- تشکرهای دریافت شده: 408
محمد
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10949
توسط mohammad

گفتم اینو بذارم که منو نکشید .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: محمد
چی کار کنم یه عکس خوب و مهربون داشتم که پیدا نکردم .sinalovermj نوشته: نموردیمو عکس شما هم دیدیم
ولی چرا انقدر خشن >؟؟؟؟؟

گفتم اینو بذارم که منو نکشید .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10950
توسط mohammad
)
اینجا خونه ی یکی از فامیلامونه . با کلی التماس گذاشت اینو دستم بگیرم . کلی دیگه هم داشت . اگه خواستی بگو بذارم .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
نه سر صحنه فیلم نیست .Ehs@n نوشته:
) سر صحنه ی فیلم شمشیر پرنده ازت عکس انداختن محمد؟خیلی با نمک افتادی.

اینجا خونه ی یکی از فامیلامونه . با کلی التماس گذاشت اینو دستم بگیرم . کلی دیگه هم داشت . اگه خواستی بگو بذارم .

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10951
توسط mohammad
تو منو این همه اذیت میکنی . یادت رفته چقدر سر کارم گذاشتی .
چقدر اعصابمو بهم ریختی .
اره شیطون بودم ولی الان کم شده .
اذیت هم کمتر میکنم .
والا تو خیلی خیلی بد تر رو مغز منی .
نذار نقشه هاتو جلو بچه ها رو کنم ها .
که چقدر اذیتم کردی بهم یکمشو بگی .
شوخی کردم اعصاب خودتونو بهم نریز .
)
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
من تو رو اذیت میکنم .FeanoR نوشته: به اخلاقت میخوره عکست یکسره که منو اذیت میکنی همینم توش معلومه که کلا شیطونی و اذیت کننده
بهت میخوره یکسره رو مغز من پیاده روی میکنی

اره شیطون بودم ولی الان کم شده .

والا تو خیلی خیلی بد تر رو مغز منی .

نذار نقشه هاتو جلو بچه ها رو کنم ها .

شوخی کردم اعصاب خودتونو بهم نریز .

www.fullmjj.ir
13 سال 11 ماه قبل #11019
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: محمد
ببخش که با تاخیر جواب دادم محمد جون
عکست خیلی هیجان انگیزه و جالبه
)
خیلی بامزه،مرسی
راستش رانندگی هم زیاد بلد نیستم
میدونی من دوست داشتم خیلی چیزا یاد بگیرم که استعدادشو تعریف از خود نباشه داشتم و دارم اما همیشه درس خوندم مانع خیلی از کارهام شد،در واقع من تو زندگیم هیچ کاری جز این انجام ندادم...
الان یه احساس بدی دارم که انگار هیچ کار خاصی انجام ندادم...
متاسفانه جامعه جوریه که نتونستم خیلی چیزا رو تجربه کنم.
نمیدونم چطور بگم یا نمیدونم شاید به جامعه هیچ ربطی هم نداشته باشه اما اکثر دخترها نمیتونن خیلی چیزا رو تجربه کنن بخاطر همین اعتماد به نفسمون کمه.اگه میگین رانندگیمون بده،یا خیلیا میگن زنها بی استعدادن و به درد بچه دار شدن میخورن واسه اینه که گستره ی تجربه کردن اونقدر که باید در اختیارمون قرار نگرفته.
مثلا من کلا دورترین مسیری که رفتم تنها غازیان بوده که اونم بابام هر ساعت زنگ میزد فقط یک بار رفتم رشت(تنها)
حالا فکر کن دانشگاه من رشت ه هیچ دانشکده ام تو صومعه سراست یعنی من هفته های اول هی باید دور خودم تو رشت و صومعه سرا بچرخم تا بفهمم چی کجاست
ببخشیدا اینهمه حرف نامربوط تو تاپیکت گفتم
یکم درد و دل داشتم
عکست خیلی هیجان انگیزه و جالبه

