- تشکرهای دریافت شده: 408
وبلاگ نویسان در این بخش می توانند
در یک عنوان مخصوص به معرفی وبلاگ خود
و اعلام بروزرسانی نوشته های خود بپردازند
در یک عنوان مخصوص به معرفی وبلاگ خود
و اعلام بروزرسانی نوشته های خود بپردازند
7eleven MJ Dance Group
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24529
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: 7eleven MJ Dance Group
حتما اگه چیزی پیدا کردی بذار من که خیلی برام جالب شد که چیا کشیدید !
این کلیپ هم زدم دانلود شه سرعت کمه حالا فردا دانلود میشه ولی از الان میدونم که کارتون درسته .
I'm a fan of Dance 7eleven
از Snapshot معلومه که از BackStage هم استفاده کردید که .
ممنون
این کلیپ هم زدم دانلود شه سرعت کمه حالا فردا دانلود میشه ولی از الان میدونم که کارتون درسته .
I'm a fan of Dance 7eleven
از Snapshot معلومه که از BackStage هم استفاده کردید که .

ممنون

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahan
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 1 هفته قبل #27439
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک 7eleven MJ Dance Group
تولد مایکل نزدیک هست و من میخوام از پروژه ای بگم که توسط گروه 7eleven به این مناسبت کلید خورد و قرار بود در زادروز مایکل منتشر بشه.
پروژه ای که ناتموم موند . . .
این پروژه، ساخت ویدیو کلیپ دنس هست که قرار بود بصورت کاملا متفاوت، دارای سناریو و داستان بطور کاملا حرفه ای ضبط شده و از شبکات ماهواره ای پخش بشه تا بتونه اولین ویدئو کلیپ یک گروه دنس ایرانی باشه.(البته شاید دوستان دیگری بوده باشن ولی تاجایی که من در جریانم تاحالا نبوده)
چندین نفر روی سناریو این کلیپ کار کردن که از بچه های داخل فروم احسان و وحید بودند که همینجا ازشون تشکر میکنم.
سناریوی نهایی تقریبا آماده شده بود و به جمع بندی نهایی رسیده بودیم و روی جزئیات کار میکردیم.
در مورد دنس های کلیپ باید بگم که علاوه بر اعضای گروه قرار بود از چندین دنسر استفاده بشه که بتونیم بغیر از امجی دنس، سایر دنس هارو(بریک، ام.سی و...) در این کلیپ بنمایش بدیم.
برای آهنگ ها طراحی رقص شده بود بطوری که در آهنگ های ابتدائی علاوه بر رقص اصلی مایکل(رقص انحصاری آهنگ) از رقص های بریک و ام.سی در کنار رقص مایکل استفاده میشد و برای آهنگ پایانی هم کلا رقص جدید و متفاوتی طراحی شده بود.
به هرحال این پروژه با تمام زحمت هایی که براش کشیده شد به علت هزینه بالا(باتوجه به ایده آلی که درنظر گرفته شده بود) با کمبود بودجه و امکانات مواجه شد و درنهایت با وجود تلاش های زیاد برای کنسل نشدنش، متوقف شد.
در اینجا آهنگ میکس شده این کلیپ رو میذارم تا گوش بدین. البته میخواستم روز تولد مایکل بذارم ولی متاسفانه من اون در روز مسافرت هستم و برای همین الان میذارم.
7eleven Tribute to MJ
از دوستان میخوام هرگونه انتقادی از این میکس داشتن و یا ضعفی دیدن بگن تا برطرف بشه تا اگه روزی قرار شد این کلیپ ضبط بشه، بتونه به بهترین شکل این اتفاق بیوفته.
در پایان از وحید تشکر ویژه ای میکنم که طول این مدت کمک شایانی به این پروژه کرد و تا لحظه آخر هم ناامید نبود.
سپاس
پروژه ای که ناتموم موند . . .
این پروژه، ساخت ویدیو کلیپ دنس هست که قرار بود بصورت کاملا متفاوت، دارای سناریو و داستان بطور کاملا حرفه ای ضبط شده و از شبکات ماهواره ای پخش بشه تا بتونه اولین ویدئو کلیپ یک گروه دنس ایرانی باشه.(البته شاید دوستان دیگری بوده باشن ولی تاجایی که من در جریانم تاحالا نبوده)
چندین نفر روی سناریو این کلیپ کار کردن که از بچه های داخل فروم احسان و وحید بودند که همینجا ازشون تشکر میکنم.
سناریوی نهایی تقریبا آماده شده بود و به جمع بندی نهایی رسیده بودیم و روی جزئیات کار میکردیم.
در مورد دنس های کلیپ باید بگم که علاوه بر اعضای گروه قرار بود از چندین دنسر استفاده بشه که بتونیم بغیر از امجی دنس، سایر دنس هارو(بریک، ام.سی و...) در این کلیپ بنمایش بدیم.
برای آهنگ ها طراحی رقص شده بود بطوری که در آهنگ های ابتدائی علاوه بر رقص اصلی مایکل(رقص انحصاری آهنگ) از رقص های بریک و ام.سی در کنار رقص مایکل استفاده میشد و برای آهنگ پایانی هم کلا رقص جدید و متفاوتی طراحی شده بود.
به هرحال این پروژه با تمام زحمت هایی که براش کشیده شد به علت هزینه بالا(باتوجه به ایده آلی که درنظر گرفته شده بود) با کمبود بودجه و امکانات مواجه شد و درنهایت با وجود تلاش های زیاد برای کنسل نشدنش، متوقف شد.
در اینجا آهنگ میکس شده این کلیپ رو میذارم تا گوش بدین. البته میخواستم روز تولد مایکل بذارم ولی متاسفانه من اون در روز مسافرت هستم و برای همین الان میذارم.

7eleven Tribute to MJ
از دوستان میخوام هرگونه انتقادی از این میکس داشتن و یا ضعفی دیدن بگن تا برطرف بشه تا اگه روزی قرار شد این کلیپ ضبط بشه، بتونه به بهترین شکل این اتفاق بیوفته.
در پایان از وحید تشکر ویژه ای میکنم که طول این مدت کمک شایانی به این پروژه کرد و تا لحظه آخر هم ناامید نبود.
سپاس
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever, FeanoR, NicoleL2, kingmichael, شاپرک, Michaellover
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 1 هفته قبل #27442
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک 7eleven MJ Dance Group
این آهنگ بود یا فیلم ترسناک 
داشتم با هدفون گوش میدادم یه دفه جیغ کشید لال شدم
)
این چرا آهنگ تند و یواش مخلوط بود ؟ چطوری میخواستید با این برقصید ؟

داشتم با هدفون گوش میدادم یه دفه جیغ کشید لال شدم

این چرا آهنگ تند و یواش مخلوط بود ؟ چطوری میخواستید با این برقصید ؟

13 سال 1 هفته قبل #27443
توسط melisa
پاسخ داده شده توسط melisa در تاپیک 7eleven MJ Dance Group
اه ه ه ه پسر چقدر باحاله
میتونن انداماشون مثل مایکل کنن البته سخته این میثم بود تو برنامه دنس محمد خردادیان هرکی میبینه میگه شکله مایکله فقط به این خاطر که لپاش مثل مایکل تو بود ..البته جدی نگیرین حرف منو ها....
ولی خوب بود ایشالاه بهتر هم میشه

13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27450
توسط FeanoR
این آهنگ برای گوش دادن و به صورت صوتی، میکس نشده، یعنی بر اساس داستان موزیک ویدئو میکس شدش و برای موزیک ویدئو هست... برای همین بر این اساس گوش کنین...
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک 7eleven MJ Dance Group
kingmichael نوشته: این آهنگ بود یا فیلم ترسناک
این آهنگ برای گوش دادن و به صورت صوتی، میکس نشده، یعنی بر اساس داستان موزیک ویدئو میکس شدش و برای موزیک ویدئو هست... برای همین بر این اساس گوش کنین...
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by FeanoR.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 1 هفته قبل #27451
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک 7eleven MJ Dance Group
خیلی زیبا و متفاوت بود... ایکاش موزیک ویدیو هم ساخته میشد... اما ممنون برای زحمتایی که کشیدین

مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 0.631 ثانیه