- تشکرهای دریافت شده: 1424
ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #443
توسط شايان
بايد مديران اين اجازه رو بدن تا آهنگ ها در اينجا بشه قرار داد اما بهت راهنمايي ميكنم اسم اين آهنگ هايي كه وحيد گفت رو تو گوگل سرچ كن من خودم از اونجا پيدا كرده بودم قبل از عرضه آلبوم مايكل...البته شايد راحت پيدا نشه اما بايد حوصله داشته باشي...all i need خيلي عاليه
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Re: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
mjforever نوشته: دوستان لطفا اسم اهنگ رو که میگید لینکش رو هم زودتر قرار بدید دارم از کنجکاوی میمیرم!!!:blink:
بايد مديران اين اجازه رو بدن تا آهنگ ها در اينجا بشه قرار داد اما بهت راهنمايي ميكنم اسم اين آهنگ هايي كه وحيد گفت رو تو گوگل سرچ كن من خودم از اونجا پيدا كرده بودم قبل از عرضه آلبوم مايكل...البته شايد راحت پيدا نشه اما بايد حوصله داشته باشي...all i need خيلي عاليه

Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #446
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
اخه اگه اورجینالشم باشه ما که دستمون نمیرسه بخریم! من خودم از خدامه ارشیو اورجینال مایکلی داشته باشم اما اینجا ایرانه:-s بخوامم گیر نمیاد تنها راهمون همین دانلود و اینترنته
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Farnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 1 ماه قبل #452
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
فرناز عزیز اینجا موضوع ترانههای لو رفته هست که فید دادنش به میراث مایکل لطمه میزنه.
اما برای موارد اوریجینال تنها را دانلود هست. حتی خوانندههای بیرون خودمون هم اجازه دانلود رو دادند. برای مثال داریوش گفته مبلغ آلبوم رو به خیریه بدید و بسیاری دیگه گفتند راضی به دانلود هواداران داخل ایران هستند.
دانلود آلبومهای مایکل برای ما مشکلی نداره و فکر نمیکنم مدیران با قراردادن لینک دانلود در فروم مشکل داشته باشند! فروم یک مکان آزاد هست. در سایت بله اما اینجا نه. خواهش میکنم هرچه سریعتر توضیحی در این مورد بدید.
اما برای موارد اوریجینال تنها را دانلود هست. حتی خوانندههای بیرون خودمون هم اجازه دانلود رو دادند. برای مثال داریوش گفته مبلغ آلبوم رو به خیریه بدید و بسیاری دیگه گفتند راضی به دانلود هواداران داخل ایران هستند.
دانلود آلبومهای مایکل برای ما مشکلی نداره و فکر نمیکنم مدیران با قراردادن لینک دانلود در فروم مشکل داشته باشند! فروم یک مکان آزاد هست. در سایت بله اما اینجا نه. خواهش میکنم هرچه سریعتر توضیحی در این مورد بدید.
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #454
توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
امیدوارم مدیرا اجازه اینکارو بدن چون من هرچی تو گوگل گشتم پیداشون نکردم
پیر شدمو اعصاب گشتنو ندارم :lol:

Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by niloofar.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 هفته قبل #1282
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
دوستان خواهش میکنم آهنگ Al Capone رو آپ کنید.
14 سال 2 هفته قبل #1291
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون
دوستان قرار دادن لینک دانلود آهنگ ها در این فروم در تضاد با قوانین اینجاست و لینک ها توسط مدیران پاک می شن .
اگر تمایل به این کار دارید می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید .
اینجا یک فروم آزاده تا وقتی از قوانین عرفی و بین المللی تخطی نشه .
اگر تمایل به این کار دارید می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید .
اینجا یک فروم آزاده تا وقتی از قوانین عرفی و بین المللی تخطی نشه .
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 1.905 ثانیه