Skip to main content

Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11184 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
چی شد پس مگه قرار نبود تبلیغ کنین پیج رو ؟ تو فیسبوک یه قسمت ساجست هست که صفحه رو به دیگران پیشنهاد میدین . اینکارو برای همه لیست دوستاتون انجام بدین . البته اگه موفقیت این پیج براتون مهمه ... !

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11187 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
من لینکشو شیر کردم این جایی که می گی کجاست؟! واضحتر بگو می دونم بقیه هم شاید مثه من بلد نباشن:D

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11191 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون

farnaz mj نوشته: من لینکشو شیر کردم این جایی که می گی کجاست؟! واضحتر بگو می دونم بقیه هم شاید مثه من بلد نباشن:D

این امکان رو فقط مدیرای پیج دارن .

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11234 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
اگه واقعن اینطوریه حمید جان دست به کار شو!
این چندروزه من به ادد لیستم دونه دونه پی ام می دادم لینکو فکر کنم موفق هم بودم! شما هم همین کارو کنید بچه ها برید لینکو رو صفحتون شیر کنید به دوستاتون معرفی کنین :clp:

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11259 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
با گذشت این همه روز از ایجاد این تاپیک ! حتی یک نفر هم تو وال اونجا از شما ها هیچی ننوشته و هیچ مطلبی نذاشته !
امین فکر کنم باید وقتت رو جای دیگه صرف کنی !
( از اشتباه چندین ساله ی من درس بگیر ! )

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11269 توسط AM!N

hbmj2 نوشته: با گذشت این همه روز از ایجاد این تاپیک ! حتی یک نفر هم تو وال اونجا از شما ها هیچی ننوشته و هیچ مطلبی نذاشته !
امین فکر کنم باید وقتت رو جای دیگه صرف کنی !
( از اشتباه چندین ساله ی من درس بگیر ! )

ببخشیدا ولی مطلب رو باید به عنوان و با اسم پیج گذاشت . پیج هست تابلو اعلانات که نیست ! این شکلی میخواین فیسبوک رو قبضه کنین ؟
حمید جان در نظر داشته باش ایجاد پیج تو فیسبوک 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ... !

مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 0.332 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا