به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
13 سال 4 ماه قبل #22973
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
به نظر من شهوت (Passion) چیزیه که کسی به وجودش میاره نه چیزی که توی وجودت هست ! برای من اینطوره ! مایکل این حس رو به وجود میاره و هیچکس رو ندیدم که به اندازه ئ مایکل بتونه این کارو انجام بده ! در ثانی شهوت رو چرا همیشه به مسائل جنسی ربط می دید ؟! شهوت یعنی چیز مست کننده ای رو با همه وجود خواستن ، و شهوتش رو داشتن !
فکر می کنم این شهوت شهرت نبود که مایکل داشت ، بنظرم شهوت موفقیت بود و هیچ موفقیتی اون رو ارضا نمی کرد و بیشترش رو می خواست . بهمین خاطر همیشه در حال ابتکار راه های جدیدی برای جذب کردن بود تا موفقیت های بیشتری به دست بیاره ! اما به جای اینکه بگم شهوت صحنه رو داشت بنظرم عاشق صحنه بود . صحنه براش راهی برای جذب کردن و کسب موفقیت بود ، راهی برای به وجد آوردن و سرگرم کردن و حتی به تفکر واداشتن . هر چقدر که اجرا براش آسون و سخت بود این کاری بود که اون انتخاب کرده بود ، این رو میشه از حالی که توی TII داشت فهمید . مایکل مجبور نبود برای برگشتن به موسیقی راه صحنه رو اون هم به این سنگینی انتخاب کنه ؛ یک آلبوم شاهکار هم میتونست کارا باشه اما اون همیشه سخت ترین راه رو انتخاب می کرد چون عاشق روشی بود که بیشترین شور و وجد رو به وجود می آورد .
فکر می کنم این شهوت شهرت نبود که مایکل داشت ، بنظرم شهوت موفقیت بود و هیچ موفقیتی اون رو ارضا نمی کرد و بیشترش رو می خواست . بهمین خاطر همیشه در حال ابتکار راه های جدیدی برای جذب کردن بود تا موفقیت های بیشتری به دست بیاره ! اما به جای اینکه بگم شهوت صحنه رو داشت بنظرم عاشق صحنه بود . صحنه براش راهی برای جذب کردن و کسب موفقیت بود ، راهی برای به وجد آوردن و سرگرم کردن و حتی به تفکر واداشتن . هر چقدر که اجرا براش آسون و سخت بود این کاری بود که اون انتخاب کرده بود ، این رو میشه از حالی که توی TII داشت فهمید . مایکل مجبور نبود برای برگشتن به موسیقی راه صحنه رو اون هم به این سنگینی انتخاب کنه ؛ یک آلبوم شاهکار هم میتونست کارا باشه اما اون همیشه سخت ترین راه رو انتخاب می کرد چون عاشق روشی بود که بیشترین شور و وجد رو به وجود می آورد .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 4 ماه قبل #22981
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
یعنی تو داری میگی علاقه مایکل به صحنه بیشتر از خود موسیقیه ؟!!
من یکم باهات مخالفم
به نظرم ارایه یه آلبوم به همون اندازه سخته که یه اجرای کنسرت سخته
"king michael من واقعا شرمنده شدم!"
من امین هستم
. مایکل مجبور نبود برای برگشتن به موسیقی راه صحنه رو اون هم به این سنگینی انتخاب کنه ؛ یک آلبوم شاهکار هم میتونست کارا باشه اما اون همیشه سخت ترین راه رو انتخاب می کرد چون عاشق روشی بود که بیشترین شور و وجد رو به وجود می آورد .
من یکم باهات مخالفم
به نظرم ارایه یه آلبوم به همون اندازه سخته که یه اجرای کنسرت سخته
"king michael من واقعا شرمنده شدم!"
من امین هستم
13 سال 4 ماه قبل #22988
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
نه بیشتر از موسیقی ! من داشتم درباره صحنه حرف میزدم نه مقایسه با موسیقی ! صحنه برای مایکل همونطور که گفتم راهی برای جذب به موسیقی خودش بود !
منظورم از سختی کنسرت در مقابل آلبوم از نظر شرایط فیزیکی مایکله ! این همه اجرا و رقص باید براش سنگین می بود !
