- تشکرهای دریافت شده: 1357
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
خواب ها و رویا های مایکلی
atefe نوشته: کلا منوجه حرف من نشدی .بگذریم بهتره
من در مورد تمام عالم نگفتم که باید معیارت عقل باشه! چیزی که مورد بحث بود، کارهایی که ضرر دارن و کارهایی که ضرر ندارن! مثلا برای یکی فلان چیز ضرر داره، پس اونو انجام نده بهتره! فکر نمیکنم اونقدر قضیه پیچیده باشه!
یک مسئله نسبی که نسبت به هر فرد میتونه متفاوت باشه! یعنی برای یکی فلان چیز ضرر داره ولی شاید برای من نداشته باشه! بعضی چیزها هم استثنا دارن همونطوری که محمد گفت... تازه اینکار هم اجباری نیست! شاید یکی اونکاری که براش ضرر داشته باشه رو میخواد انجام بده، خب انجام بده! این فرمول، فقط برای زندگی بهتره... هر فرد هم اختیار کامل زندگی شو داره...
البته فکر میکنم بازم من متوجه حرفت نشدم!
...Any Way
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
این حرف شما بود منظور من تو این قسمت حرفت بود یعنی من منظورتو این طوری برداشت کردم که عقل کافیه و فقط عقل معیاره به نظرمن یه چیز مهمتر دیگه هم در کنار عقل برای تشخیض فایده و زیان یه کار وجود داره. نمیشه این جا عنوان کرد .شاید شما از یه دید دیگه ای نگاه میکنی و من از یه دید دیگه .
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
atefe نوشته: چیزی با عنوان حرام یا حلال وجود نداره، فقط ضرر و زیان و فایده و مفید بودن در جهان وجود داره، اگه چیزی بهت ضرر میزنه یا صدمه، اونکار رو نکن! اگه اونکار بهت ضرر نمیزنه یا صدمه، میتونی انجام بدی! اگه برات مفیده بهتره که انجام بدی!
این حرف شما بود منظور من تو این قسمت حرفت بود یعنی من منظورتو این طوری برداشت کردم که عقل کافیه و فقط عقل معیاره به نظرمن یه چیز مهمتر دیگه هم در کنار عقل برای تشخیض فایده و زیان یه کار وجود داره. نمیشه این جا عنوان کرد .شاید شما از یه دید دیگه ای نگاه میکنی و من از یه دید دیگه .
فکر نکنی من یک آدم ضد دینم! من کلا ضد هیچی نیستم! رشته تحصیلی من علوم اسلامی بودش! من درس هایی مثل فقه و فلسفه و بقیه علوم این مواردی رو خوندم! من فقط چیزی که تو توضیح المسائل بهتون نگفتن تا حالا رو گفتم! اونا فقط بهتون ماهی میدن، ماهی گیری یادتون نمیدن! همه چیز نسبی هست... چطور میگن اسلام مال همه زمانهاست در صورتی که هنوز بزرگان دین دارن چیزهایی رو میگن که مال 1400 سال پیشه! اونا فقط نیمه خالی لیوان رو دارن نشون میدن! برای حلال و حروم که گفتم... اما بذار یک مثال دیگه هم بزنم، مثلا حجاب... تمام مراجع یک بخش هایی رو انتخاب کردن و گفتن اینجاها باید پوشیده باشه! با اینکه اینطوری نیست! این مغالطه هست! این فقط ماهی رو بهتون دادن! اونم فقط یک نوع ماهی!
بیشتر احکام دین نسبی هستن! نسبت به زمان و مکان متفاوت هستن! اما هر کدوم یک فرمول کلی دارن که بشه شرایط اون زمان و مکان رو مشخص کرد! مثلا برای حجاب: بدن چه مرد، چه زن، باید طوری پوشیده باشد که بقیه را طوری تحریک نکند که از کار اصلی خود بمانند، که بیشترش در جامعه هست نه در تنهایی! یا بهتر بگم، طوری تحریک نکنند که بقیه کنترل کارها از دستشون در بره! این یعنی ماهی گیری! نسبت به هر زمان و مکان فرق میکنه... حجابی که قدیم بوده با الان فرق میکنه، حجابی که در یک کشور دیگه هست با اینجا فرق میکنه! یکجورایی به فهم و شعور و درک و فرهنگ ربط داره!
حالا فکر کنم منظورم رو از جمله حروم و حلال بهتر بفهمین!
