Skip to main content

كوري تيلور و slipknot - stone sour

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3111 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: كوري تيلور و slipknot - stone sour
شایان من همه فول آرشیو slipknot دارم و خیلی هم خوشم میاد ازشون:)

ولی بهترین گیتار باسیست جهان کلیف برتون هست:)

و slipknot در گروههای سبک متال 69 هست:) از بین 100 بهترین گروهای جهان:)

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 13 سال 1 هفته قبل #3114 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: كوري تيلور و slipknot - stone sour
نفر بعدي فردي است كه اگر او را نابغه نناميم در حقش ظلم كرده ايم... :D

جوي جورديسون درامر گروه slipknot و گيتاريست گروه murderdolls!!!!(چه ربطي داشت!!!) البته خيلي از نوازنده هاي حرفه اي سازهاي مختلفي را كامل واردن..

Joey Jordison
متولد:26 آپريا 1975
مليت:آمريكايي
سابقه فعاليت: Slipknot, Murderdolls, Rob Zombie, The Rejects, Metallica, Roadrunner United, Korn, Puscifer, Ministry, Otep, Biohazard, Satyricon
سبك ها: Heavy metal, alternative metal, nu metal, horror punk, industrial metal
القاب:نامبر 1 - Superball
آلات موسيقي:درام- پركاشن - گيتار- باس-خواننده-پيانو-ويالون-sampler-theremin
مدل درام:Joey Jordison Export 7-Piece Double Bass Drum Set

جوي از بچگي علاقه بسياري به بسكتبال داشت و از همان دوران بچگي به موسيقي علاقمند شد.والدين او در مورد كودكي او ميگفتند:جوي هميشه پاي راديو در حال موسيقي گوش دادن بود و بعد از آن هميشه پاي تلويزيون موسيقي را دنبال مي كرد.وقتي 8 سالش بود وادينش براي او يك درام كيت خريدند و اين آغازي بر راه او بود.او اولين تجربه گروه موسيقي را در دوران راهنمايي تجربه كرد.او از مدرسه لذت نميبرد و بيشتر تمركزش را بر روي موسيقي متمركز كرده بود.او در سن 15 سالگي اولين تجربه جدي گروه موسيقي را تجربه كرد و در يك گروه Trash metal فعاليت كرد.جالب اينه او در آنجا جيم روت را براي اولين بار ملاقات كرد.پس از ترك مدرسه در يك مغازه فروش وسايل موسيقي مشغول به كار شد و يك شيفت در گاراژ كار ميكرد.پس از آن در پي درخواست يك نوازنده در يك گروه جورديسون با پائول گري آشنا شد و آن ها آن گروه را به شوخي Anal Blast ناميدند.پائول گري همچنين با گروه ديگري هم همكاري داشت.پس از آن در سال 1995 كه گروه slipknot تشكيل شد او به آن گروه پيوست.در زمينه فعاليت او در گروه murderdolls بايد گفت او در سال 2001 پس ازا جرا در ozzefest 2001 با Tripp Eisen از گروه Static-X آشنا شد كه قصد كار كردن بر روي يك پروژه جانبي را داشت بدين ترتيب گروه murderdolls شكل گرفت.آن ها اولين آلبومشان را در سال 2002 عرضه كردند و دومين آلبومشان را در سال 2010.جوي در آن گروه به عنوان گيتار ليد همكاري دارد.او همچنين مكاري با مارلين منسون در ويديو tainted love داشت و در آن ويديو حضور داشت و بعد از آن منسون اعلام كرد با جورديسون براي كار بر روي آلبوم The Golden Age of Grotesque وارد همكاري شده است.

يكي از نكات فوق العاده جالب در مورد جوي اين است كه در سال 2004 در يكي از تورهاي گروه متاليكا درامر متاليكا لارس اولريتچ به علت مريضي در بيمارستان بستري شد و جوي جورديسون در يك كنسرت به جاي لارس به زدن درام پرداخت!!!! :)) :o

همچنين جورديسون در سال 2007 هنگامي كه درامر گروه كرن David Silveria از گروه جدا شد به عنوان درامر به گروه ملحق شد و در ضبط آلبوم untitelde با گروه كرن همكاري كرد.

در زمينه درام بايد او را يك نابغه دانست.او فوق العتده فرض و سريع است و ميتواند دو درام را با هن بزند.واقعا من از نواختنش متحير شدم.همچنيني در برخي از كنسرت هاي slipknot درام با وسيله اي سر و ته ميشود در هوا اما همچنان جوي درام ميزند.او را بايد يك نابغه تكرار نشدني دانست. m/

تصاويري از جوي...

جوي در گروه slipknot

جوي در گروه slipknot

جوي در گروه slipknot

تصويري از گروه murderdolls

جوي در گروه murderdolls

در ادامه به بررسي بقيه اعضاي اين گروه مي پردازم!!! m/

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by شايان.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3116 توسط شايان

FeanoR نوشته: شایان من همه فول آرشیو slipknot دارم و خیلی هم خوشم میاد ازشون:)

ولی بهترین گیتار باسیست جهان کلیف برتون هست:)

و slipknot در گروههای سبک متال 69 هست:) از بین 100 بهترین گروهای جهان:)

خوشحالم شما هم كارهاي اين گروه رو دنبال ميكنيد دوست عزيز...وحيد جان من گفتم پائول در سال هاي 2009 و 2010 بهترين بيسيت جهان شده و جز بهترين گيتار بيس هاي تاريخ راك و متال هست اما بهترين نيست....كليف كه فوق العاده است و براي خورش يك پا گرداننده آهنگ خدا رحمتش كند كليف رو :(

دليلي كه اين گروه را معرفي كردم اين بود كه اين گروه يكي از گروه هاي محبوب و پر استقبال در ايران هستش و سبك خاصي داره اون هم به خاطر سه تا ساز كوبه اي و اجراها و وضعيت ظاهري جالبي كه دارن و گرنه گروه هاي فوق العاده بزرگي وجود داره كه هنوز slipknot و امثال اون راه دارن تا به اونجا برسن m/

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3117 توسط FeanoR
این اتفاقی که توی متالیکا افتاده و لارس مریض شده و جوی آوردن بجاش ,خنده مگه داره:) :D

ولی لارس نابغه ی تکرار نشدنی در درامز هست:) این اتفاق مثل زمانی میمونه که جیمز دستش آتیش گرفت

و یکی دیگه رو آوردن بجاش تا گیتار بزنه

و توی اون درامز که جوی میزد واقعآ به لارس نمیرسید و خود لارس خلاق و فوق العاده ریتم آهنگ دنبال میکنه ولی جوی مثل یک درامر معمولی میموند:D

ولی بازم نسبت به بقیه بهتر جوی ولی به لارس نمیرسه:)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3118 توسط شايان
راستي كدوم آهنگ slipknot رو بيشتر از بقيه خوشت مياد؟؟؟

من آهنگ Before I Forget رو خيلي دوست دارم بعدش Dualiy بعد هم Dead memories و Psychosocial m/

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3119 توسط FeanoR
درسته ولی متالیکا توی ایران خیلی معروف تر:)

ولی آره اگه slipknot بهتر بشناسونیم خیلی بهتر و از اون فکر های غلطی که در مورد این بند میکنن

جلو گیری میشه

پس ادامه بده شایان جان(اینم انرژی مثبت):))

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 2.290 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا