل هم جزو آثار حساب میشه باید بگم من در این زمینه هم فعالیت هایی دارم.
همین!
من تقریبا تمام آثار مهم مایکل رو(صوتی و تصویری) بعلاوه زندگی نامه و چندتا کلیپ متفرقه بهمراه کنسرت دنجرس تور بخارست رو توی یک دی وی دی جمع آوری کردم و براش یک اتوران خیلی قشنگ و شیک درست کردم و قرار شد که تکثیر کنیم و پخش کنیم! محتویات دی وی دی طوری بودند که روی فرد اثر مثبتی از مایکل میگذاشت و سعی شده بود نگرش افرادی که طرفدار مایکل نبودند رو عوض کنه.
بعد من و دوستم(آرین) رفتیم و 5 بسته دی وی دی خام 50تایی خریدیم و همش رو رایت زدیم! و بین مردم پخش کردیم! به بعضی ها تو خیابون دادیم و برای خیلی ها هم تو پاکت زیر در خونه ها و پارکینگ ها مینداختیم! خیلی سریع تمام دی وی دی ها تموم شد!
یادم میاد یه بار آخر شب واسه همسایه روبرویی مون انداختم زیر در پارکینگشون و وقتی میخواستم برم تو خونه دیدم همون موقع رسیدن! رفتم تو نخشون ببینم متوجه میشن یا نه! ماشین که رفت تو، دخترشون که در رو باز کرده بود وقتی خواست در رو ببنده پاکت رو دید و برداشت و باز کرد! گفت مامان یه سی دی توشه! مامانش گفت حتما از این نوحه موحه هاست، بنداز بیرون! بعد دختره با هیجان گفت نه نه روش نوشته مایکل جکسون!! مادرش و خواهرش کنجکاو شدن و اومدن دیدن نوشته مایکل جکسون!! خلاصه کلی ذوق کردن! منم این ور کلی ذوق کردم!

یکبار دیگه هم رفتیم دوباره 5تا بسته خریدیم که رایت بزنیم ولی فقط دوتا بسته رایت شدن.
دیگه کار خاص مایکلی دیگه ای فکر نکنم انجام داده باشم اگه هم بوده ناچیز بوده.
راستی اگه رقص مایکل هم جزو آثار حساب میشه باید بگم من در این زمینه هم فعالیت هایی دارم.
همین!
Last edit: 13 سال 6 روز قبل by mahan.
13 سال 6 روز قبل #27630
توسط atefe
اینا که اصلا کوچیک نبوده خودش کلیه هم کلیپ رقص هم اون دی وی دی هایی که رایت میزدین و به مردم میدادین حتما روی عده ی زیادی تاثیر گذاشته .
13 سال 6 روز قبل #27638
توسط يگانه
پاسخ داده شده توسط يگانه در تاپیک اثار مایکلی از شما
كار من خيلي ناچيزه روم نمي شه بگم
ولي عيب نداره مي گم
پارسال وقتي ورژن
blue rey
همون كه با دست اندر كاران هم توش مصاحبه مي كنن يه جاش مايكل خيلي خوشگل مي خنده را به همراه خود this is it
رايت كردم برا بچه هاي كلاس طراحي معماريمون به همراه استادمون كه خيلي دوست داشت اونو ببينه بردم 25 نفر بوديم استادمونم مايكلو دوست داشت هميشه سر كلاس علاوه بر اينكه استادمون
طراحي معماري يادمون مي داد منم درس هايي ز مايكل يادشون مي دادم.ولي بعد اينكه cd ها رو دادم بهشون فرداش لوم داده بودن. بردنم حراست
) نمي دونيد سوال پشت سوال انگار من از فضا اومده بودم يا مثلا طاعون داشتم
چي بگم حد فهمشون اونقده ديگه.واي نه نمي خوام ياد حرفاشون بافتم.any way
ولي مطمينم كار بچه هامون نبود از يه جا به بيرون درز كرده بود آخه بچه هامون خيلي خوب بودن از اون cd ها هم خيلي ذوق كرده بودن كار اونا نبود كار يكي از بيرون بود.
(شادي طور عشق است كه با آن مي تواني روح ها را شكار كني)(مهتما گاندي)
ولي عيب نداره مي گم
پارسال وقتي ورژن
blue rey
همون كه با دست اندر كاران هم توش مصاحبه مي كنن يه جاش مايكل خيلي خوشگل مي خنده را به همراه خود this is it
رايت كردم برا بچه هاي كلاس طراحي معماريمون به همراه استادمون كه خيلي دوست داشت اونو ببينه بردم 25 نفر بوديم استادمونم مايكلو دوست داشت هميشه سر كلاس علاوه بر اينكه استادمون
طراحي معماري يادمون مي داد منم درس هايي ز مايكل يادشون مي دادم.ولي بعد اينكه cd ها رو دادم بهشون فرداش لوم داده بودن. بردنم حراست

چي بگم حد فهمشون اونقده ديگه.واي نه نمي خوام ياد حرفاشون بافتم.any way
ولي مطمينم كار بچه هامون نبود از يه جا به بيرون درز كرده بود آخه بچه هامون خيلي خوب بودن از اون cd ها هم خيلي ذوق كرده بودن كار اونا نبود كار يكي از بيرون بود.
(شادي طور عشق است كه با آن مي تواني روح ها را شكار كني)(مهتما گاندي)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe
13 سال 6 روز قبل #27641
توسط atefe
عجب ادمایی هستن .از این بشر دو پا !!!!!1هر کاری برمیاد .ظاهر افرادو نگاه نکن .ولی در کل همین کاری کوچیک نقش خیلی بزرگی داره خیلیا همین طوری مایکل رو شناختن .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: يگانه
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.814 ثانیه