- تشکرهای دریافت شده: 95
احسان
14 سال 1 هفته قبل #7274
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: احسان
شونصد تا سوال ردیف کردی نصف بیشترشونم چرتو پرته انتظار داری گل و شیرینی هم برات بیارن ؟!sinalovermj نوشته: ميخوام بر عليه آبجي مدير فرناز دست به كودتا و قيام بزنم
آخه چرا محدوديت ميزارين من كه نميفهمم اگه از نقل قول استفاده بشه نياز نيست بري بالا بياي پايين![]()
![]()
![]()
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 1 هفته قبل #7276
توسط یک مهمان
توي فروم ميگردي به اينو اون گير بدي؟؟؟؟!!!!!!
بس كن ديگه يه بار دو بار سه بار هيچي نميگيم هي ادامه ميده
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: احسان
AM!N نوشته:
شونصد تا سوال ردیف کردی نصف بیشترشونم چرتو پرته انتظار داری گل و شیرینی هم برات بیارن ؟!sinalovermj نوشته: ميخوام بر عليه آبجي مدير فرناز دست به كودتا و قيام بزنم
آخه چرا محدوديت ميزارين من كه نميفهمم اگه از نقل قول استفاده بشه نياز نيست بري بالا بياي پايين![]()
![]()
![]()
توي فروم ميگردي به اينو اون گير بدي؟؟؟؟!!!!!!
بس كن ديگه يه بار دو بار سه بار هيچي نميگيم هي ادامه ميده

14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #7277
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: احسان
بچه ها تایپیک احسان رو منحرف نکنین
و سر این چیزها بحث نکنین با هم ولی اگه میخواین ادامه بدین چت هستش خیلی راحت
و سینا فرناز گفت سوالات رو کپی داره بهش بگو تو سه تا پست بزار فکر هم نکنم بیشتر از 30 تا بود دیگه این شکایت و دعوا نداره که قانون قانونه و باید بهش عمل کرد و همه باید بهش عمل کنین
بزارین تایپیک احسان سیر معمولش رو بگذرونه

و سینا فرناز گفت سوالات رو کپی داره بهش بگو تو سه تا پست بزار فکر هم نکنم بیشتر از 30 تا بود دیگه این شکایت و دعوا نداره که قانون قانونه و باید بهش عمل کرد و همه باید بهش عمل کنین
بزارین تایپیک احسان سیر معمولش رو بگذرونه

Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by FeanoR.
14 سال 1 هفته قبل #7278
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: احسان
@sina
جدیدآ همه چقدر بی جنبه شدن ! وقتی یه جایی یه سری قوانین گذاشته میشه شما موظفی رعایت کنی . نه اینکه یه شماره بذاری 1 بعد زیرش 600 تا چرا بنویسی و تو دلت فکر کنی زرنگی کسی که قوانین رو نوشته رو اسکل کردی ! من اگه جای مدیر این بخش بودم پستت رو بدون توضیح سریع پاک میکردم ! حالا برو خداتو شکر کن مدیرمون خیلی مهربونه برداشته پستت رو سیو کرده !
جدیدآ همه چقدر بی جنبه شدن ! وقتی یه جایی یه سری قوانین گذاشته میشه شما موظفی رعایت کنی . نه اینکه یه شماره بذاری 1 بعد زیرش 600 تا چرا بنویسی و تو دلت فکر کنی زرنگی کسی که قوانین رو نوشته رو اسکل کردی ! من اگه جای مدیر این بخش بودم پستت رو بدون توضیح سریع پاک میکردم ! حالا برو خداتو شکر کن مدیرمون خیلی مهربونه برداشته پستت رو سیو کرده !
14 سال 1 هفته قبل #7279
توسط Farshad
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: احسان
منم با وحید موافقم.قانون قانونه باید رعایتش کرد.
نباید این تاپیکو منحرف کنیم.
البته ببخشید دخالت کردما!

نباید این تاپیکو منحرف کنیم.

البته ببخشید دخالت کردما!

14 سال 1 هفته قبل #7280
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: احسان
ای بابا دوستان چرا جر و بحث میکنین؟
سینا جان شما لطفا کمی قوانین رو رعایت کن.امین جان شما هم به اعصابت مسلط باش داش.چرا ناراحت میشی.خوب نیست دوستان.(حالا چرا تاپیک منو خراب کردین؟؟؟
(
(
)
دوستان بحتره کمی با ملاطفت بحث کنیم.مرسی.
سینا جان شما لطفا کمی قوانین رو رعایت کن.امین جان شما هم به اعصابت مسلط باش داش.چرا ناراحت میشی.خوب نیست دوستان.(حالا چرا تاپیک منو خراب کردین؟؟؟

دوستان بحتره کمی با ملاطفت بحث کنیم.مرسی.
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.600 ثانیه