خیلی بامزه،مرسی
راستش رانندگی هم زیاد بلد نیستم
میدونی من دوست داشتم خیلی چیزا یاد بگیرم که استعدادشو تعریف از خود نباشه داشتم و دارم اما همیشه درس خوندم مانع خیلی از کارهام شد،در واقع من تو زندگیم هیچ کاری جز این انجام ندادم...
الان یه احساس بدی دارم که انگار هیچ کار خاصی انجام ندادم...
متاسفانه جامعه جوریه که نتونستم خیلی چیزا رو تجربه کنم.
نمیدونم چطور بگم یا نمیدونم شاید به جامعه هیچ ربطی هم نداشته باشه اما اکثر دخترها نمیتونن خیلی چیزا رو تجربه کنن بخاطر همین اعتماد به نفسمون کمه.اگه میگین رانندگیمون بده،یا خیلیا میگن زنها بی استعدادن و به درد بچه دار شدن میخورن واسه اینه که گستره ی تجربه کردن اونقدر که باید در اختیارمون قرار نگرفته.
مثلا من کلا دورترین مسیری که رفتم تنها غازیان بوده که اونم بابام هر ساعت زنگ میزد فقط یک بار رفتم رشت(تنها)
حالا فکر کن دانشگاه من رشت ه هیچ دانشکده ام تو صومعه سراست یعنی من هفته های اول هی باید دور خودم تو رشت و صومعه سرا بچرخم تا بفهمم چی کجاست
ببخشیدا اینهمه حرف نامربوط تو تاپیکت گفتم
یکم درد و دل داشتم
کمتر
بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11067
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
خواهش میکنم . این چه حرفیه .
خیلی ممنون .
خیلی لطف دارید .ممنون .
باز خوش به حال تو یه کاری کردی . من اون درس هم درست و حسابی نخوندم . همینم درست انجام ندادم ولی یه چند ماهی میشه به خودم اومدم و دارم یه کارایی میکنم .
این چه حرفیه . مگه ادم باید چه کار خاصی انجام بده . مهم ترین کاری که همه ادما از بچگی تا بزرگسالیشو باید بکنن همین درسه و بقیش کمتر اهمیت داره .
بله متاسفانه خیلی مشکلات تو جامعه ما هست که یکیش هم که خیلی زیاده . تبعیض جن30یه . البته فکر کنم الان یکم بهتر شده . چون از اون جایی که من شنیدم دخترا قبلا ها حتی اجازه نداشتن بیرون از خونه کار کنن ولی الان این قضیه خیلی کم شده . نمیدونم شایدم هنوزم اینجوری باشه . شنیدم میگن رانندگی زنا بده ولی نشنیدم بی استعدادن . اگه فقط به درد بچه دار شدن میخورن دخترا پس چرا این همه دانشجو زن داریم ما . نسبت خانوما به اقایون بیشتره . البته فکر کنم مال سال پیش باشه . دقیق یادم نیست و همینطور خیلی جاهای جامعه ما بدون وجود زن لنگه . این فکرو از سرت بیرون کن .
خوب اینم بر میگرده به بسته بودن جامعه ما که باعث میشه خیلی ها توش یه مشکلاتی پیدا کنن . نمیدونم چجوری بگم .ولی همین باعث میشه ناامن باشه و تنها رفتن یه دختر یکم خطرناک باشه و واقعا پدر و مادر ها حق دارن نگران باشن . نه دختر برای پسر هم الان خطر داره تنها جایی رفتن .
ای بابا انشاالاه درست میشه و مشکلی پیدا نمیکنی برای رفت و امدتت و راحت هم پیدا میکنی . به خودت تلقین نکن . در درست موفق باشی و به درجات بالا برسی . برات ارزو موفقیت میکنم .
نه عیب نداره . بعضی مواقع دل ادم میگیره که با نگفتنش خیلی به خودش صدمه میزنه .
عین خود من که جرات نمیکنم به کسی بگم .
خیلی ممنون .

خیلی لطف دارید .ممنون .

باز خوش به حال تو یه کاری کردی . من اون درس هم درست و حسابی نخوندم . همینم درست انجام ندادم ولی یه چند ماهی میشه به خودم اومدم و دارم یه کارایی میکنم .

این چه حرفیه . مگه ادم باید چه کار خاصی انجام بده . مهم ترین کاری که همه ادما از بچگی تا بزرگسالیشو باید بکنن همین درسه و بقیش کمتر اهمیت داره .
بله متاسفانه خیلی مشکلات تو جامعه ما هست که یکیش هم که خیلی زیاده . تبعیض جن30یه . البته فکر کنم الان یکم بهتر شده . چون از اون جایی که من شنیدم دخترا قبلا ها حتی اجازه نداشتن بیرون از خونه کار کنن ولی الان این قضیه خیلی کم شده . نمیدونم شایدم هنوزم اینجوری باشه . شنیدم میگن رانندگی زنا بده ولی نشنیدم بی استعدادن . اگه فقط به درد بچه دار شدن میخورن دخترا پس چرا این همه دانشجو زن داریم ما . نسبت خانوما به اقایون بیشتره . البته فکر کنم مال سال پیش باشه . دقیق یادم نیست و همینطور خیلی جاهای جامعه ما بدون وجود زن لنگه . این فکرو از سرت بیرون کن .
خوب اینم بر میگرده به بسته بودن جامعه ما که باعث میشه خیلی ها توش یه مشکلاتی پیدا کنن . نمیدونم چجوری بگم .ولی همین باعث میشه ناامن باشه و تنها رفتن یه دختر یکم خطرناک باشه و واقعا پدر و مادر ها حق دارن نگران باشن . نه دختر برای پسر هم الان خطر داره تنها جایی رفتن .
ای بابا انشاالاه درست میشه و مشکلی پیدا نمیکنی برای رفت و امدتت و راحت هم پیدا میکنی . به خودت تلقین نکن . در درست موفق باشی و به درجات بالا برسی . برات ارزو موفقیت میکنم .

نه عیب نداره . بعضی مواقع دل ادم میگیره که با نگفتنش خیلی به خودش صدمه میزنه .
عین خود من که جرات نمیکنم به کسی بگم .

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.249 ثانیه