Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13055 توسط Nemesis865
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
15 اکتبر

1970:
آلبوم Christmas Album از جکسون فایو توسط موتاون عرضه شد.

1979:
مایکل در Saginaw در ایالت میشیگان به همراه برادرانش کنسرت برگزار می کند. (تور ِDestiny)

1993:
مایکل در Sao Paulo برزیل در استادیوم مورومبی در مقابل 80 هزار نفر کنسرت اجرا می کند (تور دنجروس)

1996:
قاضی دیوان عالی، رینالد دان حکمی صادر کرد که بر مبنای آن، Victor Gutierrez باید به مایکل خسارتی را بابت اتهام بی اساس پرداخت کند. Victor Gutierrez مدعی شده بود که فردی ویدیویی از مایکل به او نشان داده که در حال برقراری رابطه جنسی با یک پسر بچه 17 ساله است. اما وی منبع خود را معرفی نکرد و مدرکی نیز ارائه نداد.

1997:
مایکل آخرین کنسرت تور هیستوری را در استادیوم راگبی King's Park در Durban آفریقای جنوبی اجرا می کند.

2001:
شرکت موسیقی Epic (زیر مجموعه Sony Music) سی دی های ریمستر شده ی آلبوم های Off the Wall, Thriller, Bad و Dangerousr را عرضه می کند. تمامی این سی دی ها (بجز Dangerous) شامل آهنگ های منتشر نشده همان آلبوم هستند.

2001:
تیم آمریکایی بیس بال Seattle Mariners پس از پیروزی در هر بازی کل آلبوم Off the Wall مایکل را در ورزشگاه شخصی خودشان پخش می کردند. در این روز، پس از پیروزی در مقابل تیم Cleveland Indians یک نفر می پرسد که چرا موسیقی مایک به گوش نمی رسد و دی جی Mike Cameron مصاحبه خودش را قطع می کند و به سرعت به سمت دستگاه هایش می دود و سی دی Off the Wall را پخش می کند و اینگونه توضیح می دهد که "باید مایکل داشته باشیم".

2001:
کویینسی جونز مهمان برنامه اپرا است و در حین برنامه مایکل به منظور ادای احترام به کویینسی به برنامه تلفن می زند. اپرا از مایکل می پرسد که چه چیزی از کویینسی آموخته است و مایکل پاسخ می دهد "بسیار آموختم. او یک بار گفت که تو آهنگ نمی نویسی. می گذاری که آهنگ خودش، خودش را بنویسد. بگذار خودش خودش را خلق کند. مثل این می ماند که ما تنها سرچشمه ای هستیم که موسیقی از آن بیرون می آید".

!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, mohammad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #13069 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
هوراااااااااااااا بالاخره مشکلم حل شد من صفحه ی 15 اکتبر رو ایجاد کردم
:D :D :D :D
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by mohammad.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13084 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
Nemesis865(اسمتو نمیدونم) ؟ اگه میتونی مال هر روز رو همون روز بذار . چون دیگه نمیدونم باید از کجا بیارم مال روزایه قبل رو ؟
مرسی .:x

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #13098 توسط Nemesis865
ممکنه هر شب به موقع فرصت نکنم. مثل امشب.
چون کار راحتی نیست . باید کلی اطلاعات جمع آوری کنم. این ها رو آماده از جایی نمی نویسم. می گردم پیدا می کنم. برای همین وقت گیره.
امشب هم شاید نرسم.

Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nemesis865.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Nasim, mohammad

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13153 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: امروز در تاریخ زندگی مایکل جکسون
من 15 اکتبرو تونستم درستش کنم فقط اولش تو تب بحث به جای مقاله پست دادم اشکالی نداره؟! چیکارش کنم الان :D

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #13268 توسط Nemesis865
16 اکتبر

1971: تک آهنگ Goin’ Back to Indiana وارد جدول آهنگ های سیاهپوستان شد و تا رتبه پنجم جدول بالا رفت.

1976: اولین آهنگ های گروه The Jacksons با CBS یعنی Enjoy Yourself و Style of Life که مایکل و تیتو نوشته موفقیت بزرگی کسب کردند، وارد جدول آهنگ های سیاهپوستان شدند و تا رتبه دوم بالا رفتند و برای بیست هفته در جداول باقی ماندند.

1981: زمانی که مایکل در استودیو شماره 55 در لس آنجلس مشغول ضبط آهنگ بود، در آهنگ Don’t let a woman make a fool out of you به Joe ‘King’ Carraso کمک کرد و آوازهای پس زمینه این آهنگ را خواند.

1981: آهنگ های Things I do for you و Don’t stop ‘til you get enough در بریتانیا منتشر شدند.
1982: مایکل برای Diana Ross آهنگ Muscles را نوشت و تهیه کنندگی آن را نیز بر عهده گرفت.
2001: تک آهنگ You Rock My World در جدول آهنگ های R&B رتبه 1 را کسب می کند.
2001: نسخه ریمستر شده ی آلبوم Off the Wall منتشر شد.
2001: نسخه ریمستر شده ی آلبوم Thriller منتشر شد.
2001: نسخه ریمستر شده ی آلبوم Bad منتشر شد.
2001: نسخه ریمستر شده ی آلبوم Dangerous منتشر شد.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, شايان, Nasim, mohammad

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.899 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا