- تشکرهای دریافت شده: 249
جام باشگاه های اروپا
13 سال 4 ماه قبل #23595
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
فقط بارسلونا قهرمان نشه هر کی شد شد!!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 4 ماه قبل #23596
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
ببین کی اومده !
راه گم کردی ؟
)
راه گم کردی ؟

13 سال 4 ماه قبل #23597
توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
جای من نیستی ببینی چه میکشم!
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 4 ماه قبل #23601
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
از موضوع منحرف نشید 
دیشب رئال ترکوندا

دیشب رئال ترکوندا
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #23682
توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
شرم بر این فوتبال . . .
خسته از بی عدالتی . . . خسته از ضدفوتبال . . . یک تیم توی BOX و بازی فرسایشی . . .
لعنتی . . . 11 نفره دفاع کردنت دیگه چرا؟! . . . باید برخیزم . . .
باید برخیزم که این سیستم لعنتی, فوتبال را خواهد بلعید . . . لعنتی
حتی یک نگاه هم نمیشه از میون این همه دفاع به دروازه کرد و تو میگی در اشتباهم . . .
ثابت کن حق با توست . . . ولی تو مرد نیستی و من در جستوجوی نشونه ای از فوتبال در تو 90دقیقه میدوم . . .
باید دفاع و دروازه رو قوی کنم . . . دست از نبرد نمیکشم . . .
اینهمه تراکم و 11 نفر تو باکس تو را به فریاد وا نمیدارد؟؟؟!!
ترس و وحشت از شکست, فوتبال را قربانی دسیسه ها میکند . . .
اونها مینگرند که تو با هر سیستم و روشی کنار میای و مغلوب نمیشی . . .
پس رحـــــم کنـــــــیــــــــد . . . به حال خودتان چون فصل بعد با تاب و توان بیشتری وارد میدان میشویم!!!
امشب شبی بود که فوتبال روی دیگه خودشو نشون داد . . . رویی که نشون میده همیشه فوتبال زیبا نیست . . . امشب شبی بود که نه تنها هواداران بارسا بلکه تمام کسانی که فوتبال را به خاطر فوتبال میخوان به چشم دیدن و فهمیدن که انصاف رخی از خودش نشون نداد . . .
نیشخند نمیزنم به فن در سار که گفته بود:"به خاطر ورزش, به خاطر فوتبال, امیدوارم بارسا در نوکمپ بتواند چلسی را شکست دهد" . . . چون شکست داد . . . بارسا نباخت . . . مساوی هم نکرد . . . بارسا فوتبال را برد نه بازی رو . . . اصلا بازی ای در کار نبود که بخواد برد و باختی مطرح باشه . . . بازی ای که حریفت بازی رو بلد نیست اصلا بازی نیست . . . حالا اسم این بازی مثل امشب میتونه فوتبال باشه . . . چقدر مرد هست اون پیرمردی که سال پیش پس از باخت مقابل بارسا در فینال گفت:"افتخار میکنیم که فوتبال بازی کردیم و باختیم..." چقدر قشنگ اشاره میکنه به هیدینگ ها و مورینیو هایی که برای رسیدن به هدفشون همه چیز رو زیر سوال میبرن . . . حاضرن واسه تشویق هواداران و نشستن دست همراه با لبخند مدیر باشگاه به روی شونه هاشون تعاریف رو عوض کنن . . . یکی نیس بگه !?What about Fair Play
اینکه بگیم خسته بودیم, کمتر استراحت داشتیم, مصدوم زیاد داشتیم همش توجیه . . . چون با زیر 21 سالمون هم میتونیم هر حریفی رو ببریم به شرط اینکه حریفمون با ما فوتبال بازی کنه!!!
به اشک های مسی افتخار میکنم . . .
به بـغـض پویول افتخار میکنم . . .
به سر در گریبان رفته اینیستا افتخار میکنم . . .
به نگاه خیس ژاوی افتخار میکنم . . .
به سکوت گواردیولا افتخار میکنم . . .
