- تشکرهای دریافت شده: 874
سري A
13 سال 3 ماه قبل #24042
توسط Ehsan
تیم فوتبال یوونتوس با پیروزی دو بر صفر در برابر کالیاری ، برای بیست و هشتمین بار قهرمان سری آ شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم ، آث میلان نیز با نتیجه چهار بر دو از اینتر شکست خورد تا زمینه را برای قهرمانی یوونتوس فراهم سازد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آنتونیو کونته با قدردانی از تیم و هواداران به خاطر قهرمانی یوونتوس در رقابتهای سری A ایتالیا اظهار داشت: سال فوقالعادهای را پشت سر گذاشتیم. از بازیکنان و هواداران تشکر میکنم که همیشه به ما باور داشتند.
وی ادامه داد: در رقابت برای قهرمانی تیم قدرتمندی را پشت سر گذاشتیم و زمانی به قدرت تیم خود پیبردم که میلان با یک امتیاز اختلاف در تعقیب ما بود.
کونته گفت: امروز پیروز شدیم و با کسب قهرمانی به موفقیتی تاریخی دست یافتیم. میخواهیم بدون شکست قهرمانی را جشن بگیریم.
وی ادامه داد: این چندمین اسکودتو است؟ برای من در کسوت یک سرمربی اولین است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم ، آث میلان نیز با نتیجه چهار بر دو از اینتر شکست خورد تا زمینه را برای قهرمانی یوونتوس فراهم سازد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آنتونیو کونته با قدردانی از تیم و هواداران به خاطر قهرمانی یوونتوس در رقابتهای سری A ایتالیا اظهار داشت: سال فوقالعادهای را پشت سر گذاشتیم. از بازیکنان و هواداران تشکر میکنم که همیشه به ما باور داشتند.
وی ادامه داد: در رقابت برای قهرمانی تیم قدرتمندی را پشت سر گذاشتیم و زمانی به قدرت تیم خود پیبردم که میلان با یک امتیاز اختلاف در تعقیب ما بود.
کونته گفت: امروز پیروز شدیم و با کسب قهرمانی به موفقیتی تاریخی دست یافتیم. میخواهیم بدون شکست قهرمانی را جشن بگیریم.
وی ادامه داد: این چندمین اسکودتو است؟ برای من در کسوت یک سرمربی اولین است.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 ماه قبل #24051
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: سري A
تبریک میگم این قهرمانی رو به تیم یوونتوس که هرگز خوشم نمیمد از سبک بازیشون اما واقعا آفرین که بعد از سقوط خودشون رو پیدا کردند...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
زمان ایجاد صفحه: 1.688 ثانیه