- تشکرهای دریافت شده: 249
اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
13 سال 6 ماه قبل #21068
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ: جدیدترین اخبار فوتبال ایجاد شد توسط blackfire
مرگ هوادار پرسپپولیس
جوان 23 ساله اهوازی ، یک پرسپولیسی متعصب بود که بعد از گل سوم پرسپولیس دچار حمله ی قلبی شد . بلافاصله به بیمارستان رفت ولی دو روز بعد درگذشت
رویانیان در این باره گفت: (دیشب در 90)
تیمی را از تهران به اهواز فرستادیم که به خانواده این بازیکن سر بزند و قرار است اولین کانون هواداران پرسپولیس در اهواز به نام ایشان ثبت شود. البته خواهش من از هواداران استقلال و پرسپولیس این است که تحت تاثیر جو بازی قرار نگیرند و خودشان را کنترل کنند.
جوان 23 ساله اهوازی ، یک پرسپولیسی متعصب بود که بعد از گل سوم پرسپولیس دچار حمله ی قلبی شد . بلافاصله به بیمارستان رفت ولی دو روز بعد درگذشت
رویانیان در این باره گفت: (دیشب در 90)
تیمی را از تهران به اهواز فرستادیم که به خانواده این بازیکن سر بزند و قرار است اولین کانون هواداران پرسپولیس در اهواز به نام ایشان ثبت شود. البته خواهش من از هواداران استقلال و پرسپولیس این است که تحت تاثیر جو بازی قرار نگیرند و خودشان را کنترل کنند.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 6 ماه قبل #21211
توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: جدیدترین اخبار فوتبال
رویانیان استعفا داد!!!
محمد رویانیان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقهای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران ماندهام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.
وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.
رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کردهام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمیخواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول میدهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.
محمد رویانیان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقهای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران ماندهام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.
وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.
رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کردهام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمیخواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول میدهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.
13 سال 6 ماه قبل #21310
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
عدنان حمد سرمربى تيم ملى فوتبال اردن مى گويد ايران از بهترين بازيكنان آسيا تشكيل شده و رويارويى با اين تيم براى هر تيمى در قاره دشوار است. وى درباره همگروهى احتمالى تيمش با تيم ايران در رقابت هاى نهايى انتخابى جام جهانى ۲ هفته پس از ديدار دوستانه فرداى دو تيم اظهار كرد: ايران تيم بسيار خوبى است. اين تيم از جمعى از بهترين بازيكنان فوتبال آسيا تشكيل شده و رويارويى با اين تيم نمى تواند براى هيچ تيمى در آسيا آسان باشد. ايران تيم قابل احترامى است و من چه زمانى كه در عراق بودم و چه الان كه در اردن فعاليت مى كنم به تيم ايران احترام گذاشته و مى گذارم. وى افزود: با اين حال در مرحله نهايى رقابت هاى انتخابى جام جهانى حريف آسانى وجود ندارد. هر تيمى كه تا اين مرحله بالا آمده حتما شايستگى اش را داشته و نمى تواند حريفى دست و پا بسته باشد. بنابراين خيلى فرق نمى كند كه ما مثلا با ايران هم گروه شويم يا كره جنوبى. اختلاف تيمها در مرحله بعدى زياد نيست و تيمها قدرت تقريبا يكسانى دارند. حمد درباره صعود مقتدرانه اردن به مرحله انتخابى جام جهانى برزيل گفت: ما تيم جوانى ساخته ايم كه مى تواند با هر تيمى در آسيا رقابت كند. فكر مى كنم در مرحله بعدى هر تيمى شانس داشته باشد و ما هم اردن هستيم و شانس بسيار خوبى براى صعود به رقابت هاى برزيل داريم ولى اين را هم مى دانيم كه كارمان به هيچ وجه آسان نيست و بايد بهترين عملكردمان را ارائه دهيم. سرمربى عراقى تيم ملى اردن درباره برنامه هايش براى اين تيم در راه رسيدن به جام جهانى گفت: ما بايد با شيوه هاى مختلفى آماده اين رقابت ها شويم. نحوه آماده سازى تيم ها نقطه كليدى در موفقيت يا ناكامى شان در چنين مسابقاتى است. اين را مى دانيم و بر اساس همين مساله برنامه ريزى كرده ايم. ما اگر مى خواهيم بر مشكلات غلبه كنيم و يكى از تيم هاى آسيايى در جام جهانى باشيم بايد تنها كار كنيم.
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 6 ماه قبل #21330
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
من خیلی پی گیر نیستم ولی میگن رویانیان دوباره کاندید چیچی شده
پستی رو هم که کاندید شده نمیدونم ولی میدونم مربوط به فوتیباله
پستی رو هم که کاندید شده نمیدونم ولی میدونم مربوط به فوتیباله

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
13 سال 6 ماه قبل #21348
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
فوتبال ایران/تیم ملی فوتبال کشورمان در یک بازی دوستان مقابل اردن متوقف شد.
به گزارش اوج نیوز،در این بازی که پنجشنبه شب در ورزشگاه الوصل دبی برگزار شد،دو تیم به تساوی 2 بر 2 دست یافتند.
علی کریمی 68 و محمد قاضی 90 گل های ایران را در این بازی زدند.
به گزارش اوج نیوز،در این بازی که پنجشنبه شب در ورزشگاه الوصل دبی برگزار شد،دو تیم به تساوی 2 بر 2 دست یافتند.
علی کریمی 68 و محمد قاضی 90 گل های ایران را در این بازی زدند.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 5 ماه قبل #21354
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
با وجود اینکه من زیاد فوتبالی نیستم ولی گل دقیقه 90 خیلی قشنگ بود
فقط 1 دقیقه به آخر وقت اضافه مونده بود
من فقط 20 دقه آخرو دیدم
تو 5 دقیقه آخر ایران 6 تا حمله دااشت
فقط 1 دقیقه به آخر وقت اضافه مونده بود
من فقط 20 دقه آخرو دیدم
تو 5 دقیقه آخر ایران 6 تا حمله دااشت
زمان ایجاد صفحه: 2.793 ثانیه