اخبار دنیای موزیک و هنر
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #23525
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
من برای چیزایی که گفتم منبع هم گذاشته بودم
البته قبول دارم که منبع دوم نامعقول بود ولی ویکی پدیا و سایت نماد هارو به شخصه من بهشون اعتماد دارم
در مورد اون نماد سومی فک کنم اشتباه کرده بود
بقیه هم نظرات خودم بود و منبع خاصی نداشت !
شایان جان اگه فکر میکنی اشکالی نداره خودت یک تاپیک برای منسون بزن
البته قبول دارم که منبع دوم نامعقول بود ولی ویکی پدیا و سایت نماد هارو به شخصه من بهشون اعتماد دارم
در مورد اون نماد سومی فک کنم اشتباه کرده بود
بقیه هم نظرات خودم بود و منبع خاصی نداشت !
شایان جان اگه فکر میکنی اشکالی نداره خودت یک تاپیک برای منسون بزن
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #23546
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
چنین تاپیکی هست توی فروم.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #23552
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
درود
راستش من که هرچی گشتم چنین تاپیکی رو پیدا نکردم
ضمنا خود منسون در اهنگ disposable teen میگه که به خدا اعتقاد داره:
I never really hated the one true God
But the God of the people I hated
به نظر من به حرف های این سایت های ایرانی که میگن فلان خواننده شیطان پرسته اعتماد نکنید
از نظر بعضی از همین سایت ها حتی ماها که طرفدار مایکل جکسون هستیم هم شیطان پرستیم
من که خودم از منسون و اهنگاش خوشم میاد و آهنگ Tainted love رو خیلی دوس دارم
سپاس
راستش من که هرچی گشتم چنین تاپیکی رو پیدا نکردم
ضمنا خود منسون در اهنگ disposable teen میگه که به خدا اعتقاد داره:
I never really hated the one true God
But the God of the people I hated
به نظر من به حرف های این سایت های ایرانی که میگن فلان خواننده شیطان پرسته اعتماد نکنید
از نظر بعضی از همین سایت ها حتی ماها که طرفدار مایکل جکسون هستیم هم شیطان پرستیم
من که خودم از منسون و اهنگاش خوشم میاد و آهنگ Tainted love رو خیلی دوس دارم
سپاس
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by کوچکترین طرفدار.
13 سال 9 ماه قبل #23573
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
ممنون عرفان جان بابت مطالبی که گذاشتی و با حرفت درباره سایت های ایرانی موافقم تو خیلی از این سایت ها من بارها خوندم که مایکل شیطان رو ملاقات کرده از این سایت ها چه انتظاری میره!!!!!...اما از همه خواهشمندم که از ادامه دادن بحث در باره ماریلین منسون در این تاپیک خودداری کنید!!!
قبلا چنین تاپیکی بوده که پاک شده به خاطر اینکه به همه چیز پرداخته شد جز مطالب درست!!!هنوز فروم آمادگی برگزاری چنین بحث هایی رو نداره..ارسال هایی که از این به بعد مربوط به ماریلین منسون باشه پاک میشه با احترام به تمام دوستان....
قبلا چنین تاپیکی بوده که پاک شده به خاطر اینکه به همه چیز پرداخته شد جز مطالب درست!!!هنوز فروم آمادگی برگزاری چنین بحث هایی رو نداره..ارسال هایی که از این به بعد مربوط به ماریلین منسون باشه پاک میشه با احترام به تمام دوستان....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, شاپرک
- Michaellover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 9 ماه قبل #23575
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
هیچ جنایتی در مرگ ویتنی هوستون دخیل نبود
بنا به گفته پلیس بورلی هیلز بررسی، پرونده مرگ ویتنی هوستون به پایان رسیده است ونتایج این بررسی نشان داد که هیچ جنایتی رخ نداده است.
ستوان مارک رزن روز چهار شنبه گفت که پلیس بعد از بررسی و مطالعه دقیق نتایج کالبد شکافی و آزمایشات سم شناسی این خوانند برنده جایزه گرمی به این نتیجه رسیده است که ویتنی هوستون در اثر خفه شدن در وان حمام از دنیا رفته است و هیچ جنایتی در مرگ او دخیل نبوده است.بنا به گزارش مقامات پزشکی قانونی مصرف کوکائین و ناراحتی قلبی نیز در مرگ این خواننده ۴۸ ساله موثر بودند.
هوستون در تاریخ ۱۱ فوریه یعنی یک روز قبل از مراسم اهدای جوایز گرمی ، در وان حمام اتاق خود در هتل بورلی هیلز از دنیا رفت . این خواننده و بازیگر قبل از مرگش قصد داشت دوباره به صحنه موسیقی و سینما بازگردد و در فیلم" درخشش" که اواخر سال جاری اکران خواهد شد ، یک نقش به عهده گرفته بود.
پلیس چند بار تاکید کرد که هیچ نشانه و اثری از وقوع جرم و جنایت در هنگام مرگ ویتنی هوستون ، یافت نشده است.
رزن به طرفداران و خانواده هوستون تسلیت گفت.
بنا به گفته پلیس بورلی هیلز بررسی، پرونده مرگ ویتنی هوستون به پایان رسیده است ونتایج این بررسی نشان داد که هیچ جنایتی رخ نداده است.
ستوان مارک رزن روز چهار شنبه گفت که پلیس بعد از بررسی و مطالعه دقیق نتایج کالبد شکافی و آزمایشات سم شناسی این خوانند برنده جایزه گرمی به این نتیجه رسیده است که ویتنی هوستون در اثر خفه شدن در وان حمام از دنیا رفته است و هیچ جنایتی در مرگ او دخیل نبوده است.بنا به گزارش مقامات پزشکی قانونی مصرف کوکائین و ناراحتی قلبی نیز در مرگ این خواننده ۴۸ ساله موثر بودند.
هوستون در تاریخ ۱۱ فوریه یعنی یک روز قبل از مراسم اهدای جوایز گرمی ، در وان حمام اتاق خود در هتل بورلی هیلز از دنیا رفت . این خواننده و بازیگر قبل از مرگش قصد داشت دوباره به صحنه موسیقی و سینما بازگردد و در فیلم" درخشش" که اواخر سال جاری اکران خواهد شد ، یک نقش به عهده گرفته بود.
پلیس چند بار تاکید کرد که هیچ نشانه و اثری از وقوع جرم و جنایت در هنگام مرگ ویتنی هوستون ، یافت نشده است.
رزن به طرفداران و خانواده هوستون تسلیت گفت.
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 8 ماه قبل #23649
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: اخبار دنیای موزیک و هنر
به این قضیه خیلی شک دارم. یعنی دقیقا روزی که ویتنی توی گرمی احرا داشت؟! یه ماجرایی پشت مرگش هست
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 3.793 ثانیه