- تشکرهای دریافت شده: 679
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 9 ماه قبل #13819
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
کاری نداره که فرزام می ری روی پیچ اونجا که زده ویدو می زنی بعدم از هاردت ادرس میدی اگه رو هاردت داری اگه هم جایی اپلود شده کافیه لینکو کپی کنی
منم باهات موافقم ماهان خب شروع کنین! اولین قدم برو و لینکتو همون جا بذار تا همه ببینن نظر بدن گوش بدن
بچه ها فقط حرف نباشه ها! در حد عمل برسونین اینجا یه چیزی می گین اونطرفم اقدام کنید به دوستاتتون معرفی کنید پست بدین در حال حاضر کسایی که پیجو لایکیدن به 100 هم نمی رسه
منم باهات موافقم ماهان خب شروع کنین! اولین قدم برو و لینکتو همون جا بذار تا همه ببینن نظر بدن گوش بدن
بچه ها فقط حرف نباشه ها! در حد عمل برسونین اینجا یه چیزی می گین اونطرفم اقدام کنید به دوستاتتون معرفی کنید پست بدین در حال حاضر کسایی که پیجو لایکیدن به 100 هم نمی رسه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #13821
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
میرسه کم کم
الان هم خوبه کم کم زیادتر میشیم
الان هم خوبه کم کم زیادتر میشیم
13 سال 9 ماه قبل #13829
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
ممنون ماهان جان از نظر خوبت ! خیلی خوبه ولی باید متن انگلیسی و فارسی هر دو رو بذاری و سعی کنیم با سند باشه ! فکر میکنم پیشنهاد خوبیه که تکه های ویدئوها رو بذایم و میشه متنشو زیرش نوشت بجای اینکه روی فیلم چون دیدن متن باعث کنجکاو شدن میشه اما اینکه چه ویدئویی بنظرم باید از همه ویدئوها استفاده کرد ! ماکه نمیخواهیم قسمتی از مایکل رو به دیگران نشون بدیم یا فریبشون بدیم ! اگر کسی مایکل رو دوست داره باید همینجوری که هست بپذیرش !
حمید جان ممنون بخاطر جمله ئ زیبات ! بلاخره یک نفر فهمید منظور منو ! جمله ات دقیقا همون مفهومیه که منم میخواستم بنویسم . اگر اجازه بدی یکم روش کار کنم .
حمید جان ممنون بخاطر جمله ئ زیبات ! بلاخره یک نفر فهمید منظور منو ! جمله ات دقیقا همون مفهومیه که منم میخواستم بنویسم . اگر اجازه بدی یکم روش کار کنم .

13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14135
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
چی شد بالاخره؟ روی چیش می خوای کار کنی نسیم جان؟
کلا با پست یاسمن موافقترم دیگه حمید خیلی مفید مختصرش کرد
به هر حال می تونیم جمله هاشونو بگنجونیم توی یه متن
کسی پیشنهاد دیگه ای نداری؟

کلا با پست یاسمن موافقترم دیگه حمید خیلی مفید مختصرش کرد

کسی پیشنهاد دیگه ای نداری؟
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Farnaz.
13 سال 9 ماه قبل #14138
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
ببخشید فرناز جون.یکم سرم شلوغ بود ! خیلی زود میذارمش !

13 سال 9 ماه قبل #14140
توسط Nasim
We all are here to return bright days
It's up to us and we're still alive
If we find that place in our heart
and that is L.O.V.E
'Cause We Are The World...
من فعلا همین به ذهنم رسید . اگر وقت داشته باشم شاید بهتر بتونم فکر کنم !
It's up to us and we're still alive
If we find that place in our heart
and that is L.O.V.E
'Cause We Are The World...
من فعلا همین به ذهنم رسید . اگر وقت داشته باشم شاید بهتر بتونم فکر کنم !
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 0.339 ثانیه