کممممممممممک!plz (پوستر مایکل)
13 سال 1 هفته قبل #27521
توسط Elnaz
تشکرت رو پاک کردم. تاپیک هم منتقل کردم. عنوان هم ویرایش کردم! خیلی کار بود خداییش
)
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک کممممممممممک!plz
e r o s نوشته: فکر کردم الان کمه کمش داره یه ایست قلبی رخ میده با اون فریادهات عزیزم حداقل مراعات حال مریضارو میکردی!!
سرعت افتضاح اینجا باعث شد درست همزمان با کلیک من روی صفحه، ناگهان صفحه بپره پایین و یه تشکر نثار شما کنه! البته کاملا حق شماس با اون تاپیک پر سروصدایی که راه انداختین!
اگه بزرگ میخوای سرچ کن فقط.
تشکرت رو پاک کردم. تاپیک هم منتقل کردم. عنوان هم ویرایش کردم! خیلی کار بود خداییش

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 1 هفته قبل #27527
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک کممممممممممک!plz
الناز تو بالاخره پیر میشی! از ما گفتن بود! :دی
اطلس واسه دیزاین میتونی استیکر طراحی کنی، مثل همه نچسب به عکسهای آماده؛ گاهی یه طرح ساده و پر مفهوم خیلی زیباتر و بزرگتره.
اگه میخوای خاص باشه یه فکرای خاص بکن.
اطلس واسه دیزاین میتونی استیکر طراحی کنی، مثل همه نچسب به عکسهای آماده؛ گاهی یه طرح ساده و پر مفهوم خیلی زیباتر و بزرگتره.
اگه میخوای خاص باشه یه فکرای خاص بکن.
13 سال 1 هفته قبل #27535
توسط atlas
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک کممممممممممک!plz (پوستر مایکل)
مرسی الناز جون! 
حق با توئه eros البته دیشب به پیشنهادت عمل کردم و یه سرچ اساسی انجام دادم. به قول شما عکس زیاده ولی چیز خاصی نیستن هیچ کدوم.اتاق منم کوچیکه و اگه بخوای یه به یه دیزاین حرفه ای فکر کنی احساس می کنم جای بیشتری نیاز داره چون من عاشق شلوغ پلوغیم و همین الان همه دیوارای اتاقم پر رنگ و نقاشی و عکس و نوشته است و فقط یه دیوار کوچیک خالی مونده بود که اونم حالا تصمیم گرفتم تعداد زیاد عکس کار کنم. انقدر هر موقع هرچی دلم خواسته روی این دیوارهای بیچاره کشیدم که قناص شدن همشون!
فکر اساسی واسه یه همچین دیوارایی سخته.
این پوستر چشمم رو گرفت هرچن متاسفانه و متاسفانه کیفیتش پایینه و کیفیت بالاش رو باید خرید! چون مال سایت Saatchi هست!!
:
خوشگله ! نه؟
در نهایت تعداد عکسام زیاد شد و همون یه دیوار شلوغ پلوغ با روحیه ام سازگارتر میشه و این بی کیفیت هاهم تو سایز های کوچکتر تا حدی جواب میدن!
خوب میشد اگه همه مون یه عکس از غار تنهایی مون میذاشتیم اینجا!
ممنون از همه تون بچه ها

حق با توئه eros البته دیشب به پیشنهادت عمل کردم و یه سرچ اساسی انجام دادم. به قول شما عکس زیاده ولی چیز خاصی نیستن هیچ کدوم.اتاق منم کوچیکه و اگه بخوای یه به یه دیزاین حرفه ای فکر کنی احساس می کنم جای بیشتری نیاز داره چون من عاشق شلوغ پلوغیم و همین الان همه دیوارای اتاقم پر رنگ و نقاشی و عکس و نوشته است و فقط یه دیوار کوچیک خالی مونده بود که اونم حالا تصمیم گرفتم تعداد زیاد عکس کار کنم. انقدر هر موقع هرچی دلم خواسته روی این دیوارهای بیچاره کشیدم که قناص شدن همشون!

این پوستر چشمم رو گرفت هرچن متاسفانه و متاسفانه کیفیتش پایینه و کیفیت بالاش رو باید خرید! چون مال سایت Saatchi هست!!

خوشگله ! نه؟
در نهایت تعداد عکسام زیاد شد و همون یه دیوار شلوغ پلوغ با روحیه ام سازگارتر میشه و این بی کیفیت هاهم تو سایز های کوچکتر تا حدی جواب میدن!
خوب میشد اگه همه مون یه عکس از غار تنهایی مون میذاشتیم اینجا!
ممنون از همه تون بچه ها

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
13 سال 1 هفته قبل #27537
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک کممممممممممک!plz (پوستر مایکل)
po3ter.com
این یک سایت پوستر تو ایران هست که خیلی خوبه.
من خودم چندتا پوستر از آل پاچینو، مارلون براندو، جانی دپ، پدرخوانده و چندتا دیگه ازش خریدم.
پوستراش واقعا خوبن. فقط از مایک نداره
از الویس داره ها ولی مایک نه 
قیمتش هم خیلی زیاد نیست. البته الان با توجه به گرونی ها یکم زیاد کرده.
گفتم شاید به درد بخوره.
این یک سایت پوستر تو ایران هست که خیلی خوبه.
من خودم چندتا پوستر از آل پاچینو، مارلون براندو، جانی دپ، پدرخوانده و چندتا دیگه ازش خریدم.
پوستراش واقعا خوبن. فقط از مایک نداره

قیمتش هم خیلی زیاد نیست. البته الان با توجه به گرونی ها یکم زیاد کرده.
گفتم شاید به درد بخوره.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atlas
کمتر
بیشتر
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27540
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک کممممممممممک!plz (پوستر مایکل)
www.ibelieveinadv.com/wp-content/uploads...el_ibelieveinadv.jpg
فایلی که گذاشتم یه مقدار بالاتره، اما اگر هم خواستی در ابعاد خیلی بزرگتر کار کنی - مثلا نصف دیوار - تو کارهای گرافیکی مثل این دستت بازه. میتونی با روشهایی بزرگترش کنی.
یه روش ساده اینه: عکس رو داخل فتوشاپ باز کن. Ctrl + Alt + I رو همزمان بزن. تو کادری که باز میشه در قسمت Document Size ابعاد رو بر حسب سانتیمتر به هر اندازه که میخوای انتخاب کن - فقط دقت کن که یا باید طولو انتخاب کنی یا عرض. (اون یکیو خودش تعیین میکنه.) رزولوشنو هم که سیصد میذاری.
تا اینجاشو حتما خودت میدونستی گفتم یه درصد ندونی بگم.
بعد از منو بار Filter -> Blur -> Surface Blur رو انتخاب میکنی. سعی کن Radius رو در حدی بذاری که Threshold تصویرو مصنوعی نکنه. دیگه خودت تغییراتو میبینی.
یادت نره نوشتههارو پاک کنی.
همونطور که گفتم اگه با طرحهای گرافیکی سر و کار داشته باشیم محدودیت زیادی از این نظر نداریم.
فایلی که گذاشتم یه مقدار بالاتره، اما اگر هم خواستی در ابعاد خیلی بزرگتر کار کنی - مثلا نصف دیوار - تو کارهای گرافیکی مثل این دستت بازه. میتونی با روشهایی بزرگترش کنی.
یه روش ساده اینه: عکس رو داخل فتوشاپ باز کن. Ctrl + Alt + I رو همزمان بزن. تو کادری که باز میشه در قسمت Document Size ابعاد رو بر حسب سانتیمتر به هر اندازه که میخوای انتخاب کن - فقط دقت کن که یا باید طولو انتخاب کنی یا عرض. (اون یکیو خودش تعیین میکنه.) رزولوشنو هم که سیصد میذاری.
تا اینجاشو حتما خودت میدونستی گفتم یه درصد ندونی بگم.
بعد از منو بار Filter -> Blur -> Surface Blur رو انتخاب میکنی. سعی کن Radius رو در حدی بذاری که Threshold تصویرو مصنوعی نکنه. دیگه خودت تغییراتو میبینی.
یادت نره نوشتههارو پاک کنی.
همونطور که گفتم اگه با طرحهای گرافیکی سر و کار داشته باشیم محدودیت زیادی از این نظر نداریم.
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by e r o s.
کمتر
بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27541
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک کممممممممممک!plz (پوستر مایکل)
پلات با کاغذ لستر حدودا متری 13 تومن درمیاد که پوستر یک متری با این کاغذ زیر 30 تومن پیدا نمیشه!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atlas
زمان ایجاد صفحه: 0.446 ثانیه