فکر کنم اگه حرفت رو کامل بزنی بهتر باشه! با اینکه بحث تایپیک منحرف شد ولی حداقل این بحث تموم شه که وقتی پستها پاک شدن، نگیم که ای کاش فلان چیز رو هم میگفتیم! این بحث تموم شه و بعد پستهای این بحث پاک بشه و تایپیک برگرده سر بحث اصلیش!
پس حرفت رو کامل بزنی الان بهتره تا بعدا!
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
FeanoR نوشته:
چیزی با عنوان حرام یا حلال وجود نداره، فقط ضرر و زیان و فایده و مفید بودن در جهان وجود داره، اگه چیزی به خودت و دیگران ضرر میزنه یا صدمه، اونکار رو نکن! اگه اونکار به خودت و دیگران ضرر نمیزنه یا صدمه، میتونی انجام بدی! اگه برای خودت و دیگران مفیده بهتره که انجام بدی!
بدجوری با این جمله موافقم

اون کلمات قرمز رو هم من اضافه کردم تا جمله کامل تر بشه

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
گه منظور اینه که موسیقی حرامه(از نظر دینی!) و ما با گوش دادن آهنگهای افراد مرده مثل مایکل اونها رو عذاب میدیم، چرا هارمونی موسیقی رو فارابی و ابن سینا تنظیم کردن؟ چرا این دو تا دانشمند فلسفه اسلامی!!! چندین کتاب در مورد موسیقی دارن؟ چرا تمام اجزای بدن در حالت اجرای موسیقی هستن؟ چرا کره زمین با نوع حرکتش یکی از نت های موسیقی رو میزنه؟ پس اصلا چرا چیزی با عنوان موسیقی بوجود اومده؟(چون میتونست اصلا وجود نداشته باشه!) خیلی از موسیقی ها باعث آرامش میشه! خیلی ها ضریب هوشی رو در آن واحد میبره بالا! موسیقی جادوی هستی هست!
کی گفته موسیقی ضریب هوشی رو مبره بالا نمیگم همش مضره. مفید هم هست.ولی قضیه کره زمین...اعضای بدن...ساخته فکر بشره چه چیزها چه حرفا
صد در صد همتون مثال گاوهای شیر ده رو شنیدین که دانشمندان چند تا گاو را به دودسته تقسیم میکنن اون گاوهایی که هر روز براشون موسیقی پخش میشد بیشتر شیر میدادن تا اون گاوهایی که صدای موسیقی رو نمیشنیدن پی بردن که گاوها به صدای موسیقی واکنش نشون میدن ولی همه جا این مثال میزنن ولی هیچوقت نمیگن که اون گاوهایی که اهنگ براشون گذاشتن چند وقت بدش از بین رفتن تقریبا 2 سال بعد یکی یکی تلف شدند جیریکی از این صدا هیج جا در نیومد
چیزی با
عنوان حرام یا حلال وجود نداره، فقط ضرر و زیان و فایده و مفید بودن در جهان وجود داره، اگه چیزی بهت ضرر میزنه یا صدمه، اونکار رو نکن! اگه اونکار بهت ضرر نمیزنه یا صدمه، میتونی انجام بدی! اگه برات مفیده بهتره که انجام بدی!
اه ه ه ه ه ....تو چقدر باهوشی خب اینو که همه میدونن چیزی که ما بهش میگیم حرام یا حرام بودن میزاریم چون مضره که میگن حرام ...حرام یا حلال بودن برا دین اسلامه چون ضررش زیاده خدا مهر حرام چسبونده روش
در ضمن اگه منظور اینه که موسیقی حرامه(از نظر دینی!) و ما با گوش دادن آهنگهای افراد مرده مثل مایکل اونها رو عذاب میدیم،
در ضمن من گفتم که نمیدونم خدا چکار میکنه خدا برا دین های دیگه حتی شب اول قبر نمیذاره
من تو کار خدا سرک نمیشکم چون این چیزی که از محدوده فکر ما بیرونه
تازه ای
نکار هم اجباری نیست! شاید یکی اونکاری که براش ضرر داشته باشه رو میخواد انجام بده، خب انجام بده! این فرمول، فقط برای زندگی بهتره... هر فرد هم اختیار کامل زندگی شو داره...
اون طرف باید عقلش سنگ شده باشه که بدون کاری براش ضرر داره انجام بده مثلا اگر کسی بدونه که این جسم تیز لمسش کنه دستش میبره یا یک جسم داغ
به نظر دوستان کسی دست میزنه؟ مگر کسی مثل کریس انجل عشق اینجور کارا داشته باشه که همچین کاری بکنه