Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

بنياد مايكل و پاريس جكسون VS بعضي از بلاگ ها

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27491 توسط FeanoR

Elnaz نوشته: درسته که مدرسه نمی‌تونستن برن وحید ولی این حرفت که "هیچ دوستی نداشتن" اصلا درست و منطقی نیست چون مایکل با خانواده‌های زیادی رفت و آمد میکرد یکیشون مالنیک بود که وقتی مایکل فوت شد عکس بچه‌ها رو ناخواسته روی اینترنت لو داد و یکی دیگه هم مثلا مارک لستر بود و همینطور کاسیوها و تعدادی دیگه. اونا بدون پدرشون میتونستن به شهرهای مختلف سفر کنن و تو خونه‌ی این آدما زندگی میکردن و شبا می‌موندن. پس دوستای زیادی داشتن و آدما زیادی رو میشناختن.

منظور از اینکه هیچ دوستی نداشتن، این بود که خودشون یک دوستی رو انتخاب کنن... حالا من دقیق در مورد این قضیه نمیدونم ولی اون دوستی که خودت انتخاب کنی یعنی دوست... نه اینکه پدرت با خانواده هایی رفت و آمد داشته باشه و با بچه های اونا دوست شی... اون چیزی که تجربه نشون داده، 90 درصد این دوستی هایی که به این شکل هستن، صمیمیت خیلی کمی یا کمتری وجود داره تا اینکه خودت یک دوست رو انتخاب کنی...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نگاه کنین، من نمیگم اینکه اونا کودکی نرمالی نداشتن بد هست، چون بالاخره برای داشتن پدری مثل مایکل جکسون، باید یک چیزایی رو هم از دست بدی دیگه ولی میگم کودکی نرمالی نداشتن، درسته بد نیست ولی واقعا نداشتن، خب حالا دارن سعی میکنن یک نوجوونی نرمال و جوونی نرمالی داشته باشن...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27492 توسط Mohsen.srn

FeanoR نوشته:

Elnaz نوشته: درسته که مدرسه نمی‌تونستن برن وحید ولی این حرفت که "هیچ دوستی نداشتن" اصلا درست و منطقی نیست چون مایکل با خانواده‌های زیادی رفت و آمد میکرد یکیشون مالنیک بود که وقتی مایکل فوت شد عکس بچه‌ها رو ناخواسته روی اینترنت لو داد و یکی دیگه هم مثلا مارک لستر بود و همینطور کاسیوها و تعدادی دیگه. اونا بدون پدرشون میتونستن به شهرهای مختلف سفر کنن و تو خونه‌ی این آدما زندگی میکردن و شبا می‌موندن. پس دوستای زیادی داشتن و آدما زیادی رو میشناختن.

منظور از اینکه هیچ دوستی نداشتن، این بود که خودشون یک دوستی رو انتخاب کنن... حالا من دقیق در مورد این قضیه نمیدونم ولی اون دوستی که خودت انتخاب کنی یعنی دوست... نه اینکه پدرت با خانواده هایی رفت و آمد داشته باشه و با بچه های اونا دوست شی... اون چیزی که تجربه نشون داده، 90 درصد این دوستی هایی که به این شکل هستن، صمیمیت خیلی کمی یا کمتری وجود داره تا اینکه خودت یک دوست رو انتخاب کنی...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نگاه کنین، من نمیگم اینکه اونا کودکی نرمالی نداشتن بد هست، چون بالاخره برای داشتن پدری مثل مایکل جکسون، باید یک چیزایی رو هم از دست بدی دیگه ولی میگم کودکی نرمالی نداشتن، درسته بد نیست ولی واقعا نداشتن، خب حالا دارن سعی میکنن یک نوجوونی نرمال و جوونی نرمالی داشته باشن...

بچه های آدم های ثروت مند و مشهور باید مدیریت بشند.
در غیر این صورت خیلی زود از درون پوچ می شند.
آسیب می بینند. روح و روانشون مشکل پیدا میکنه.
شما وقتی دوست اننخاب میکنی مطمئنی که دوستت تو رو بخاطر خودت میخواد. ولی اگر قرار باشه شما با پرینس یا پاریس دوست بشی، انگیزت چیه؟ آیا در سن زیر 15 یا 16 سالگی میتونی تشخیص بدی دوستت انگیزش چیه؟

اینها محدودیت نیست، مصونیته.

الان باراک اوباما اجازه نمیده بچه هاش از شبکه های اجتماعی استفاده کنند.(کاری که توی ایران همه ی بچه ها آزادند که بکنند.)
بیل گیتس اجازه نمیده دخترش از محدوده زمانی مشخصی بیشتر گیم بازی کنه.(کمتر از هر بچه ی دیگه ای توی ایران)
البته شاید مثال های بهتری هم باشه ولی مایکل داشت بهترین کارها رو میکرد.

و در آخر اینکه من فکر میکنم بچه های مایکل بیشتر از من و شما بچگی کردند. لااقل قطعاً بیشتر از من بچگی کردند. تفریح - آموزش - سلامتی - یادگیری همه چیزهایی که یه آدم باید پیش از اینکه وارد جامعه بشه باید اونها رو بلد باشه و... .
باور کن من و امثالم اصلا بچگی نکردیم.

!You’re probably better than you think you are

بیشتر
13 سال 4 روز قبل #27770 توسط Jasmine Jackson-mjforever
من فکر میکنم اون طور که مایکل روشون تاثیر داشته براشون کافی باشه. فکر میکنم پاریس با تمام ازادی هایی که داره خودش از انجام دادن یه سری کارها خودداری میکنه که اینم برمیگرده به تربیت مایکل. فکر میکنم بچه ها کودکی بسیار نرمالی داشتن. نمیشه از دید خودمون که توی این خانواده نبودیم قضاوت کنیم!
مایکل برای بچه ها هرکاری کرده تا یک کودکی بسیار نرمال و زیبا داشته باشن. چون این چیزیه که خودش هیچوقت نداشته. اگر مصاحبه ی مجله ی ابونی رو خونده باشید متوجه میشید.. مایکل بهترین کودکی رو برای بچه هاش فراهم میکرده چون خودش از چنین چیزی محروم بوده و به هیچ وجه اجازه نمیداده که این برای بچه های مایکل اتفاق بیفته.
به نظرم پاریس دوستی های خیلی جدی نداره! خودش گفته که خیلی ها از من خوششون نمیاد! نمیدونم اما فکر میکنم بیشتر به خودش متکیه و سعی میکنه تو همون محیط بمونه. پاریس یا پرینس اصلا به راه غلطی نمیرن چون به اون اگاهی لازم رسیدن. وگرنه اگر قرار بود چیزی بشه تا الان اتفاق میفتاد!

و یه چیز دیگه! همه ی بچه ها توی ایران ازادن تا از سایت های اجتماعی استفاده کنن!؟ فکر نمیکنم! چیزی که دارم از همسن های خودم میبینم اینه که اکثرا بدون اطلاع خانواده میرن! اگر هم خانواده بدونه که واویلا! یکیش خودم مثلا!

مایکل هم محدودیت های خاصی برای بچه ها داشته. مثل تمااشای تلویزیون یا بازی... اما جای اونا رو همیشه با چیزای دیگه ای پر میکرده.. و بازم باید بگم که مایکل توی تربیت بچه ها بهترین بوده. شاید یکی از بهترین های دنیا! سخنرانی اکسفورد رو که همتون خوندید... پس میشه گفت که مایکل طوری روی زندگی بچه ها تاثیر گذاشته که ایندشون رو کامل تضمین کرده!

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.500 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا