Skip to main content

اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21068 توسط blackfire
مرگ هوادار پرسپپولیس

جوان 23 ساله اهوازی ، یک پرسپولیسی متعصب بود که بعد از گل سوم پرسپولیس دچار حمله ی قلبی شد . بلافاصله به بیمارستان رفت ولی دو روز بعد درگذشت
رویانیان در این باره گفت: (دیشب در 90)
تیمی را از تهران به اهواز فرستادیم که به خانواده این بازیکن سر بزند و قرار است اولین کانون هواداران پرسپولیس در اهواز به نام ایشان ثبت شود. البته خواهش من از هواداران استقلال و پرسپولیس این است که تحت تاثیر جو بازی قرار نگیرند و خودشان را کنترل کنند.

علم و دانش همان قدرت است ...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21211 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: جدیدترین اخبار فوتبال
رویانیان استعفا داد!!!

محمد رویانیان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران مانده‌ام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.

وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.

رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21310 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
عدنان حمد سرمربى تيم ملى فوتبال اردن مى گويد ايران از بهترين بازيكنان آسيا تشكيل شده و رويارويى با اين تيم براى هر تيمى در قاره دشوار است. وى درباره همگروهى احتمالى تيمش با تيم ايران در رقابت هاى نهايى انتخابى جام جهانى ۲ هفته پس از ديدار دوستانه فرداى دو تيم اظهار كرد: ايران تيم بسيار خوبى است. اين تيم از جمعى از بهترين بازيكنان فوتبال آسيا تشكيل شده و رويارويى با اين تيم نمى تواند براى هيچ تيمى در آسيا آسان باشد. ايران تيم قابل احترامى است و من چه زمانى كه در عراق بودم و چه الان كه در اردن فعاليت مى كنم به تيم ايران احترام گذاشته و مى گذارم. وى افزود: با اين حال در مرحله نهايى رقابت هاى انتخابى جام جهانى حريف آسانى وجود ندارد. هر تيمى كه تا اين مرحله بالا آمده حتما شايستگى اش را داشته و نمى تواند حريفى دست و پا بسته باشد. بنابراين خيلى فرق نمى كند كه ما مثلا با ايران هم گروه شويم يا كره جنوبى. اختلاف تيمها در مرحله بعدى زياد نيست و تيمها قدرت تقريبا يكسانى دارند. حمد درباره صعود مقتدرانه اردن به مرحله انتخابى جام جهانى برزيل گفت: ما تيم جوانى ساخته ايم كه مى تواند با هر تيمى در آسيا رقابت كند. فكر مى كنم در مرحله بعدى هر تيمى شانس داشته باشد و ما هم اردن هستيم و شانس بسيار خوبى براى صعود به رقابت هاى برزيل داريم ولى اين را هم مى دانيم كه كارمان به هيچ وجه آسان نيست و بايد بهترين عملكردمان را ارائه دهيم. سرمربى عراقى تيم ملى اردن درباره برنامه هايش براى اين تيم در راه رسيدن به جام جهانى گفت: ما بايد با شيوه هاى مختلفى آماده اين رقابت ها شويم. نحوه آماده سازى تيم ها نقطه كليدى در موفقيت يا ناكامى شان در چنين مسابقاتى است. اين را مى دانيم و بر اساس همين مساله برنامه ريزى كرده ايم. ما اگر مى خواهيم بر مشكلات غلبه كنيم و يكى از تيم هاى آسيايى در جام جهانى باشيم بايد تنها كار كنيم.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21330 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
من خیلی پی گیر نیستم ولی میگن رویانیان دوباره کاندید چیچی شده

پستی رو هم که کاندید شده نمیدونم ولی میدونم مربوط به فوتیباله ~X(

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21348 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
فوتبال ایران/تیم ملی فوتبال کشورمان در یک بازی دوستان مقابل اردن متوقف شد.

به گزارش اوج نیوز،در این بازی که پنجشنبه شب در ورزشگاه الوصل دبی برگزار شد،دو تیم به تساوی 2 بر 2 دست یافتند.

علی کریمی 68 و محمد قاضی 90 گل های ایران را در این بازی زدند.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #21354 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: اخبار لیگ برتر ایران و تیم ملی.
با وجود اینکه من زیاد فوتبالی نیستم ولی گل دقیقه 90 خیلی قشنگ بود
فقط 1 دقیقه به آخر وقت اضافه مونده بود

من فقط 20 دقه آخرو دیدم
تو 5 دقیقه آخر ایران 6 تا حمله دااشت

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 2.402 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا