اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
14 سال 2 هفته قبل #10747
توسط Elnaz
آفرین. به سلامتی.
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
m.yMJJ نوشته: من حتی از تو مدرسع هم سر میزنم . رشتمو انتخاب کردم . دارم میرم کامپیتوتر و مدرسش هوشمنده . میشه لپ تاب برد و اینترنت هم دارن .
منو بکشن هر روز سر میزنم .
آفرین. به سلامتی.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 هفته قبل #10750
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
برای من سایتش باز نشد برای همین چیزی نگفتم و میدونم مشکلش از کجاس وقتی اونو درستش کردم میرم هزار تا امضا میکنم منو که میشناسی ولی من به خیلی ها گفتم برن اونجا امضا کنن و خودم هم مشکلم حل شد میرم

14 سال 2 هفته قبل #10754
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
الناز جان زیاد به خودت سخت نگیر . اگر 1 ماه هیچ خبری ننویسی بهت قول میدم یکم اینجور تاپیک ها شلوغ تر بشه !
خوب کی بدش میاد ؟ منم دوست دارم لقمه لقمه غذا رو تحویلم بدی .
خوب کی بدش میاد ؟ منم دوست دارم لقمه لقمه غذا رو تحویلم بدی .
14 سال 2 هفته قبل #10755
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
جدی حمید؟ پس من یک ماه میرم مرخصی اتفاقا انقدر هم خستهام
)
الان چند وقته این تاپیک باز شده؟
پرنده (به جز محمد) توش پر نمیزنه. جسته گریخته پستهایی داده شده ولی چیزی که من دیدم این بوده که ظاهرا فقط محمد خیلی دنبال این قضیه است و براش مهمه این موضوع. واسه همین الان بهش یه امتیاز دادم.
شاید واسه بقیه هم مهمه ولی ما که چیزی ندیدیم. لااقل بیاین پست بدین این تاپیک رو بالا نگاه دارین که هی همه ببینن.
من لوگو رو بهشون دادم و حالا توی این نامهی سرگشاده همه میبینن که فنهای ایرانی هم شرکت کردن!
ببینیند هیچ محدودیت امضا وجود نداره. طبق این دستور العمل خیلی راحت امضا میشه:
www.emjey.com/persian/news/archives/2011/09/005068.php
این نامه فی.ل هم نیست تازه اگرم بود با این همه تکنولوژی جدید مشکلی نمیبود:
www.thepetitionsite.com/15/open-letter-o...the-mainstream-media
1. Sign Petition سمت راست صفحه است.
2. لازم نیست در بخشهای ایمیل، آدرس و کد پستی اطلاعات صحیح وارد کنید. (یعنی حتی ایمیل هم میتونین الکی بزنین)
3. دکمهی نارنجی رنگ Sign Now رو بزنین و تمام.
4. کوکیها رو پاک کنین تا بتونین باز هم امضا کنین.

الان چند وقته این تاپیک باز شده؟

شاید واسه بقیه هم مهمه ولی ما که چیزی ندیدیم. لااقل بیاین پست بدین این تاپیک رو بالا نگاه دارین که هی همه ببینن.
من لوگو رو بهشون دادم و حالا توی این نامهی سرگشاده همه میبینن که فنهای ایرانی هم شرکت کردن!
ببینیند هیچ محدودیت امضا وجود نداره. طبق این دستور العمل خیلی راحت امضا میشه:
www.emjey.com/persian/news/archives/2011/09/005068.php
این نامه فی.ل هم نیست تازه اگرم بود با این همه تکنولوژی جدید مشکلی نمیبود:
www.thepetitionsite.com/15/open-letter-o...the-mainstream-media
1. Sign Petition سمت راست صفحه است.
2. لازم نیست در بخشهای ایمیل، آدرس و کد پستی اطلاعات صحیح وارد کنید. (یعنی حتی ایمیل هم میتونین الکی بزنین)
3. دکمهی نارنجی رنگ Sign Now رو بزنین و تمام.
4. کوکیها رو پاک کنین تا بتونین باز هم امضا کنین.
همیشه این جریان بوده. تنها واکنشی که داد سال 97 بود. مصاحبه با والترز.shayan69 نوشته: من یادمه حتی در دوران دادگاه سال 2005 موقعی که مایکل زنده بود در برخی مطبوعات هم از jacko استفاده میشد....مایکل واکنشی نشون نداد اون دوران؟؟؟
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 2 هفته قبل #10757
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
14 سال 2 هفته قبل #10758
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اعتراض جمعی هواداران مایکل جکسون به رسانهها: استفاده از واژهی "Jacko" ممنوع!
دقیقا برای منم اینطوری باز میشه ولی من با فایر فاکس میام
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.300 ثانیه