منظورم از سختی کنسرت در مقابل آلبوم از نظر شرایط فیزیکی مایکله ! این همه اجرا و رقص باید براش سنگین می بود !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 4 ماه قبل #23001
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
ساختن البوم به نطر من عالیه اما یکم ریسکی هست. اما یه تور بزرگ که هنیشه طرفدارا عاشقش هستن عالی تره. با امکانات جدیدی که وجود داشت این تور میتوست عالی ترین باشه و حتی بسیار موفق تر از تورهای قبل
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 4 ماه قبل #23010
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
درسته که کنسرت خیلی مستقیم تر با مخاطب ارتباط برقرار میکنه
ولی پشتوانه یه کنسرت خوب یه آلبوم عالیه
تازه مثلا ما که توایرانیم چطور با مایکل آشنا شدیم
ما که هیچ وقت کنسرت نرفتیم
--
بحث هم منحرف شد رفت
ولی پشتوانه یه کنسرت خوب یه آلبوم عالیه
تازه مثلا ما که توایرانیم چطور با مایکل آشنا شدیم
ما که هیچ وقت کنسرت نرفتیم
--
بحث هم منحرف شد رفت
13 سال 4 ماه قبل #23012
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: مایکل جکسون شهوتی بی مانند !
شهوت از مواردی هست که وقتی تعریفش میکنی ناخودآگاه کمی شخصی میشه. یعنی برمیگرده به شخص خودت و به قول شاعر هرکسی از ظن خود شد یار من.......
از نظر من شهوتی بودن یه چیز ذاتی هست و چیزی نیست که کسی در تو به وجودش بیاره و اگر درون کسی باشه, در همه جنبه ها هست... و کلا هست!
حالا اینکه فرد , اون رو به کجا سمت و سو بده و در کدوم جنبه بهش میدون بده در درجه اول برمیگرده به هوش طرف و به خصوصیات شخصیتیش و گاها تربیت فردی و خانوادگیش. پس خوب یا بد بودن شهوت بستگی داره به اینکه کجا و کی بهش نمود بیرونی بدی و نتیجه این آشکار سازی چی باشه. بعضی ها در جایی که نباید و به طرزی که نباید, اون رو عیان میکنند و خب نتیجه اش هم خوب نیست و میتونه مخرب باشه و بعضی ها کنترل شده و در جای درست, اونو رو میکنند که نتیجه درست رو بگیرن.
حالا مایک... بود و به شدت هم بود. اما اینکه شما فقط در بعضی جنبه های زندگیش اونو میبینین(مثل روی صحنه ومیون رقص و آوازش) ودر جنبه های دیگه خیر, دلیلش عدم وجود قضیه مورد نظر نیست, بلکه هوش سرشار وشخصیت و جهت انتخاب هاش در زندگی هست و همه میدونیم که اون همیشه سعی میکرد دست بذاره رو بهترین انتخاب تا بهترین نتیجه رو بگیره و دنیا تو کف اش بمونن...
پس به شرط کنترل و مدیریت درست و با چاشنی نجابت , چیز توپ وباحالیه و جذابیت راز گونه و انکار ناپذیری در وجود فرد ایجاد میکنه, جذابیتی دیوانه کننده که آقا مایکی ما استاد مسلم اش بود!
از نظر من شهوتی بودن یه چیز ذاتی هست و چیزی نیست که کسی در تو به وجودش بیاره و اگر درون کسی باشه, در همه جنبه ها هست... و کلا هست!
حالا اینکه فرد , اون رو به کجا سمت و سو بده و در کدوم جنبه بهش میدون بده در درجه اول برمیگرده به هوش طرف و به خصوصیات شخصیتیش و گاها تربیت فردی و خانوادگیش. پس خوب یا بد بودن شهوت بستگی داره به اینکه کجا و کی بهش نمود بیرونی بدی و نتیجه این آشکار سازی چی باشه. بعضی ها در جایی که نباید و به طرزی که نباید, اون رو عیان میکنند و خب نتیجه اش هم خوب نیست و میتونه مخرب باشه و بعضی ها کنترل شده و در جای درست, اونو رو میکنند که نتیجه درست رو بگیرن.
حالا مایک... بود و به شدت هم بود. اما اینکه شما فقط در بعضی جنبه های زندگیش اونو میبینین(مثل روی صحنه ومیون رقص و آوازش) ودر جنبه های دیگه خیر, دلیلش عدم وجود قضیه مورد نظر نیست, بلکه هوش سرشار وشخصیت و جهت انتخاب هاش در زندگی هست و همه میدونیم که اون همیشه سعی میکرد دست بذاره رو بهترین انتخاب تا بهترین نتیجه رو بگیره و دنیا تو کف اش بمونن...
پس به شرط کنترل و مدیریت درست و با چاشنی نجابت , چیز توپ وباحالیه و جذابیت راز گونه و انکار ناپذیری در وجود فرد ایجاد میکنه, جذابیتی دیوانه کننده که آقا مایکی ما استاد مسلم اش بود!

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.806 ثانیه