Skip to main content

ليستي از آهنگ هاي منتشر نشده مايكل جكسون

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #443 توسط شايان

mjforever نوشته: دوستان لطفا اسم اهنگ رو که میگید لینکش رو هم زودتر قرار بدید دارم از کنجکاوی میمیرم!!!:blink:

بايد مديران اين اجازه رو بدن تا آهنگ ها در اينجا بشه قرار داد اما بهت راهنمايي ميكنم اسم اين آهنگ هايي كه وحيد گفت رو تو گوگل سرچ كن من خودم از اونجا پيدا كرده بودم قبل از عرضه آلبوم مايكل...البته شايد راحت پيدا نشه اما بايد حوصله داشته باشي...all i need خيلي عاليه:(

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by شايان.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #446 توسط Farnaz
اخه اگه اورجینالشم باشه ما که دستمون نمیرسه بخریم! من خودم از خدامه ارشیو اورجینال مایکلی داشته باشم اما اینجا ایرانه:-s بخوامم گیر نمیاد تنها راهمون همین دانلود و اینترنته

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Farnaz.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #452 توسط e r o s
فرناز عزیز اینجا موضوع ترانه‌های لو رفته هست که فید دادنش به میراث مایکل لطمه می‌زنه.
اما برای موارد اوریجینال تنها را دانلود هست. حتی خواننده‌های بیرون خودمون هم اجازه دانلود رو دادند. برای مثال داریوش گفته مبلغ آلبوم رو به خیریه بدید و بسیاری دیگه گفتند راضی به دانلود هواداران داخل ایران هستند.
دانلود آلبوم‌های مایکل برای ما مشکلی نداره و فکر نمی‌کنم مدیران با قراردادن لینک دانلود در فروم مشکل داشته باشند! فروم یک مکان آزاد هست. در سایت بله اما اینجا نه. خواهش می‌کنم هرچه سریع‌تر توضیحی در این مورد بدید.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #454 توسط niloofar
امیدوارم مدیرا اجازه اینکارو بدن چون من هرچی تو گوگل گشتم پیداشون نکردم :( پیر شدمو اعصاب گشتنو ندارم :lol:
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by niloofar.

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1282 توسط e r o s
دوستان خواهش میکنم آهنگ Al Capone رو آپ کنید.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1291 توسط Hamid
دوستان قرار دادن لینک دانلود آهنگ ها در این فروم در تضاد با قوانین اینجاست و لینک ها توسط مدیران پاک می شن .
اگر تمایل به این کار دارید می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید .
اینجا یک فروم آزاده تا وقتی از قوانین عرفی و بین المللی تخطی نشه .

Keep The Faith

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 1.905 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا