- تشکرهای دریافت شده: 408
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14995
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
منم خونده بودم اینو یادم نبود . کجا بود این ؟ لینکشو داره کسی ؟ali_52_ila نوشته:
m.yMJJ نوشته: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
فکر میکنی یا شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
دارم جدی میگم .
توی امجی .کام خوندم تو جریان تور دنجروس یه فرود اضطراری تو مهر اباد داشته .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- ali sarlak
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 6
13 سال 9 ماه قبل #14999
توسط ali sarlak
پاسخ داده شده توسط ali sarlak در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
توی بخش پرسش و پاسخ سایت نبشته.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #15002
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
درست بودن این مطلب رو مدیرا باید بگن.
13 سال 9 ماه قبل #15016
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
یکی دیگه هم به وکلای دایه مهربان تر از مادر مایکل اضافه شد !ali_52_ila نوشته:
AM!N نوشته:
کاملآ در اشتباهی ! مایکل اگه اسم ایران رو نشنیده باشه دیگه خیلی شوت بودهm.yMJJ نوشته: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
بعیده
شوت ؟؟؟؟؟؟ اگه از یه کلمه دیگه استفاده میکردی بهتر بودا.
بهم برخورد.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay
13 سال 9 ماه قبل - 11 سال 8 ماه قبل #15018
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
- شواهد مختلفی هست که مایکل از ایران شناخت داشته (البته اینها دلیل بر درست بودن یا نبودن مطالب گفته شده این تاپیک به نقل از مایکل نمیشه)
- فیلمبردار شخصی مایکل، حمید مصلحی ایرانی بود.
- وکیل مایکل ضیاء مدبر.
- بعضی از پزشکان و بادیگارد ها.
- شقایق مانکن و خواننده ایرانی از دوستان نزدیک جکسون هاست.
- همینطور مایکل چند بار از طرف خود eMJey.com به نمایندگی از هواداران ایرانی هدیه دریافت کرده و پیام های ایرانی ها به دستش رسیده. ( کارن فی دوست نزدیک مایکل، تاکید کرد که پیام ها و هدیه ها رو خودش دست مایکل داده)
- با بیتا (یکی از مسئولان eMJey.com ) ملاقات کرده و تابلویی با نوشته های فارسی از بیتا گرفته.
- با فرح پژوهشفر صاحب فن کلاب مایکل جکسون تو لاس وگاس 2 بار ملاقات داشته(تو رادیو امجی مصاحبه اختصاصی با فرح رو بشنوید).
- وب سایت ایرانی خودش (سایت خودمون) از طرف تیم مایکل به نمایندگی از خودش مورد تایید قرار گرفته و از کارن فی ( آرایشگرش ) خواسته تا از طرفداران ایرانی تشکر کنه.
- با دوست و صدابردار آهنگ های من (البته به نقل از خودش) در بحرین تو استدیو ملاقات داشته و در مورد ایران و شیراز حرف زده.
- گفته می شه که قرار بوده اولین کنسرت سری تور ویکتوری در تهران برگزار بشه اما به دلیل انقلاب ایران کنسل شده!
- * اضافه شده*
- پاریس جکسون هم تو توئیتر نوشته فارسی توتیت کرده و اعلام کرده نوشته اش عربی نیست و فارسیه.
Last edit: 11 سال 8 ماه قبل by Hamid.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 9 ماه قبل #15019
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
خوب این که معلومه ایران رو میشناخته ولی کلا به ایران اهمیتی نمیداد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.491 ثانیه