- تشکرهای دریافت شده: 3
همه چیز از موسیقی مایکل (بحث آزاد)
مطمئنا کسی که آهنگو مینویسه ریتمشو هم خودش میسازه بعدشم ما داریم در مورد اسطوره صنعت موسیقی صحبت میکنیم کسی در همه موردا خلاق بوده .
EROS_LoveCrys عزیز (اسمتو هم نمیدونم )مطمئنی که ملودی ابتدای Little Susie از خود مایکل نیست ؟ اگه همچین چیزی بود حتما گفته میشد

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

InvincibleMJ نوشته: مایکل آدم خلاق و نوآوری بود.تو بعضی آهنگاش سبک ها رو با هم میکس میکرد و یک آهنگ زیبا رو درست میکرد.مثل Yngwie Malmsteen که کلاسیک رو با راک میکس میکنه.
یک کنسرت هم ازش دیدم که Beat It رو خیلی قشنگ زد.
جدا؟؟؟Malmsteen آهنگ beat it رو تو كنسرتش زده؟؟؟متاليكا رو داشتم كه نو يكي از اجراهاش beat it رو زده بود اما Malmsteen رو نميدونستم....
حميد خيلي ممنونم از اين تاپيكي كه زدي من منتظر اين تاپيك بودم اما دوست داشتم يكي از بچه هاي بزرگتر و قديمي تر اونو ايجاد كنن اينجا خيلي ميشه بحث كرد و نكات جالبي در مورد موسيقي مايكل گفت...
من با eros_lovecrys (شرمنده اسمتو نميدونم رفيق) موافقم اينجا نت ها رو به هم ميرسونيم....يك سري از نت ها با من اما همه فعال باشيم و در موردش بحث كنيم ولي واقعا راست ميگي erosحتي استاد گيتار باس من هم براي شاگردهاش براي تمرين هاي سطح بالاشون آهنگ smooth criminal رو ميده بزنن حتي يكبار خودش تو آموزشگاه زد من نبودم دوتم كه اونجا بود اومد برام تعريف كرد....افرادي كه موسيقي رو به خوبي ميشناسند و در زمينه موسيقي سواد بالايي دارتد همه مايكل رو قبول دارن

EROS_LoveCrys نوشته: حمید میدونی ملودی ابتدای Little Susie اثر کدوم هنرمنده؟ فقط همون قسمت اول که میشه با چهار نت ساده هم نواختش.
یه استاد که به جرأت میتونم بگم در ایران انگشت شماره، ترانه رو با تمام آکوردهای غلیظ با پیانو نواختو گفت ابتداش مال مایکل نیست! من به شدت جا خوردم اما دیگه فرصت نشد اسم اون آهنگ و سازنده اثر رو بپرسم.
من ميدونستم تكه اول آهنگ will you be there از سمفوني 9 بتوبن هستش اما little suisie رو نميدونستم...مطمئني؟؟؟نيلوفر راست ميگه اگر بود گفته ميشد.شايد اون كسي كه اين موضوع رو گفته نميدونسته اون كار ماله مايكل بوده و فرد ديگري ازش برداشت كرده...البته گفتم شايد...
hbmj2 نوشته: بچه ها اینجا می تونیم در مورد موسیقی مایکل صحبت کنیم . چیزی که به طرز عجیبی فن ها کمتر بهش اشاره می کنن .
بدون شک مایکل جکسون به شدت به شدت ابداع کننده و خلاق و نابغه در این مورد بود . بیشتر از هر جنبه ای دیگه موسیقی مایکل مطرح بود .
از نظر من ویژگی بارز موسیقی مایکل استفاده فوق العاده مدرن از ابزار پیشرفته و ساده بودن ملودی های اون بود.
و بدون شک تابغه ای در ساختن ریتم .
کاری که ویل آی ام سر لوحه کارهاش قرار داده .
ويل آي ام نابغه آهنگسازي مردي كه دكتراي موسيقي رو داره و يك تحصيل كرده موسيقي هستش واقعا تاثير كار با مايكل رو در تك تك كارهاش ميشد احساس كرد....
راستش يك موضوعي كه براي من جلب توجه كرد اين بود كه ويل آي ام در مراسم american music award 09 و گزمي 2010 وقتي روي صحنه اومده در پايان حرفاش گفت future....البته شايد اين برداشت من اشتباه باشه اما future نام يكي از كارهاي مايكل با ويل آي ام هستش...البته شايد منظورش آينده بود فقط ساده آينده اما در كل پس از همكاريش با مايكل واقعا تاثيرپذيري زيادي در زمينه موسيقي و سبك آهنگسازي و حتي ظاهر در اون ديدم....من خودم به شخصه ويل آي ام تنها رپري هستش كه ازش خوشم مياد و كارهاشو چه به تنهايي و يا چه در black eyed peas دنبال ميكنم..
- تشکرهای دریافت شده: 306
shayan69 نوشته:
InvincibleMJ نوشته: مایکل آدم خلاق و نوآوری بود.تو بعضی آهنگاش سبک ها رو با هم میکس میکرد و یک آهنگ زیبا رو درست میکرد.مثل Yngwie Malmsteen که کلاسیک رو با راک میکس میکنه.
یک کنسرت هم ازش دیدم که Beat It رو خیلی قشنگ زد.
جدا؟؟؟Malmsteen آهنگ beat it رو تو كنسرتش زده؟؟؟متاليكا رو داشتم كه نو يكي از اجراهاش beat it رو زده بود اما Malmsteen رو نميدونستم....
حميد خيلي ممنونم از اين تاپيكي كه زدي من منتظر اين تاپيك بودم اما دوست داشتم يكي از بچه هاي بزرگتر و قديمي تر اونو ايجاد كنن اينجا خيلي ميشه بحث كرد و نكات جالبي در مورد موسيقي مايكل گفت...
من با eros_lovecrys (شرمنده اسمتو نميدونم رفيق) موافقم اينجا نت ها رو به هم ميرسونيم....يك سري از نت ها با من اما همه فعال باشيم و در موردش بحث كنيم ولي واقعا راست ميگي erosحتي استاد گيتار باس من هم براي شاگردهاش براي تمرين هاي سطح بالاشون آهنگ smooth criminal رو ميده بزنن حتي يكبار خودش تو آموزشگاه زد من نبودم دوتم كه اونجا بود اومد برام تعريف كرد....افرادي كه موسيقي رو به خوبي ميشناسند و در زمينه موسيقي سواد بالايي دارتد همه مايكل رو قبول دارن....
![]()
![]()
آره زده ، از اسلش هم باحال تر زده.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه