به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
بهترین نقش برای مایکل ...
13 سال 3 ماه قبل #23918
توسط Nasim
بهترین نقش برای مایکل ... ایجاد شد توسط Nasim
خیلی وقت بود دوست داشتم این تاپیک رو باز کنم و نظر همه رو بدونم . خبر جدید که مایکل علاقه داشت نقش مرد عنکبوتی رو بازی کنه باعث شد بلاخره این موضوع رو مطرح کنم .
تا حالا گفته شده که مایکل دوست داشته توی فیلم ها مردان X و مرد عنکبوتی بازی کنه ، همچنین گفته شده که مایکل برای نقش ادوارد دست قیچی کاندید بوده ، و توی فیلم مردان سیاه پوش هم که بازی کرده . همه ئ این شخصیت ها به نوعی ماوراء الطبیعه هستند و فیلمها یا علمی تخیلی و یا فانتزی و سورئال . برای من جالبه که مایکل همیشه این نوع شخصیت ها رو دوست داشته و دوست داشته نقش هر چیزی رو بازی کنه به جز یک آدم ! نظرتون درباره این چیه ؟
و البته بگید به نظرتون کدوم نقش توی کدوم فیلم به مایکل میومد و دوست داشتید توی چه نقشی ببینیدش ؟
تا حالا گفته شده که مایکل دوست داشته توی فیلم ها مردان X و مرد عنکبوتی بازی کنه ، همچنین گفته شده که مایکل برای نقش ادوارد دست قیچی کاندید بوده ، و توی فیلم مردان سیاه پوش هم که بازی کرده . همه ئ این شخصیت ها به نوعی ماوراء الطبیعه هستند و فیلمها یا علمی تخیلی و یا فانتزی و سورئال . برای من جالبه که مایکل همیشه این نوع شخصیت ها رو دوست داشته و دوست داشته نقش هر چیزی رو بازی کنه به جز یک آدم ! نظرتون درباره این چیه ؟
و البته بگید به نظرتون کدوم نقش توی کدوم فیلم به مایکل میومد و دوست داشتید توی چه نقشی ببینیدش ؟

كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 ماه قبل #23920
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: بهترین نقش برای مایکل ...
به نظر من بیشترین نقشی که به مایکل میومد و خوشبختانه دنیا دیدش نقش مایکل جکسون در فیلم ارواح بود . !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
13 سال 3 ماه قبل #23921
توسط aisan
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: بهترین نقش برای مایکل ...
اگه مایکل مرد عنکبوتی میشد چه باحال بود
نازی
الهییییییییییییییییییی. مایکل از همه بیشتر به این شخصیت میاد. اگه مایکل مرد عنکبوتی میشد من دیگه دو ملیون بار نگا میکردم این فیلمو

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
13 سال 3 ماه قبل #23923
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: بهترین نقش برای مایکل ...
البته که نقشش توی فیلم ارواح بهش میومد . چون با خودش مو نمیزد ! حالا فکر کنید کسی بخواد نقش مایکل رو بازی کنه ! حتی اگر بهترین بازیگر تاریخ هم باشه ، اگر غولی مثل گری کوپر یا مارلون براندو هم زنده بشه ، نمیتونه نقش مایکل رو بازی کنه . اصلا احمقانه است ! مایکل اونقدر فیلم از خودش باقی گذاشته که نیازی نباشه فیلمی براش ساخته بشه . اینو درباره فیلمی گفتم که احتمالش بود درباره زندگی مایکل ساخته بشه .
اما از بحث اصلی منحرف نشیم ، من دوست داشتم مایکل رو توی هیبت نئوی فیلم ماتریکس ( که کیانو ریوز نقشش رو بازی کرد ) ببینم . از هر لحاظ مناسبش بود . هم یک آدم غیرعادی بود ، هم منجی بود
...هم کمیک بود فیلمش و پر از هیجان ! هم میتونست بپره ... چقدرم اون عینک بهش میومد .
~
و همچنین نقش ویلی وونکا توی فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی . من اولین بار که این فیلم رو دیدم حس کردم شخصیت پردازی این آدم از مایکل الهام گرفته شده بود . از اینکه اون توی اون سن هنوز هم دنبال کارهای بچه گانه بود و در واعق یک بچه بود که اتفاقا توی کودکی با کارکردن اون دورانش رو از دست داده بود . و رابطه اش با پدرش . و نوع گریم به شدت سفید صورتش و چهره ئ دو جنسیش . همه چیزش منو یاد مایکل میندازه . حتی شوخی هاش با بچه ها !
اما از بحث اصلی منحرف نشیم ، من دوست داشتم مایکل رو توی هیبت نئوی فیلم ماتریکس ( که کیانو ریوز نقشش رو بازی کرد ) ببینم . از هر لحاظ مناسبش بود . هم یک آدم غیرعادی بود ، هم منجی بود

و همچنین نقش ویلی وونکا توی فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی . من اولین بار که این فیلم رو دیدم حس کردم شخصیت پردازی این آدم از مایکل الهام گرفته شده بود . از اینکه اون توی اون سن هنوز هم دنبال کارهای بچه گانه بود و در واعق یک بچه بود که اتفاقا توی کودکی با کارکردن اون دورانش رو از دست داده بود . و رابطه اش با پدرش . و نوع گریم به شدت سفید صورتش و چهره ئ دو جنسیش . همه چیزش منو یاد مایکل میندازه . حتی شوخی هاش با بچه ها !

13 سال 3 ماه قبل #23925
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
به نظر منم گوست خیلی بهش میومد و البته خیلی دوست داشتم یک فیلم تو شخصیت موزیک ویدئو blood on the dance بازی میکرد ویلی وونکوا هم که انگار مایکل رو تراشکاری کردن و خب فیلم نمایش ترومن هم باید جالب میشد اگه بازی میکرد...
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 3 ماه قبل #23932
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: حقیقت مایکل جکسون یا واقعیت مایکل چکسون ؟
خیلی صریح بگم خوشحالم که در هیچ فیلم مشهوری بازی نکرده. مایکل جکسون غول یک هنره و اگه در یک هنر دیگه حتی اگر خوش میدرخشید...، از نظر من اصلا جالب نبود.
علاقشو به سینما با نقش ایجنت ام در مردان سیاهپوش و میس کست اوی، تا حد لازم نشون داده. اینکه میس کست اوی جزو 100 فیلم بدتر تاریخ هست خیلی برام خوشایندتره تا اینکه مایکلو در یک فیلم مشهور میدیدم.
حمید صددرصد موافقم. این فیلم برام جایگاه خاصی داره. تمام نقشهای مایکل در اون حقیقیه. یک مرد اتوکشیدهی اصولگرا، یک روح شوخ و بازیگوش، یک غول...! صحبت رو در روی این دوتا برام دیوانه کنندس.
علاقشو به سینما با نقش ایجنت ام در مردان سیاهپوش و میس کست اوی، تا حد لازم نشون داده. اینکه میس کست اوی جزو 100 فیلم بدتر تاریخ هست خیلی برام خوشایندتره تا اینکه مایکلو در یک فیلم مشهور میدیدم.
حمید صددرصد موافقم. این فیلم برام جایگاه خاصی داره. تمام نقشهای مایکل در اون حقیقیه. یک مرد اتوکشیدهی اصولگرا، یک روح شوخ و بازیگوش، یک غول...! صحبت رو در روی این دوتا برام دیوانه کنندس.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.994 ثانیه