جاستین بیبر
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
« ما سریعاً متوجهٔ رابطهٔ عاشقانهٔ بین خودمان شدیم، و شروع به بوسیدن هم کردیم. کمی بعد جاستین پیشنهاد کرد که به یک مکان خلوت برویم تا تنها باشیم ... من قبول کردم. و او به من گفت که میخواهد با من کمی عشقبازی کند و گفت که این «اولین بارش» است. »
این دختر از جاستین تقاضا کرده است تا هزینهٔ نگهداری و آسایش بچهاش را بپردازد. همچنین جلسهٔ شنودی برای رسیدگی به این شکایت در دادگاه در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۱ (۲۴ آذر ۱۳۹۰) برگزار خواهد شد.[۱۶] جاستین قاطعانه این شایعه را رد کرد و در پاسخ گفت که هرگز این دختر را ندیده است.[۱۷]
« من به شایعات اهمیت نمیدم ... من بر واقعیت متمرکز میشوم ... مرا براساس موسیقیام قضاوت کنید.[۱۸] »
اما وکلای ماریا یتر میگویند که «شواهد معتبری» دارند تا ثابت کنند جاستین پدر آن بچه است.[۱۹] جاستین بیبر نیز اعلام کرد که آزمایش دیانای (DNA) میدهد تا «ثابت کند که پدر بچهای نیست».[۲
گوشه از ویکی پدیا فارسی البته من خودم طرفدارشم و مطمن هستم این شایعه ای بیش نیست ولی در هر صورت دیگه

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
احساس میکنم این خبر مال شیش ماه پیش بوده و تموم شده رفته پی کارشدر ماه نوامبر ۲۰۱۱ دختری ۲۰ ساله با نام ماریا یتر (Mariah Yeater) اعلام کرد که جاستین پدر بچهٔ ۳ ماههاش است. او گفت که در کنسرت ماه اکتبر شهر لسآنجلس که در سالن استیپلز سنتر برگزار شد، محافظ شخصی جاستین او را به پشت صحنه دعوت کرد.
« ما سریعاً متوجهٔ رابطهٔ عاشقانهٔ بین خودمان شدیم، و شروع به بوسیدن هم کردیم. کمی بعد جاستین پیشنهاد کرد که به یک مکان خلوت برویم تا تنها باشیم ... من قبول کردم. و او به من گفت که میخواهد با من کمی عشقبازی کند و گفت که این «اولین بارش» است. »
این دختر از جاستین تقاضا کرده است تا هزینهٔ نگهداری و آسایش بچهاش را بپردازد. همچنین جلسهٔ شنودی برای رسیدگی به این شکایت در دادگاه در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۱ (۲۴ آذر ۱۳۹۰) برگزار خواهد شد.[۱۶] جاستین قاطعانه این شایعه را رد کرد و در پاسخ گفت که هرگز این دختر را ندیده است.[۱۷]
« من به شایعات اهمیت نمیدم ... من بر واقعیت متمرکز میشوم ... مرا براساس موسیقیام قضاوت کنید.[۱۸] »
اما وکلای ماریا یتر میگویند که «شواهد معتبری» دارند تا ثابت کنند جاستین پدر آن بچه است.[۱۹] جاستین بیبر نیز اعلام کرد که آزمایش دیانای (DNA) میدهد تا «ثابت کند که پدر بچهای نیست».[۲
گوشه از ویکی پدیا فارسی البته من خودم طرفدارشم و مطمن هستم این شایعه ای بیش نیست ولی در هر صورت دیگه
ضمنا من هر چیزی که گفتم،از اخبار گوگل بوده.
خیلی ممنونم آخه گوگل هم شد منبع اخبار

نمایش فیلم سه بعدی کاپیتان ایاو با نقشآفرینی مایکل در دیزنیلند لس آنجلس
جاستین بیبر (Justin Bieber) که ۲ ماه با ۱۸ سالگی فاصله دارد میگوید پس از رسیدن به سن قانونی آهنگهایی با مضمون بیبندوباری، مواد مخدر و روابط جنسی نمیخواند بلکه تصمیم گرفته است که مانند بتاش، ترانههای پاک بخواند.
بیبر نمیخواهد در آهنگهایش ناسزا بگوید یا الکل را تبلیغ کند. او میگوید ویژگیهای انسانی پرهیزکارانه را از سلطان پاپ فرا میگیرد و میخواهد همانند او مورد توجه جوانان و نیز میانسالان قرار بگیرد.
"من هرگز نمیخواهم چیزی شوم که مردم میخواهند. اینکه در پارتیهای شبانه شرکت کنم و گرفتار الکل شوم. من هرگز نمیخواهم طوری رفتار کنم که احترام بچهها و والدینشان را از دست بدهم. من میخواهم توانایی انجام کاری که مایکل جکسون کرد را داشته باشم. او همواره ترانههای پرهیزکارانه میخواند. و همیشه بچهها، مادربزرگها و پدربزرگهایشان او را دوست میداشتند. من نمیخواهم در مورد رابطههای جنسی و مواد مخدر بخوانم و ناسزا بگویم. میخواهم در مورد عشق بخوانم و شاید وقتی بزرگتر شدم بیشتر عاشق شوم. اما میخواهم مورد احترام همه باشم."
منبع: eMJey.com / contactmusic
"اسطورهها تا ابد زندهاند"
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
از طرفی جاستین آشر رو استاد خودش میدونه که مایکل اسطوره آشر بوده پس بعید نیست جاستین هم به طرف مایکل بره
"اسطورهها تا ابد زندهاند"
راستی این جاستین عجب نامردیه چرا شعار منو دزدیده

علم و دانش همان قدرت است ...
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
ولی فک نکنم سو استفاده باشه
چون مایکل واقعا خیلی برتر از سایر هنرمندا بوده و غیر طبیعی نیست
که بقیه بخوان ازش پیروی کنی
خود مایکل هم تحت تاثیر خواننده های بزرگ دوران خودش بوده
ولی به نظر من جاستین کار خوبی می کنه (البته اگه باطنش هم با ظاهرش یکی باشه )
چون اینجوری داره به دنیا میگه مایکل یه آدم بزرگ بوده
و من هم می خوام راهشو دنبال کنم
(هرچند که من خودم شک دارم)