The Hobbit : An Unexpected Journey
mahanVII.XI نوشته: جکسون احتمالا با استفاده از سایر کتاب ها و نوشته های تالکین داستان های بین داستان هابیت و زمان رخداد سه گانه ارباب حلقه هارو هم به تصویر میکشه که در این صورت احتمال حضور فردو و سایرین هست(البته این دوستان در کتاب هم حضور دارن و تک و توک اسمشون به گوش میخوره ولی حضورشون کمرنگه....در فیلم هم اینطور پیش بینی میشه)
احتمال بالا بسیار قویه چون اعلام شده که کیت بلانشت در نقش "گالادریل"، اورلاندو بلوم در نقش "لگولاس" و کریستوف لی در نقش "سارومان" بازی میکنند و در فیلم(احتمالا همانند کتاب کمرنگ هستند) حضور دارن....
منم همین فکر رو میکنم. احتمالا همینطوری باید باشه.
ولی پس ویگو مورتنسن تو این قسمت نیست اصلا؟! وقتی فرودو و لگولاس هستن چرا آراگورن نیست!؟ (راستی ویگو 2 سال پیش تهران بوده)
راستی میگی جکسون یاد مایکل میافتم همهاش!

bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
اینم لینک Teaser فیلم برای کسانی که ندیدن.... حتما ببینین!!!(منبع عصر دانلود)
trainbit.com/files/4239334884/the_hobbit...%28dlera%29.mp4.html
Elnaz نوشته:
ولی پس ویگو مورتنسن تو این قسمت نیست اصلا؟! وقتی فرودو و لگولاس هستن چرا آراگورن نیست!؟ (راستی ویگو 2 سال پیش تهران بوده)
)
متاسفانه ویگو تو فیلم نیست! شخصیت آراگورن تو هابیت نقشی نداره . . .
خود ویگو هم طی مصاحبه ای در جواب اینکه برای بازی در هابیت پیشنهادی دریافت کرده یا نه گفته: "من هم تو تیم دل تورو بودم هم جکسون ولی هیچوقت پیشنهادی مطرح نشده برای هر دو قسمت فعلا هم تصمیمی ندارم بازی کنم من نقشی در این دو قسمت ندارم و از طرفی با وجود علاقه ای که به فیلم و شخص پیتر جکسون دارم نمیتونم تیم را همراهی کنم در نقش دیگری چون بشدت گرفتار هستم و توانایی قبول نقش سنگین را ندارم"
واقعا حیف شد که نیست و شاهد هنر فوق العادش نیستیم . . .
آره تو تهران بود....یه دوست ایرانی داشته(اشتباه نکنم یه دختره ای بود از طرفداراش) که بیماری خاصی داشت(فکر کنم سرطان بود) و بستری شده بود.....ویگو اومد ملاقاتش.....

راستی شایان بابت تیزر ممنون . . . . ندیده بودمش!!!

bemikelike.wordpress.com