به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
13 سال 9 ماه قبل #15223
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
منم شک دارم نسخه ی پروفشنال باشه آخه تو یکی از فروم هایه خارجی هم این بحث هست ولی معلوم نیست چرا در نمیاد چون حدوده 19400 بار امضا شده از ساله 2005 فک کنم

www.FullMJJ.IR [/size]
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #15224
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
اجراهایی از این تور توی اینترنت هست
13 سال 9 ماه قبل #15229
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
راستش علی الان که این حرف رو زدی شک کردم به خودم ! آرشیوم الان جایی نیست که بهش دسترسی داشته باشم و ببینم .
اما مطمئن هستم که 3 تا از کنسرت های تور بد رو دارم . اینکه ومبلی جزوشون بود یا نه رو دیگه الان شک کردم ! اما چیزی رو که بهش شک ندارم اینکه اجرای wanna be startin somethin ومبلی رو با کیفیت خیلی خوب تو آرشیوم دیدم چون اجراش خاطرم مونده .
از 88 توکیو رو هم می دونم دارم !
اما مطمئن هستم که 3 تا از کنسرت های تور بد رو دارم . اینکه ومبلی جزوشون بود یا نه رو دیگه الان شک کردم ! اما چیزی رو که بهش شک ندارم اینکه اجرای wanna be startin somethin ومبلی رو با کیفیت خیلی خوب تو آرشیوم دیدم چون اجراش خاطرم مونده .
از 88 توکیو رو هم می دونم دارم !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 575
13 سال 9 ماه قبل #15248
توسط NicoleL2
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
پاسخ داده شده توسط NicoleL2 در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
سلام
چون به نظرم موضوع جالبی اومد و این که ویدئوی میکسش بسیار زیبا بود،تصمیم گرفتم واسش تاپیک بزنم و به شما دوستان عزیزم اطلاع رسانی کنم
واقعا قراره چند سال دیگه بیاد؟!حدودا چند سال؟
چون به نظرم موضوع جالبی اومد و این که ویدئوی میکسش بسیار زیبا بود،تصمیم گرفتم واسش تاپیک بزنم و به شما دوستان عزیزم اطلاع رسانی کنم
واقعا قراره چند سال دیگه بیاد؟!حدودا چند سال؟
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 9 ماه قبل #15279
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
مرسی شکوفه جان . تاپیک خوبی زدی . ممنون .
حمید من پست هات رو دیدم و منم شک دارم ومبلی رو داشته باشی . اگر هم داشته باشی صد در صد اماتوره . اجرا هایه دیگش هم اگه درست و حسابی باشه با کیفیت شدیدا پایین هست . راستی صوتی این کنسرت تو اینترنت هست . ولی من منتظرم بیاد رای هم میدم . چون خیلی توپه.
ویدئو ها رو که دیدم حسابی تو کفش موندم .
~
یاسمین مطمئنی مال لندنه ؟! چون تو وب هایه فروشگاه مایکلی هم ندیدم .

حمید من پست هات رو دیدم و منم شک دارم ومبلی رو داشته باشی . اگر هم داشته باشی صد در صد اماتوره . اجرا هایه دیگش هم اگه درست و حسابی باشه با کیفیت شدیدا پایین هست . راستی صوتی این کنسرت تو اینترنت هست . ولی من منتظرم بیاد رای هم میدم . چون خیلی توپه.
ویدئو ها رو که دیدم حسابی تو کفش موندم .

یاسمین مطمئنی مال لندنه ؟! چون تو وب هایه فروشگاه مایکلی هم ندیدم .

www.fullmjj.ir
13 سال 9 ماه قبل #15287
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: کنسرتی نایاب از مایکل،رای با شماست!
محمد جان کلا در مورد آرشیو من زیاد از چیزی مطمئن نباش !
مثلا موقعی که مردم در به در دنبال کنسرت برونئی می گشتند من از مدت ها قبل تر این کنسرت رو دیده بودم .
مشکل اینجاست که کافیه یک بار خطا کنم و چیزی رو که نباید به اشتراک بذارم تا دیگه سورس ها چیزی در اختیارم نذارن . وگرنه خیلی هم دوست داشتم با شما شریک بشم تا الان هم تا جایی که تونستم این کار رو کردم .
مثلا موقعی که مردم در به در دنبال کنسرت برونئی می گشتند من از مدت ها قبل تر این کنسرت رو دیده بودم .
مشکل اینجاست که کافیه یک بار خطا کنم و چیزی رو که نباید به اشتراک بذارم تا دیگه سورس ها چیزی در اختیارم نذارن . وگرنه خیلی هم دوست داشتم با شما شریک بشم تا الان هم تا جایی که تونستم این کار رو کردم .
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.394 ثانیه