همونطور که به پیروزمرد روز 13 جون 2005 افتخار میکنم . . .
به این به ظاهر باخت افتخار میکنم چون ارزشش از هزار برد چلسی وار و مورینیو وار بیشتر بود . . .
خسته از بی عدالتی . . . خسته از ضدفوتبال . . . یک تیم توی BOX و بازی فرسایشی . . .
لعنتی . . . 11 نفره دفاع کردنت دیگه چرا؟! . . . باید برخیزم . . .
باید برخیزم که این سیستم لعنتی, فوتبال را خواهد بلعید . . . لعنتی
حتی یک نگاه هم نمیشه از میون این همه دفاع به دروازه کرد و تو میگی در اشتباهم . . .
ثابت کن حق با توست . . . ولی تو مرد نیستی و من در جستوجوی نشونه ای از فوتبال در تو 90دقیقه میدوم . . .
باید دفاع و دروازه رو قوی کنم . . . دست از نبرد نمیکشم . . .
اینهمه تراکم و 11 نفر تو باکس تو را به فریاد وا نمیدارد؟؟؟!!
ترس و وحشت از شکست, فوتبال را قربانی دسیسه ها میکند . . .
اونها مینگرند که تو با هر سیستم و روشی کنار میای و مغلوب نمیشی . . .
پس رحـــــم کنـــــــیــــــــد . . . به حال خودتان چون فصل بعد با تاب و توان بیشتری وارد میدان میشویم!!!
امشب شبی بود که فوتبال روی دیگه خودشو نشون داد . . . رویی که نشون میده همیشه فوتبال زیبا نیست . . . امشب شبی بود که نه تنها هواداران بارسا بلکه تمام کسانی که فوتبال را به خاطر فوتبال میخوان به چشم دیدن و فهمیدن که انصاف رخی از خودش نشون نداد . . .
نیشخند نمیزنم به فن در سار که گفته بود:"به خاطر ورزش, به خاطر فوتبال, امیدوارم بارسا در نوکمپ بتواند چلسی را شکست دهد" . . . چون شکست داد . . . بارسا نباخت . . . مساوی هم نکرد . . . بارسا فوتبال را برد نه بازی رو . . . اصلا بازی ای در کار نبود که بخواد برد و باختی مطرح باشه . . . بازی ای که حریفت بازی رو بلد نیست اصلا بازی نیست . . . حالا اسم این بازی مثل امشب میتونه فوتبال باشه . . . چقدر مرد هست اون پیرمردی که سال پیش پس از باخت مقابل بارسا در فینال گفت:"افتخار میکنیم که فوتبال بازی کردیم و باختیم..." چقدر قشنگ اشاره میکنه به هیدینگ ها و مورینیو هایی که برای رسیدن به هدفشون همه چیز رو زیر سوال میبرن . . . حاضرن واسه تشویق هواداران و نشستن دست همراه با لبخند مدیر باشگاه به روی شونه هاشون تعاریف رو عوض کنن . . . یکی نیس بگه !?What about Fair Play
اینکه بگیم خسته بودیم, کمتر استراحت داشتیم, مصدوم زیاد داشتیم همش توجیه . . . چون با زیر 21 سالمون هم میتونیم هر حریفی رو ببریم به شرط اینکه حریفمون با ما فوتبال بازی کنه!!!
به اشک های مسی افتخار میکنم . . .
به بـغـض پویول افتخار میکنم . . .
به سر در گریبان رفته اینیستا افتخار میکنم . . .
به نگاه خیس ژاوی افتخار میکنم . . .
به سکوت گواردیولا افتخار میکنم . . .
همونطور که به پیروزمرد روز 13 جون 2005 افتخار میکنم . . .
به این به ظاهر باخت افتخار میکنم چون ارزشش از هزار برد چلسی وار و مورینیو وار بیشتر بود . . .
Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by mahan.
13 سال 3 ماه قبل #23683
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: جام باشگاه های اروپا
این چلسی واقعا مضخرف ترین بازی ممکن رو کرد هر 10 دقیقه یه توپ میخورد به پای بازیکناش اونهم سریع دور میشد
خیلی بازی ناعادلانه ای بود مضخرف تر از چلسی به عمرم ندیدم
خیلی بازی ناعادلانه ای بود مضخرف تر از چلسی به عمرم ندیدم

www.FullMJJ.IR [/size]
زمان ایجاد صفحه: 1.306 ثانیه