- تشکرهای دریافت شده: 1424
اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
کمتر
بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #2706
توسط شايان
اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم ایجاد شد توسط شايان
از تيم مديريت سايت ممنونم كه بالاخره اين بخش رو راه اندازي كرد بخشي كه باعث ميشه ما قدرت موسيقي مايكل و تفاوت بيشتر اونو با هنرمندان ديگه احساس كنيم...
شايد در فروم هاي قبلي در زمينه موسيقي خيلي ها اطلاعات بالايي نداشتند البته بعضي از بچه ها هميشه خوب بودند حتي در فروم قبل مثل طهمورث كه يادمه درام ميزد و خيلي از بچه هاي Tarkeh
اما الان با گذشت زمان و بزرگتر شدن خيلي از ما ها و پيدا و دنبال كردن مسيرهاي مورد علاقه در زندگيمون به خصوص موسيقي باعث شد سواد و انگيزه بيشتري براي نگاهي جديدتر و موشكافانه تر به مهم ترين بعد فني مايكل جكسون شد..اونم موسيقي مايكله...(با اشاره و تاييد حرف نسيم در تاپيك موسيقي مايكلي)
از حميد و الناز ممنونم كه اين بخش رو راه اندازي كردن...اما بهتره اول اينجا در مورد اينكه چطور اين بخشو بگردونيم و درونش ايجاد موضوع كنيم نظر بديم بعد به همون روال ادامه بديم بي نظمي و هر جور تمايل داشتن در ايجاد موضوع ها علاقه رو از بين ميبره براي پيگيري هر موضوعي...
هر كدوم از ما نظرشو بده بعدش تصميم كلي بگيريم...
به نظر من آهنگ به آهنگ كارها رو بررسي كنيم نه كه يك تاپيك باز كنيم براي مثلا آلبوم بد چون باعث ميشه بهم ريختگي ميشه....همه ميدونيم هر آهنگ براي مايكل به اندازه يك آلبوم ارزش داشت(فكر كنم حرف حميد بود)
پس ما هم به هر آهنگ ارزش فوق العاده بديم البته اين نظر منه...
براي هر آهنگ يك تاپيك كه دورنش به بررسي متن شعر ساختار موسيقي و صداي مايكل و هر چيزي كه به اون آهنگ مربوط ميشه بپردازيم...
البته موسيقي مايكلي فقط آهنگ ها نيست اما اون ها هم ميتونن تو تاپك هاي جداگانه مورد بررسي قرار بگيرن....
خوشحال ميشم بچه ها نظراتون رو بگين
شايد در فروم هاي قبلي در زمينه موسيقي خيلي ها اطلاعات بالايي نداشتند البته بعضي از بچه ها هميشه خوب بودند حتي در فروم قبل مثل طهمورث كه يادمه درام ميزد و خيلي از بچه هاي Tarkeh
اما الان با گذشت زمان و بزرگتر شدن خيلي از ما ها و پيدا و دنبال كردن مسيرهاي مورد علاقه در زندگيمون به خصوص موسيقي باعث شد سواد و انگيزه بيشتري براي نگاهي جديدتر و موشكافانه تر به مهم ترين بعد فني مايكل جكسون شد..اونم موسيقي مايكله...(با اشاره و تاييد حرف نسيم در تاپيك موسيقي مايكلي)
از حميد و الناز ممنونم كه اين بخش رو راه اندازي كردن...اما بهتره اول اينجا در مورد اينكه چطور اين بخشو بگردونيم و درونش ايجاد موضوع كنيم نظر بديم بعد به همون روال ادامه بديم بي نظمي و هر جور تمايل داشتن در ايجاد موضوع ها علاقه رو از بين ميبره براي پيگيري هر موضوعي...
هر كدوم از ما نظرشو بده بعدش تصميم كلي بگيريم...
به نظر من آهنگ به آهنگ كارها رو بررسي كنيم نه كه يك تاپيك باز كنيم براي مثلا آلبوم بد چون باعث ميشه بهم ريختگي ميشه....همه ميدونيم هر آهنگ براي مايكل به اندازه يك آلبوم ارزش داشت(فكر كنم حرف حميد بود)
پس ما هم به هر آهنگ ارزش فوق العاده بديم البته اين نظر منه...
براي هر آهنگ يك تاپيك كه دورنش به بررسي متن شعر ساختار موسيقي و صداي مايكل و هر چيزي كه به اون آهنگ مربوط ميشه بپردازيم...
البته موسيقي مايكلي فقط آهنگ ها نيست اما اون ها هم ميتونن تو تاپك هاي جداگانه مورد بررسي قرار بگيرن....
خوشحال ميشم بچه ها نظراتون رو بگين

Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 هفته قبل #2711
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
خیلی خوب شد که این بخش راه اندازی کردین
بهتر اینکه هدف ساخت مایکل از اون موسیقی مورد بحث هم بگیم و نظر بدیم و به این نتیجه هم برسیم

بهتر اینکه هدف ساخت مایکل از اون موسیقی مورد بحث هم بگیم و نظر بدیم و به این نتیجه هم برسیم

14 سال 1 هفته قبل #2718
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
ما اینجا به رضا هم نیاز داریم . اون می تونه شروع کننده بحث هر آهنگ باشه . اطلاعات کلی رو در مورد آهنگ بنویسه و بحث شروع بشه .
یعنی یک الی دو نفر آهنگ ها رو شروع کنن . نه اینکه روزی 10 تا آهنگ از طرف 10 نفر اینجا تاپیک زده بشه .
اولش من فکر می کردم داخل این بخش ، بخش های کوچکتری مثل اسامی آلبوم های مایکل هم باشه مثلا بخش "تریلر" که همه آهنگ های این آلبوم و اون دوره اونجا بحث بشه ، اما به این نتیجه رسیدم که زوده برای همچین کاری و شاید هیچوقت هم نیاز نشه این کار .
اگر بتونیم آهنگ های آلبوم ها رو حداقل به ترتیب جلو بریم شاید بهتر باشه اما یکم مدیریت این داستان سخته .
بحث های متفرقه در مورد موسیقی مایکل هم می تونه همینجا در تاپیک های جدا انجام بشه .
یعنی یک الی دو نفر آهنگ ها رو شروع کنن . نه اینکه روزی 10 تا آهنگ از طرف 10 نفر اینجا تاپیک زده بشه .
اولش من فکر می کردم داخل این بخش ، بخش های کوچکتری مثل اسامی آلبوم های مایکل هم باشه مثلا بخش "تریلر" که همه آهنگ های این آلبوم و اون دوره اونجا بحث بشه ، اما به این نتیجه رسیدم که زوده برای همچین کاری و شاید هیچوقت هم نیاز نشه این کار .
اگر بتونیم آهنگ های آلبوم ها رو حداقل به ترتیب جلو بریم شاید بهتر باشه اما یکم مدیریت این داستان سخته .
بحث های متفرقه در مورد موسیقی مایکل هم می تونه همینجا در تاپیک های جدا انجام بشه .
14 سال 1 هفته قبل #2721
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
فقط باید سعی کنیم وسط بحث یه اهنگ وارد بحث اهنگ دیگه ای نشیم که باعث بهم خوردن نظم بشه.
مثلا من بیام بگم من عاشق who is it هستم و مسیر بحث یهو از off the wall منحرف بشه.

مثلا من بیام بگم من عاشق who is it هستم و مسیر بحث یهو از off the wall منحرف بشه.

14 سال 1 هفته قبل #2723
توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
موافقم واینکه تبدیل به چت روم نشهEhs@n نوشته: فقط باید سعی کنیم وسط بحث یه اهنگ وارد بحث اهنگ دیگه ای نشیم که باعث بهم خوردن نظم بشه.

14 سال 1 هفته قبل #2740
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: اول بحث كنيم بعد تصميم بگيريم و انجام بديم
بنظرم از آلبوم Off the wall شروع کنیم ! نکنه جا بندازیمش ! 
خیلی خوبه اگر وقتی بحث درباره یک آهنگ تموم شد یک نتیجه گیری کلی ازش به دست بیاد ! شاید به درد MJPedia و WikiPedia بخوره ... !!!
البته مشخصم کنیم که اول درباره ملودی آهنگ بحث میشه ، ترانه اش ، صدای مایک و...

خیلی خوبه اگر وقتی بحث درباره یک آهنگ تموم شد یک نتیجه گیری کلی ازش به دست بیاد ! شاید به درد MJPedia و WikiPedia بخوره ... !!!
البته مشخصم کنیم که اول درباره ملودی آهنگ بحث میشه ، ترانه اش ، صدای مایک و...
My life is dedicated to LOVING HIM
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.686 ثانیه